Şimdi Ara

Manuel araç sürmekte zorlanıyor musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracına göre değişir.Vitesi oturma pozisyonuna göre aşağıda kalan araçları manuel sürmek kötü olur.Poloda çok aşağıda mesela.Passatta tam elinizin altında kalıyor.

Passat veya herhangi bir D segmenti araç alıp manuel alan olur mu onu da bilemiyorum.Zaten D segment hiç bir aracı manuel getirmiyor bayiler.

• Kemikli net kisa yollu bir manuel vites keyif verir bmw ford Volvo bu konuda iyi ben koskaca travego kullanirken bile yorulmuyorum aksine zevk veriyor joystick vites olmasına rağmen tabi hobi için İstanbul trafiğinde zorlar muhtemelen gerçi trafikte araba kullanmakta keyiften cok stres veriyor ama

• Motorun torkuyla alakali bence.Dizel arabalar yokusta yarim debriyajlar kalkiyor.Hele 1.4 alti atmosferik mauelse eziyet.

• Yoo normal araba işte niye zorlanalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır.

• ‘91 de ehliyeti aldım, ‘94den beri de otomatik kullanıyorum. 5-6 sene evvel Zagreb’de araba kiraladık hanımla. Manuel vardı sadece ben kullanırım dedi aldık. Yolda bir nedenle ben kullanmak zorunda kaldım epey zorlanmıştım. Mümkün mertebe manuelle işim olmaz, 2 atar olsun otomatik olsun!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Auriste Çok kolay. Vites konumu minibüslerdeki gibi.

• Hayır.

• Ford'un dizel manuellerini kullanmak çok kolay.
    Çünkü debriyajı bırakırken araç otomatik gaz veriyor 1.000 devire kadar.
    Sıkışık trafikte gaz pedalına ihtiyacın yok.

• Manuel kullanılacaksa sürüş zevki açısından turbolu bir araç olması gerekir.

• 2 tane atmosferik japon var biri d biri c tam tersine uzun yolda devir çevirmek keyifli oluyor fakat istanbul trafiğinde inanılmaz yorucu oluyor trafikte otomatik tercih ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 20 Kasım 2020; 19:11:57 >
  • Yeni başlarken zorlar. Trafik olmayan bir yerde iseniz bağımlılık yapar.

• Benzinli ise düz vites olmalı bence, dizel ise otomatik.

• Manuel her araç keyif vermez. Uzakdoğu arabaları ve Ford vites kolu pek tat vermiyor.

En iyi kol tasarımı yine eskilerde var. Arkadan çıkıyor, eline veriyor ve zevk alıyorsun.

Manuel araç sürmekte zorlanıyor musunuz

• Zorlanmıyorum ama sevmiyoruz, otomatik dışında arabamı alınır bu devirde.

• Arabanın gücünü hissiyatını daha iyi anlıyorsun özleşiyorsun manuel tercihimdir

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Manuel sürmek zor değil de yoğun trafikte çok yoruyor. Bas çek bas çek yeter artık dedirtiyor. Trafiğin seyrek olduğu yollarda ise düz vites kullanmak zevklidir

• Valla debriyaj ve vites geçişi sertse hele bir de şehiriçi trafikte kulanıyorsanız hakikaten bazen zor oluyor.Şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu yerde otomatik şart gerçekten.Ama fiyat farkı alınmayacak derecede fazla olduğu için herkes manuel tercih ediyor.

• Manuel araç sürmek zor değil, keyifli hatta ama sıkışık dur kalklı yerlerde yorucu, bir de yarım debriyaj ilerlemek, durduğunda boşa almak yerine debriyaja basılı tutmak balatayı bitiriyor, o da ciddi masraf.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.