|
Bildirim
|
A segment arabaya b segment fiyat çekmişler sonra niye tutulmuyor? |
walla tam hanıma alıncak araba, çok km yapılcaksa lpg taktır yok az kullanılcak dersen benzinli atmosferik motor zaten, yağını suyunu koy 20 sene binersin.çok süper
suzuki swift'in tam rakibi sanırım. |
Bu arabaya ve mitsubishi ye haksız ve gaddarca yorum yazanlar 2 gün sonra Türkiye ye niye farklı modeller gelmiyor, Bulgaristan da bile şunlar bunlar var bizde niye yok VS diye konu açarlar.
1.0 turbo, cvt,.mazda, mitsubishi vb marka ve teknolojiler hakkında herkesin fikri var ama Malesef bilgisi yok. Sonra niye hep aynı 5 marka... Fiyatına bir şey diyemem ekonomi ortada ancak çöp teneke arabamı yaaa gibi yorumlar en azından araba sektörünün neden bu halde olduğunu kısmen de olsa özetliyor. Beğenmiyorsun donanımı vasat mi geldi, koy hocam alternatif lerini ortaya, yaz yan yana tartışalım. Ama sırf aşağılamak için yorum yazmak hiç hoş olmuyor. 2016 2. El boş dizel corsa nin 75 bin olduğu yerde fiyatı da tartışılır... |
Şehir içinde sağa sola gidilebilecek az yakan sorun çıkarmayan kaymak gibi cvt olan şirin bir otomobil.
Donanım standartları da buradan diğer firmalara örnek olsun. |
79900e Picanto veriyorlar 2019 1.0 Tam otomatik
Yakiti da i10 kadar fazla degil cunku i10dan hafif bir arac. 6 airbag multimedya far sensoru de standart. |
Mitsubushi araçların kıymeti malesef ülkemizde bilinmiyor. Ben iki sene attrage araca bindim, gerçekten kaliteliydi. Araç artık küçük gelince satmak zorunda kalmıştım. İlerde bir Suv ile tekrar Mitsubishi ye dönmek istiyorum.
|
Kaç kez bu aracı kullandınız hadi onu geçtim kaç kez içinde bulundunuz? Konuya araç hakkın bilgi almak için giriyoruz okuduğumuz yorumlar böyle olmamalı.. |
Şu an ki durumla 80K'ya verebilseler şehir içi arabası olarak ben alırdım şahsen. 80'e temiz i20 Rio alacağıma sıfır araba biniyorum, 2.el riski almadım derim.
Ama bu parayı verdikten sonra 94400'e Elegance donanım Rio var. Benim aklım ona gider. Not: Rio bu araçtan iyidir diyemiyorum. Bendeki algısı böyle sadece. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 11 Eylül 2019; 14:18:0 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|