Şimdi Ara

Milli Eğitimde Yeni Adım: İlk Ders “Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması” Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli Eğitimde Yeni Adım: İlk Ders “Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması” Olacak
    Milli Eğitimde Yeni Adım: İlk Ders “Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması” Olacaksabithaber
    Milli Eğitimde Yeni Adım: İlk Ders "Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması" Olacak | Sabithaber
    https://www.sabithaber.com/milli-egitimde-yeni-adim-ilk-ders-canakkaleden-gazzeye-vatan-savunmasi-olacak-122363/

• Ümmetçi politika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazze’nin Turkiye Cumhuriyetine bagli oldugundan Filistin’in haberi var mi peki?

• Gazze ne ara vatanımız olmuş?

Kaç lira vergi gelmiş o diyardan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 6 Eylül 2024; 16:13:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türklük bilincini yok etme arap kültürü yayma
    Adaleti fiilen bitirme
    Eğitimi bitirme. Bunların niyeti resmen ülkeyi çıkılmaz yere sürüklemek bile isteye yapıyorlar

• Olayın ayrıntısı ne anlayamadım ama Okula yeni adım atanlara ne alaka Çanakkale'den Gazzeye Vatan savunması ?

Muhalefet salak saçma DEM parti yok Kemal Kılıçdaroğlu yok kurultayı sen mi alacan ben mi alacam peşinde koşacağına şöyle meselelere odaklansa keşke.

Milli eğitim bir adım atıyorsa Edirne'den Hatay'a İzmir'den Ağrı'ya ne bileyim Sinop'tan Antal'ya ya gibi bir betimleme yapabilir. Çanakkale'den Gazze'ye ne alaka ilk dersen 6-7 yaşında çocuklara ne anlamış onlar Gazze'den veya mantığından.

Hadi ilk ders Çanakkale ruhu dense onuda anlarım ama Gazze ne alaka !!! Saçma bir şey.

• Gazze şu anda savunuluyormuymuş peki??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Bunu biliyoruz.Buna karşı çıkamadığımız için bu haldeyiz zaten.

Bitti artık.Kabullensek iyi olur gibi.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Yani şunu da eğitim politikalarında söz sahibi olamayan muhalefeti suçlamaya bağladın ya gerçekten tebrik ederim

• Lütfetmişler, sadece Gazze de olabilirdi. Açıkça çocuklara propaganda yapıyorlar.

• Gazze'yi birinci dünya savaşında gazzelilerin de katkılarıyla kaybettiğimizi ne zaman kabul edeceğiz acaba? Artık iyice komik olmaya başladık.

• Ülkenin adı gazze cumhuriyeti olsun. Kendi ülkelerini bu kadar düşünselerdi bu halde olmazdık.

• Pazartesi yeğenimi okula göndertmeyim bari, okul hayatı saçmalıklarla başlamasın...

• eksik ama gerekli libyadan kafkaslara kadar olması gerekiyor. Buna itiraz eden zihniyet yıllarca fransız alman amerikan okullarında okutulan müfredatın Milli eğitim bakanlığından bağımsız yürütürken sesi çıkmayanlar şimdi yapılanlara itiraz ediyorlar.

Ben ilk defa bu milli eğitim bakanından duydum fransız okullarının Milli eğitime bağlı olmayan müfredat ile öğrenicileri okuttuklarını ama ne hikmetse ne o okula çocuklarını gönderen aileler ne basın nede başka biri bundan söz etme gereği bile duymamış

• Bizi ne ara Filistinli yaptılar? Neyse gene savaşırız da yine 3ün 1ini almayalım sonra?

• Ders programı bu. Filistin'in Çanakkale savaşına önemli rol oynadığı falan diye sıkacaklarmış. Aklı olan ilk gün çocuğunu okula göndermez. Gerçi bizim millette 1 hücre beyin olsa kuran kurslarına göndermezler ama yok işte.

Milli Eğitimde Yeni Adım: İlk Ders “Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması” Olacak

• esoslu askerlerin katkılarını da unutmamak lazım. ingilizlerin bir kaç akgezen getirdiğini duyan targaryenler de 4 ejderha ile destek vermişlerdi bize. hatta evliyanın biri kadın ejderha sürücüsüne bunun orası burası görünüyor diye çemkirmişti. araya gandalf girip sakinleştirmişti.

• Filistin bile kendi halkını bu kadar savunmamıştır

• Araya da şeyi sıkıştırsınlar, paramotor ile inip ense köküne pala vurmayı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.