Şimdi Ara

MobilCadde.com orjinal ürün mu satıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MobiCadde.com dan telefon için kılıf alacağım bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı ?
    sattıkları ürünler replika mı ? alacağım ürünhttp://www.mobilcadde.com/elementcase-sector-5-karbon-fiber-edition-iphone-5-5s-gri-kilif-11568
    şimdiden teşekkürler

lütfen ürünün fiyatına la etmeyin kafada bitirdim ben fiyatını

• hocam benim bikaç alışverişim oldu mobilcadde den.orada yazan ne ise aynısı geldi.1gün içinde kargoladılar 2 günde elimdeydi.fiyat için laf etmeyin demişsinde bu alacağın koruma kılıfı görünüş itibari ile rezalet.ip5 in tipini çok bozacak.350 lira vermeye değer diyorsan devam et.sonuçta elindeki alet cam değil bunuda unutma.koruma olayına bu kadar takma.
  • Evet her ürünleri orjinal hocam..ben sarj aleti be orj data kablosu almıstım aynı anda iki adet bumper case de almıstım orj yani sıkıntı yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih861

hocam benim bikaç alışverişim oldu mobilcadde den.orada yazan ne ise aynısı geldi.1gün içinde kargoladılar 2 günde elimdeydi.fiyat için laf etmeyin demişsinde bu alacağın koruma kılıfı görünüş itibari ile rezalet.ip5 in tipini çok bozacak.350 lira vermeye değer diyorsan devam et.sonuçta elindeki alet cam değil bunuda unutma.koruma olayına bu kadar takma.

Kardeş bu site ne kadar abes fiyatlar sunuyor. ebay'in gözünü sebelim
  • quote:

hocam benim bikaç alışverişim oldu mobilcadde den.orada yazan ne ise aynısı geldi.1gün içinde kargoladılar 2 günde elimdeydi.fiyat için laf etmeyin demişsinde bu alacağın koruma kılıfı görünüş itibari ile rezalet.ip5 in tipini çok bozacak.350 lira vermeye değer diyorsan devam et.sonuçta elindeki alet cam değil bunuda unutma.koruma olayına bu kadar takma.

Cevap için teşekkürler site ile ilgili herşey olumlu zaman fakat ürünü 50 kişiye sordum herkez çirkindedi fakat ben hayran oldum arka kapağı olmamanda kullanılıyor o şekilde daha bi güzel koruma olayına gelince kılıf kullanmak alışkanlık oldu ve herşeyimin en iyi olması gibi bi hastalığım var nerede en pahalı bişey görsem yapışıyorum ona ilginiz için tekrar teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

quote:

Kardeş bu site ne kadar abes fiyatlar sunuyor. ebay'in gözünü sebelim

Fiyat orjinal sitedeki fiyatlarla aynı birçok sahte ürün yurt dışında ve Türkiye'de dolaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Evet her ürünleri orjinal hocam..ben sarj aleti be orj data kablosu almıstım aynı anda iki adet bumper case de almıstım orj yani sıkıntı yok..

İçimi aydınlattın hocam yarın gelen maile göre siparişi vericem ilgisini çeken olursa detaylı kutu açılımını ve resimlerini farklı bir linkte veririm saolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.