Şimdi Ara

Motorda çekiş düşmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Scoter dünyasında yeniyim ve piaggio x9 250 kullanıcısıyım. Motoru yeni aldım ve almadan önce maslakta servise göstererek aldım motoru fakat buna rahmen sorunlar peşimi bırakmıyor. Daha önce açtığım konuda göstergelerle ilgili sorun yaşamıştım akü değiştirerek sorunu çözdüm. Motoru aldıktan 3 gün sonra tekrar servise götürdüm ve yağ değişimi fren balataları hava filitresi ve genel bakım yaptılar. fakat şimdide söyle bir sorun oluştu o atik hızlı olan motor gidip yerine performansı düşmüş bir motor geldi. Herşeyi geçtim 100 km hızı geçtikten sonra motor gaz yemiyor ve silkeliyor. Servise tekrar götürecem ama güvenim kalmadı bu konu bilgisi olan arkadaşlardan abilerimizden yardım bekliyorum motor 16.000 de kayışın şuan değişime gerek olmadığını söylediler. Dediğim gibi motoru bu yekili servise göstererek aldım ve aldığımda gerçekten performansı beni heyecanlandıran bir scoterdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_x9 -- 27 Ağustos 2014; 5:12:21 >

• Sanırım , önce alırken gösterdiğiniz servisi aramanızda faide var......
  • Cbf 150 kullanıcısıyım. Geçen gün depoyu sonuna kadar kullandım ve bende de aynı sorun başladı. Motor çekmiyor eskisi gibi. Fakat daha enteresanı depo yedeğe düştüğünde 395-400km yol yapıyordum sorun başladıktan sonra 400-410km menzile çıktı. İlginç!!!
  • sorun en balatalarından kaynaklı olabilir bu tarz r olayı arabamda yşamıştım arka frenleri değiştirmiştim sonra araba otoyolda yememeye gitmemeye başladı bunun tek mantıklı açıklaması bence buydu, balataların diske sürtüp sürtmediğini iyi kontrol edin ondan olabilir
  • yardımlarınız için teşekkürler yarın servise götüreceğim sizin tavsiyelerinizide dile getirecem umarım basit bişeydir. herkez bu scoter için olumlu görüş yapmış ve baktıktan sonra ömürlük demişti sanırım bendeki tahlihsizlik yüzüm bir gülmedi aldığından beri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.