Şimdi Ara

Mahkeme kararıyla listeden çıkarılmıştı: Ürünlerinde domuz eti tespit edilen firma Köfteci Yusuf mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahkeme kararıyla listeden çıkarılmıştı: Ürünlerinde domuz eti tespit edilen firma Köfteci Yusuf mu?
    Mahkeme kararıyla listeden çıkarılmıştı: Ürünlerinde domuz eti tespit edilen firma Köfteci Yusuf mu?t24
    Mahkeme kararıyla listeden çıkarılmıştı: Ürünlerinde domuz eti tespit edilen firma Köfteci Yusuf mu?
    https://t24.com.tr/haber/mahkeme-karariyla-listeden-cikarilmisti-urunlerinde-domuz-eti-tespit-edilen-firma-kofteci-yusuf-mu,1188638

Alıntı

metni:
    Ünlü köfte zinciri Köfteci Yusuf'un avukatı, "Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde 2 şubesinden alınan numunelerde domuz eti tespit edilen ancak şirketin aldığı mahkeme kararı nedeniyle ismi açıklanamayan firmanın Köfteci Yusuf olduğu" iddialarına ilişkin olarak, konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirtti.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Bursa'daki Köfteci Yusuf'tan aldığı örneklerde de domuz etine rastlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 10 Ekim 2024; 19:32:55 >

• Köfteci Yusuf neden böyle bir saçmalığa böyle bir riske girsin ki? Zaten, servetine servet katmış, dünyalığını yapmış, kurumsal bir işletme. Her türlü kar ediyor. Cirosu yüksek bir işletme. Bu işte başla bir iş var. Ya tedarikçilerden birisi üzerinden sabotaj yapıldı, ya içeride personel satın alınıp sabotaj yapıldı. Muhtemelen, uzun zamandır Köfteci Yusuf'a çökmek isteyenler var ve bileğini bükemeyince bu kalleşçe oyuna başvurdular.

Yani, deli gibi para kazanan, kurumsallaşmış bir restoran zinciri neden ürünlerinde hile yapmaya ihtiyaç duysun ki? Neden? Nusret ve Günaydın gibi zincir restoranların hile yapması gibi absürt bir durum.

Kesinlikle bu işte başka bir iş var.
    Ben inanmıyorum kardeşim
    Adam zaten o köftenin belki yarısını et yapiyor kalani başka şeyler
    200 tane şube açmış
    Her subesi cayır cayır işliyor oturacak yer bulamıyorsun ankarada bir subesi vardi podyum avmde ulan ayakta bekliyo millet oturmak icin
    Hadi koftesi domuz eti yav adam her çeşit et satiyor antrikot falan da var? İnek antrikot yiyip domuzdan ayirt edememen imkansız

Kesinlikle bu firmaya birileri operasyon çekiyor köftesi dümdüz bizim bursa İnegöl köftemiz ben cok et secen bir insanim inanin bazen ailemin yaptığı eti bile sevmem yemem bu adamlar o ete en ufak yabanci materyal katsa ben anlardım tadından

Cem garipoglu adli tip raporuna ne kadar inandiysam buna da o kadar inandim

Dalganı geç bakalım. Bir gün işletme kurup dikkat çekecek kadar büyüdüğünde mafyanın ne kadar kötüleşebileceğini ne kadar çirkefleşeceğini ve bu kenelerden kurtulmak için kimi nereye şikayet edeceğini bilemediğinde anlarsın.

Köfteci Yusuf'da domuz eti çıkmışmışta, bilmem neymişte. Adam zaten krallar gibi iş yapıyor, darphane gibi para basıyor. Ne diye domuz eti gibi bir saçmalığa bulaşsın. 7 sülalesine yetecek serveti yapmış zaten.

Türkiye'de domuz etinin dana etinden pahalı olma veya kafa kafaya olma ihtimali var. Yani, hiç getirisi olacak bir hile değil domuz eti karıştırmak. Hatta, işletmeyi zarara bile sokabilir. Ayrıca, Köfteci Yusuf kendi besi çiftliğini kurmuş profesyoneller tarafından yönetilen bir işletme. Ne diye bu saçmalıklara girsin ki? Zaten, markalaşmasını fazlasıyla tamamlamış. Yayılacağı kadar yayılmış.

Valla onu bunu bilmem, aynı iftiraları zincir dönerci Ekrem Çoşkun'a da ata ata adamın şubelerini bir bir zarar ettirip kapattırdınız. Şimdi 1 tabak döneri 300 liraya yiyoruz. Sırada Yaprak Döner'mi var? İftira sırası kimde?

• Domuz eti daha pahalı değil mi ? Mesela macrocenterdan falan alıyorum bacon normal pastırmadan daha pahalı.

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Marketlerdeki hepsi ithal o yüzden fahiş fiyattan iteliyorlar. Türkiye'de üretilen domuz etlerini karıştıran işletmeler zaten sana haberin olmadan ucuza yediriyor. Domuz üretimi satışı yasak değil ki. Sadece satarken belirtmediği için ifşa oluyor. Halal et yazıp milleti kandırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 9 Ekim 2024; 10:47:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de Köfteci Yusuf'ta domuz eti çıkmıştı. O zaman da aldıkları yağ tedarikçisinden kaynaklı olduğunu iddia etmişlerdi. Şimdi de bir bahane bulurlar merak etmeyin.

Bu ülkede her şey olunur bir rezil olunmaz.

• Yerli Milli Domuz ... Onu herkes kullanmalı !!! ... Yersen ... İstemesen de yedirirler gülüm ...

Biriler hep der : Domuz eti çok pahalı koymazlar ... Koyuyorlar ... Demek ki yerlisi ucuz . Domuz eti tüm dünyada ucuz olmasıyla da tercih edilir ... Ukrayna da Yunanistan da vs ...

At Eti İtalya da yasaldır ...

Türkiye'de de at eti pahalıdır veya eşek katır eti pahalıdır diyenler türer mi olabilir beklerim her şeyi ...

Sıra gelir KIMIZ Şerbetine . At Sütünden yapılana ....

Bir de aptallaştıran eşek sütü de var ... Şaka maka değil ...

• Miami' de Burger King' de Domuz pastırmalı hamburger menü yemiştim,

Lezzetliydi...

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim yurt dışında domuz eti bizdeki tavuk eti gibi. proteini bol, ucuz et kategorisinde.

Türkiye'de pahalı olamsının nedeni domuz yenmemesindendir. tedariği az diye. tavuk eti yenmeyen ülkede tavuk satan marketler de pahalıya satmak zorunda olurlar. sürümden kazanılamayacağı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köfteci Yusuf'un 300 e yakın dükkanı varmış. Bazıları franchise büyük ihtimal. İsim hakkını veriyor sadece.

Ve 2 tanesinde sakıncalı ürün çıktığı iddia ediliyor. Ve iddia doğruysa yüzde 99 tedarikçi sorunlu çıkacak. Aldığı kasap ürünü temin eden firmanın ayıbı çıkacaktır.

• Geçmiş olsun. Köfteci Yusuf'a gidenler artık domuz gibi :)

• Günde minimum 1 paket sigarası olan adamlar domuz etinden şikayet ediyor.

• @sensaura 🤣

• Rapor çıkalı aylar olmuş daha yeni ortaya haberimiz oldu. Bu rapor çıktıktan sonra tüm şubelerin kapatılması lazımdı. O domuzlarda acaba hastalıktan mı öldü veya başka bir sebebten mi Allah bilir.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Belliydi hocam, H.A.L.K'ta bi gariplik vardı zaten, seziyordum içten içe :D

Bak hocam bu da meşhur Rooney. Zamanında tığ gibi delikanlıydı İngiliz futbolcu. 38'ine geldi çöktü adam domuz yemekten. Ronaldo'ya Gizli Müslüman diyorlar, Rooney'e de gizli domuz demişler :D

Amerika'dan da örnek vereyim. Parası olan kırmızı et ve balık yiyor. Fakir fukara da domuz eti alıyor en ucuzu domuz olduğu için. Domuz eti kümes hayvanlarıyla aynı reyonda satılıyor. Kırmızı et dururken Amerikalı bile almıyor. Ben domuz eti yemelerine karşı değilim H.A.L.K'ın. Benim dalga geçtiğim, alay ettiğim, hakir gördüğüm nokta, domuz etini muhteşem bişe sanıp zeka ve vücut geliştiriyor sanan zeka özürlüler var. Ben buna gıcık oluyorum :D yiyorsanız yiyin, ama IQ 160 olacak, kaslarım çoşacak diye beklemeyin. Onun için önce bilgisayar ve aypon başından kalkıp emek vermek lazım :D puhaaaaa :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Jack! kullanıcısına yanıt
    Hocam Cumhuriyetle yönetilen bir ülkede domuz eti sattığı için bir işletmeyi kapatamazsınız. Ama işletme bunu menüde belirtmek zorundadır tabiki. Yoksa Türkiye'de emin ol, namazdan sonra domuz yiyen baş örtülü ve Allah'ı 3 metrelik yakışıklı bir erkek sanan binlerce kadın ya da erkek yoksa gelin yüzüme tükürün. H.A.L.K denen şeyin ne dinden haberi var ne domuzdan ne yasaktan ne de zekadan. Akşam namaz kılar sonra haram yerler. H.A.L.K işte naparsın.

Azerbaycan'dan 3-5 varlıklı arkadaş yaban domuzu avlayıp yiyorlardı. Lafta müslümanlar. Neden domuz yiyorsunuz dediğimde ay qaqaw (kakaş yani dost) bu Kaban (Rusça yaban domuzu demek) bu Donuz (Azerice'de domuz) sayılmaz, ona göre yeyirik diyorlar.

H.A.L.K'tan uzak durun ki rahat yaşayın. Bu saçmalıklardan sonra 2023 seçimlerinde Maarem o gece nerdeydi diyenler aklıma geliyor. Allah bizi H.A.L.K'ın cehaletünden ve şerrinden korusun inşaallah. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Ekim 2024; 19:42:12 >

• Hepsi 2006 yılında AT ve DOMUZU kasaplık hayvan kategorisine sokan akp sayesinde.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2006/07/20060707-12.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 9 Ekim 2024; 22:16:19 >

• Domuz eti dana etinden daha pahalı. Nasıl oluyor bu iş. Enteresan.

• Köfteci Yusuf neden böyle bir saçmalığa böyle bir riske girsin ki? Zaten, servetine servet katmış, dünyalığını yapmış, kurumsal bir işletme. Her türlü kar ediyor. Cirosu yüksek bir işletme. Bu işte başla bir iş var. Ya tedarikçilerden birisi üzerinden sabotaj yapıldı, ya içeride personel satın alınıp sabotaj yapıldı. Muhtemelen, uzun zamandır Köfteci Yusuf'a çökmek isteyenler var ve bileğini bükemeyince bu kalleşçe oyuna başvurdular.

Yani, deli gibi para kazanan, kurumsallaşmış bir restoran zinciri neden ürünlerinde hile yapmaya ihtiyaç duysun ki? Neden? Nusret ve Günaydın gibi zincir restoranların hile yapması gibi absürt bir durum.

Kesinlikle bu işte başka bir iş var.

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt

Bunnar heb İsrayilin oyunnarı yiğenim...

• Köfteci "The meatballer" Joseph diye itelemişler bunu da domuz sever Yahudi eşrafına Ekşi'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ekim 2024; 22:47:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.