Şimdi Ara

Mansur Yavaş, TSK'dan atılan teğmenleri belediyede işe almış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mansur Yavaş, TSK'dan atılan teğmenleri belediyede işe almış.mynet
    Mansur Yavaş, TSK'dan atılan teğmenleri belediyede işe almış... Atatürk fotoğrafı" tartışmasıyla gündem olmuşlardı
    https://www.mynet.com/mansur-yavas-tsk-dan-atilan-tegmenleri-belediyede-ise-almis-ataturk-fotografi-tartismasiyla-gundem-olmuslardi-110107193509

• Barbunya demlenmiş arkadaşlar, dikkat edin sıcaktır.
  • Bir taraf terörist başı ile görüşürken bir taraf Atatürkçü subaylara sahip çıkıyor.

Tarafları göstermek için konu açmanı takdir ettim babuş. 

• Büyük risk almış. Bu tür vesayetçi kutsanmış kişiler her türlü imtiyaz sahibi olurlar. Gerektiğinde görevlerine son veremezsin. Disiplinsizlik yapsa bir şey diyemezsin. Her türlü tolere etmek zorundasın. Görevine son verirsen Atatürk düşmanı diye suçlanırsın.

Vesayeti kabul eden vasayetten şikayetçi olamaz. Gün gelir en altdaki en üstekine emir verir. Hele askeri vesayet en kötüsü. Askeri vesayetin kırıntıları dahi hiç bir kurumda olmamalı. Gün gelir anlarsın, ama iş işten geçmiş olur. Daha velet yaşındaki kişilerin kendini aynada general görenleri yönetemezsin, her daim sorun yaratırlar. Sırf ideolojik saplantı için bunlara sahip çıkarsan sonucuna da katlanırsın. Gülü seven dikenine katlanır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 2 Ocak 2025; 17:49:17 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Babuşun konusuna çok bile yazdım bence. Sen takılmaya devam et babuşla
  • Helal olsun.

• helal olsun. mansur başkanı bir kez daha takdir ettim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asau kullanıcısına yanıt

Yav askeriye nasıl bir yer haberin bile yok. Bunlar nasıl bir eğitim alıyorlar haberin bile yok. Gelmiş burada disiplin bilmem ne diyorsun. Askeriyede olan disiplin hiç bir kurumda yoktur. Ben askeri lisede askerlik yaptım çocuk lise çağında bir üst sınıftan biri geçince selam vermeden geçemiyordu. Askeriyeyi disiplinsiz olarak görmek saçmalığın daniskasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 3 Ocak 2025; 1:42:47 >
  • AKP-MHP’nin Apo denen katille iş tuttuğu şu günlerde Mansur Yavaş’ın bu hareketine sadece helal olsun denir. Haberi görseydim konusunu ben açardım ama aktrol açmış, ona da teşekkür edelim bari. Düşünün işte aktrollerin IQ seviyesi bu😂😂 partisinin katil teröristle alışveriş yaptığı bir dönemde Atatürkçü askerlere yapılan FETÖ benzeri kumpas ve eziyeti itiraf edip CHP’nin askerlere sahip çıktığını yazıyor.

İşte bunlar hep sağlıksız beslenme, proteinsizlik ve aşırı makarna tüketiminin sonucu

• Atatürk'ü yok sayanları değil onlara karşı çıkanları işe almış. Atatürk düşmanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 3 Ocak 2025; 9:20:28 >
  • Liyakat denen kavram sözde kalmış unutulmuş gitmiş.

Belediyede torpille atama dönemi sözde sona erecekti.

• gene baltayı taşa vurdun yahudi babuş.

• Konuyu öne çıkaralım arkadaşlar Mansur Yavaş, TSK'dan atılan teğmenleri belediyede işe almış. Mansur Yavaş, TSK'dan atılan teğmenleri belediyede işe almış. 

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

demlenen sonu bu olur dutçman. 

• Up

• babus0606 kullanıcısına yanıt

bahçeliye mi diyorsun?

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Babushka kendisine diyordur. Mansur Yavaş, TSK'dan atılan teğmenleri belediyede işe almış. 

• Bu Teğmenler için daha mahkeme süreci devam ediyordu. Belki geri iade edileceklerken görevlerine geri döneceklerse bile bu saatten sonra iş siyasallaştı zor dönerler.

Mansur Yavaş'ın KPSS siz sınavsız şartsız bu isimleri belediyeye kardoya alması iyi hoşta doğru mu emin olamadım ! Aynısını AKP yapsa ortalığı yıkardı bazıları çünkü...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.