Şimdi Ara

Mermilerin Gidiş İzi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bi yayın izlerken farkettim. adamın sıktığı mermilerin gidiş izi belli oluyordu. Kendi sıktığı merminin gidişi gözüküyordu yani duvarda bıraktığı izi yada show impact i demiyorum. Bunun bi kodu falan varmı yoksa görüntü ayarlarıylamı alakalı. ben bana gelen mermileri görebiliyorum fakat benim sıktıklarım gözükmüyor. bunnun hakkında bilgisi olan varmı acaba.

• kodu var.

https://www.youtube.com/watch?v=TicSR2yX3XQ

r_drawtracers_firstperson 1 yapıcaksın
  • ayardan biseyi ortaya alinca oluyordu.detaylardir sanirim deneyerek görebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç
  • @Fireindahole

hocam kodu yazdım ama hiç bişe değişmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkm6161 -- 3 Nisan 2017; 1:4:35 >
  • takip, evet bazı adamların mermiler görünüyor, benim mermiler hiç görünmüyor, ancak adama çarparsa o görüntü var, gidiş izi olsa spray kontrolü çok iyi olur
  • ø kullanıcısına yanıt
    aynen öle spray kontrolü çok daha kolay olur rahat olur. videoya bakınca mermilerin gidişi belli oluyor ama aynı kodu yazınca bende bişe değişmedi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dikkatli bakarsanız belli olur oyun içinde ama videodaki arkadaşta daha çok belli olsun diye koyu yere ateş etmiş, aynısını sizde deneyin daha çok belli olduğunu göreceksiniz.
  • Oldu hocam oldu cok sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.