|
Nissan ve Honda birleşmek için görüşmelerde bulunuyor
-
-
Umarim dci motorlu civiclerle sonuclanmaz bu isin sonu. -
128 sen ne büyük bir rakamsın. -
Hayal kırıklığına uğradın değil mi . Hadi hadi itiraf et :D
-
Dünyanın en büyük benzinli motor üreticisi Honda kendi yaptığı motorlar dışında motor kullanmaz. Honda zaten dizele sıcak bakan bir firma değil. Olur da birleşme olursa, Nissan'ın dizel modellerinin yerini bibrit-benzinli modeller alacaktır.
-
ben nissan ı hiç sevmem;
fransız motoru kullanan japon aracı mı olur ya.
mitsubishiyi de aldılar kendilerine benzettiler.
umarım honda özüne döndürür nissan nı.
hayırlı gnler.
-
honda ile birleşme gerçekleşirse nissan ve mitsubishi'nin renault ile hiçbir bağı kalmaz umarım. aski halde honda'ya da fransız kanı bulaşacak ve güzelim markayı rezil edecekler. -
Nissan'ın kapaorta kalitesini beğeniyordum umarım Honda gibi boyası atan göçüklü bir firma ile birleşmezler. Zaten Honda'da batıyor fabrikaları kapattı. Toyota ile görüşme yapsalar baya sevinirdim ama -
Honsan ltd şti hayırlı olsun
-
Voltranı oluşturcaklar resmen -
Bizim g.tü boklu tüplü civic piyasası düşmez umarım satar ayak
-
Çok normal Nissan'ın batması. Son 15 senedir Qashqai dışında tutan arabaları oldu mu? Hayır. -
Çinliler karşısında hep söylüyorum önce birlesecekler sonra birer birer piyasadan silinecekler ... -
16 tane nissan ediyor
-
Eğer Honda Fransız motoru ve parçası kullanırsa vay haline Honda’nın -
Nissan, son dönemlerde maddi zorluklarla uğraşıyor.
Satışları istediği gibi gitmeyen marka, en az 9.000 kişiyi kapsayan bir toplu işten çıkarıyor, üretim kapasitesini yüzde 20 düşüriyor, Mitsubishi'deki hisselerini satacakmış.
Nissan'ın yatırımcılarından biri Renault. Fransız markanın Nissan'daki hisse varlığı yüzde 46 seviyelerinde.
Ancak bu oran, çok yakında düşecek. Renault'un açıklamasına göre hisseler satışa sunulacak. Hâl böyle olunca bir diğer yatırımcı olan Honda bunu fırsata çevirmek istiyor ve Renault hisselerine sahip olmak istiyor.
-
Fransız motorunu beğenmeyenlere bakın hele, Civic Tayland, City Hindistan malı sonra "Japon ağbi". Honda Avrupa'da ve Türkiye'de yenilgiyi çoktan kabul etti fabrikalarını da toplayıp gitti.
Herkes uyurken Nissan Leaf çıkarmıştı. Şu anda elektrikli Sakura modeli Japonya'da peynir ekmek gibi satıyor, aylarca kuyruk var.
Honda'nın batmamak için elektrikli tecrübesi olan firmaya yanlaması.AutoTraderyoutubeNissan Sakura Review: Why This £13,000 Car Is Selling Like Crazyhttps://www.youtube.com/watch?v=KNK8Fwyy_Io&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 19 Aralık 2024; 14:10:57 >
-
Vay be nerden nereye..
-
Yeni bir Holding şirketi kurulacak.Bu konuda anlaşmışlar.
Güncel raporlara göre,Nissan ve Honda'nın ortaklık görüşmeleri başlamış bulunuyor. Nikkei Asia'nın yeni bir haberi,iki şirketin yeni bir holding altında faaliyet gösterecek olduğunu belirtiyor.Ayrıca, bu yeni grubun gelecekte Mitsubishi'yi de bünyesine katacağı iddia ediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 19 Aralık 2024; 17:33:45 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
128 sen ne büyük bir rakamsın.
|
ben nissan ı hiç sevmem; fransız motoru kullanan japon aracı mı olur ya. mitsubishiyi de aldılar kendilerine benzettiler. umarım honda özüne döndürür nissan nı. hayırlı gnler. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X