Şimdi Ara

Mazda 3 Vs Honda Civic Drag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Honda Civic güncel kasa 125hp

dragta hangisi alıyor acaba bilen var mı?
    Denemiş olan var mı bunu.Sadece beygir güçlerine bakıp Honda geçer demeyin çünkü Mazda 3 115hp Fsı ı geçiyor hemde baya farkla.Ben Civicle hiç deneyemedim merak ediyorum o yüzden.

• Denemeyin zaten
  • Civic alır muhtemelen.Bende '02 Civic Vtec var.110 hp'lik.Son kasa Civic'le defalarca denedik arkadaşımla.İkimizde de cai+egzos filan vardı.Başta ben öne geçmeme rağmen sonradan yetişip yanıma geliyordu ve atıyorum 20 deneme yapmışsak 17-18'i berabere bitmiştir.2'sinde de mesafe uzunsa o geçmiştir.Son kasanın şanzıman oranı daha uzun.Bizimki daha kısa.Baştaki avantajı o sayede yakalıyordum.

Soruna gelecek olursak;FSI'ı ben de geçiyorum.Muhtemelen 125'lik Civic geçecektir.Ama pilotaj da önemli..
  • vw nin fsi ni baz almayın boşuna kaldırmalar o berbat motoru. :)

sorunun cevabı ise gayet açık honda rahat alır.boşuna benzin harcamanıza gerek yok
  • Biz zoom zoom un arabasıyla denemiştik 2 ve 3 kafa kafaya gittik 3. viteste elektirik kestirince civic uzadı gitti.. Tahminim 4 tede bir süre başa baş gidilir civic devrini alınca yavaş yavaş arayı açar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obt -- 23 Mayıs 2011; 18:17:03 >
  • Honda alır diyorum.
  • civic dengesiz bir araç vtec motora halen alışamadım bazen devrini güzel yakalıyorum gazı verdiğimde yardırıp gidiyor bazende öle bi devirsiz yakalanıyorumki resmen ölüm oluyor hızlanmak.

ford focus tdci 115 hp baş belam geçemiyorum kesinlikle ama 109 hp volvoyu 1 boy farktan fazla farkla geçmiştim. tdci olan arkadaşımla geçen bir daha denedik 2 ve 3. vitesler en iyi hızlandıgım zamanlar ama yinede arayı çok az az kapattıgından geçmek baya uzun yola kalıyor.

civic manuelse mutlaka alır otomatikse yol mesafesı uzunsa sonradan yapışır arkasına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

civic dengesiz bir araç vtec motora halen alışamadım bazen devrini güzel yakalıyorum gazı verdiğimde yardırıp gidiyor bazende öle bi devirsiz yakalanıyorumki resmen ölüm oluyor hızlanmak.

ford focus tdci 115 hp baş belam geçemiyorum kesinlikle ama 109 hp volvoyu 1 boy farktan fazla farkla geçmiştim. tdci olan arkadaşımla geçen bir daha denedik 2 ve 3. vitesler en iyi hızlandıgım zamanlar ama yinede arayı çok az az kapattıgından geçmek baya uzun yola kalıyor.

civic manuelse mutlaka alır otomatikse yol mesafesı uzunsa sonradan yapışır arkasına

Otomatikle denedik onun uzun-kısa hiç şansı yok ben manueli merak ediyorum.Hayır deneyen varsa onun deneyimini öğrenmek istiyorum yoksa kağıt üstüne bakınca civic alıyor tabiki ama reelde işler başka oluyor.

• Dene gör o zaman.Burda deneyen olsa yazardı illa ki.Kağıt üstünde de avantajlı Civic.Muhtemelen senin 3'ünü de geçecek.Neyi soruyorsun ki daha?

110'luk Vtec II'yle geçemedim ben defalarca denedik hem de;beraber yürüdük hep.İki araçta da cai+egzos var.Başta öne geçsen bile Civic sonradan yetişiyor fazla hp avantajıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 23 Mayıs 2011; 1:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Dene gör o zaman.Burda deneyen olsa yazardı illa ki.Kağıt üstünde de avantajlı Civic.Muhtemelen senin 3'ünü de geçecek.Neyi soruyorsun ki daha?

110'luk Vtec II'yle geçemedim ben defalarca denedik hem de;beraber yürüdük hep.İki araçta da cai+egzos var.Başta öne geçsen bile Civic sonradan yetişiyor fazla hp avantajıyla..

İşte o muhtemeleni soruyorum ben.Sen vtec II 110hp ile geçememiş olabilirsin ona bir şey dediğim yok ama mazda 3 ün vtec 110hp civici geçip geçmeyeceğide malum.Ben mesela 2000model 120hp civicle kalktım o kasa yürüdü gitti.Hem hafif hem güçlü vs vites aralıklarıda en az motor gücü kadar önemli ben o yüzden merak ediyorum yoksa sadece bg gücüne bakara şu geçer bu geçer denmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Dene gör o zaman.Burda deneyen olsa yazardı illa ki.Kağıt üstünde de avantajlı Civic.Muhtemelen senin 3'ünü de geçecek.Neyi soruyorsun ki daha?

Niye soramasın ki ? adam sana otomatiğinin şansı olmadığını söylemiş hemde haklı. Neden agresif cevaplar veriyorsun / cevap vermeye de mecbur değilsin.

• Mesela burada Mazda 3 geçiyor fakat araçlar otomatik mi değil mi bilmiyorum.
  • genelde civicler otomatik mazda 3 ler ( 2010 oncesi kasalar icin ) manuel şanzıman. eger düzgün vites atılırsa mazda cogunlukla geçiyor buda mazdanın kasasının daha hafif olmasından kaynaklanıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 25 Mayıs 2011; 22:50:57 >
  • Valla manuel mazda 3 ile otomatik civic drag yaparsa 0-400 metre de kesinlikle mazda geçer diyorum. Düz vites araba kalkışta zaten alıp başını gidiyor sonra yakalaması baya zaman alır. Haaa 0-600 metre derseniz mazda3 ün şansı yok bence. Mazda3 ün motoru utanç verici onu da belirteyim.
  • Şoför faktörünü eşit , viteside manuel olarak düşünürsek Civic'in şans tanıyacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Şoför faktörünü eşit , viteside manuel olarak düşünürsek Civic'in şans tanıyacağını düşünmüyorum.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

Valla manuel mazda 3 ile otomatik civic drag yaparsa 0-400 metre de kesinlikle mazda geçer diyorum. Düz vites araba kalkışta zaten alıp başını gidiyor sonra yakalaması baya zaman alır. Haaa 0-600 metre derseniz mazda3 ün şansı yok bence. Mazda3 ün motoru utanç verici onu da belirteyim.

Düz vites Mazda ile otomatik Hondayı yarıştırdık 0-400 değil 0-4km de bile civic yalan oluyor.Hemde ağır yalan oluyor.Zaten civicin otomatiği performans konusunda rezil.Mazda'nında motoru güçsüz Civice göre ama vites aralıkları şahane.@aanil arkadaşa pm attım msne ekledim bana yakın semt olarak.Müsait bir zamanda deneyeceğiz onla ama benim araçta 17 jant var oda dezavantaj oluşturur tabi.
  • yukarıda Vtech-II si olan arkadaşın söylediği gibi oluyor olaylar.

Vtech II 130 a kadar falan yeni kasa 125 likten daha hızlı ama viteste arayı kapatıp uzamaya başlıyor 125lik 190km ye kadar 4-5 boy rahat atıyor.

Mazda3 ise Civic lerle değil atmosferik 1.6 Focus la Astrayla beraber yürüyen Megane II 16.16 v den ise bikaç boy yiyen bir araba.Civic 125 lik ancak otomatiği ile yürür kısada geçer ama otobanda denk gelirse yüksek süratte Civic otomatikte geçer Mazda 3 ün mauelini.
  • ben vtec2 kullanıyorum ve birçok kez güncel kasa 125 hp de kullandım, vtec 2 olsa rahatlıkla civic alır diyebilirim ancak 125 in alacağını hiç sanmıyorum çünki gerçekten birhayli ağır kalıyor ivmelerde... vtec2 güncel kasa 125 ile 180 km ye kadar olan her turlu hızda oyun oynar diyebilirim.
  • konu hortlamış.deneme yapıldımı acaba sonuç ne?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.