lag var sanki bi sersemledim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lustral kafamı mal etti
-
-
H.sonu eğlencelik Pregabalin aldım.
Hala etkisindeyim...
-
Hayatı hedonistik bir şekilde yaşayan gamsız forumcu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o ne hocam
Ben 50 mg kullaniyorum mal falan oldugum yok duygulara ket vuruyor bence guzel ilac 5-6 ay daha kullanirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay önce 10 mg paxera başladım da iq yu düşürdü bende. mal gibi hamleler yapıyorum günlük hayatta
-
düşürür hocam
-
Ben günde 50 mg kullanıyorum aylardır, ilk 1-2 hafta tüm gece absürd rüyalar görüp uyandım, ama sonra yan etkiler tamamen geçti.
faydası oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, ama tabi ne kadarı plasebodur bilmek zor. Yok yere ağlayasım geliyordu, öyle belli bir olayı düşünürken değil de sanki direkt dengem bozulmuş gibi. İlaca başladıktan birkaç hafta sonra o hissin kaybolduğunu fark ettim. Aynı zamanda duygusal yiyici bir insanım, ilaç sonrası kilo almayı bırakıp 10 kilo verdim, pek zorlanmadım diyet yaparken.
Etkileri kişiden kişiye değişir tabi, bu benim deneyimim.
Başlama sebebi depresyon mu?
Paxil ve rexapin nasıl bir ilaçtır? Bilgisi olan varmı?
Hangi hastalara veriliyor bu ilaç?
Yıllardır 100 mlg kullanıyorumdum. Evliysen kullanma. Cinsel isteğini sıfırlar. Karınla ilişkini zedeler.
Hatta bugün sırf psikolog , pskaytrise git dediği için masraf yapıp dövletin gerizekalı psikatrisine gittim. 4 dakka götüyle dinledi. 5. Dakkada diğer hastayı aldı. O yüzden astla dövleti önermem. Fakirseniz zaten bitiksiniz.
Neyse ilaç yazdı ama eşimden ayrıldım onun yası, travması var. Kullanmıcam. Nerdeyse acı çekmekten zevk alıom dicem. Kafamda filler tepişio. Sosyopat oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 17 Eylül 2024; 0:57:59 >
10+ senedir ilaç kullanıyorum. Antidepresanlar libidoyu öldürüyor diye bir kanı var ama bende bir değişiklik yok. Demek ki herkeste aynı etkiyi yapmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 17 Eylül 2024; 1:12:45 >
uçuyom şuan bi tuhaf hislerdeyim. iştah kesiyormuş bu ilaç inş kilo veririz
-
Seraquel XR kullandığım zaman içeride uyuyakalmıştım,
Sonra bıraktım...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayatı hedonistik bir şekilde yaşayan gamsız forumcu
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X