Şimdi Ara

Ölmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölmek istiyorum. Bir yandan bunu canı gönülden isterken bir yandan da intihar senaryoları kuruyorum kafamda. Serin rüzgarın odama gelmesine izin veren pencereye çıkıp, gözlerimi kapatıp, ciğerlerimi şehrin pis havasıyla doldurup, kendimi boşluğa bırakmayı hayal ediyorum. İki üç saniye içim garip olur sonra da pat!... Bedenimde hapsolan kanım asfalta yayılır. Beni gören olur mu bilmem ama olursa çığlıklar yükselir. Herkes etrafıma toplanır. Ailem nihayet merakla yükselen sesleri takip eder ve ölü bedenimi görür. Sonrası geçici bir kaos.
    Bense Özgürüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 10 Kasım 2015; 0:22:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bende önce kendimi sonra seni öldürmek istiyorum.
  • Canım çekti, meilliyim ama zaten öleceğim. O yüzden acele etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulaklarına cıva akıt acısız rahat 10 saniye içinde ölürsün tavsiye ederim

• Yolun açık olsun fakat kendini düşünmüyorsan bile aileni düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmek istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    Uyumak istiyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...............

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölmek için yüksek bir yerden atlamak iyi bir yöntem değil sakat kalabilirsin.ölmeye kesin kararlıysan bence yazı bekle yazın denize git ve açılabildiğin kadar açıl.ama yok hemen ölmek istiyorsan eczaneden bir enjektör al onu damara tak.kanın akarken yavaş yavaş ölürsün.ya da bir leğene veya küvete su doldur sonra da uyku ilacı iç orada uyu ve uyurken öl. çok düşündüm siyanür dışında bulabildiğim en iyi yöntemler bunlar. aslında en iyi çözüm siyanür ama bakkalda satılmıyor ne yazık ki. Eğer müstehak olanlardan değil isen Allah sana yardım etsin kardeş. umarım intihardan vazgeçecek kadar hayata bağlanabilirsin. ama dediğim gibi intihara kararlıysan bulabildiğim en iyi yöntemler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 10 Kasım 2015; 21:09:29 >
  • Sahilde viskimi yudumluyodum bu yaziyi okuduktan sonra benim de intihar edesim geldi.

• Haftalık intihar konusuna hoşgeldiniz
  • kız konusu diye geldim
  • gençlerden biri, nehre atlayarak kendini azgın sulara bırakıyor. suya düştükten hemen sonra yardım almak amacıyla çırpınmaya başlıyor belli belirsiz yardım edin sesi duyuluyor. ama ne yazıkki o an içerisinde o genci sudan kurtarabilecek bir babayiğit yada ekipman yok. ( olayın birçok görgü tanığı var ve ben bu olayı güvenilir ilk ağızdan dinledim)
    genç o sularda kayboluyor ve cesedi ne yazıkki halen bulunamadı.
    yaşama dürtüsü her canlıda vardır. ama olumsuz çevre koşulları ve ruh hali o dürtüyü geri plana iter.
    taki ölüm anı gelip kapıyı çalıncaya kadar. ölümden hemen önce insan hayata 4 eliyle sarılsada artık iş işten geçmiştir.
    intihar etmeden önce içinde kaybolup giden yaşama dürtüsünü aramanı öneririm. en azından bir amacın olmuş olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

Ölmek istiyorum. Bir yandan bunu canı gönülden isterken bir yandan da intihar senaryoları kuruyorum kafamda. Serin rüzgarın odama gelmesine izin veren pencereye çıkıp, gözlerimi kapatıp, ciğerlerimi şehrin pis havasıyla doldurup, kendimi boşluğa bırakmayı hayal ediyorum. İki üç saniye içim garip olur sonra da pat!... Bedenimde hapsolan kanım asfalta yayılır. Beni gören olur mu bilmem ama olursa çığlıklar yükselir. Herkes etrafıma toplanır. Ailem nihayet merakla yükselen sesleri takip eder ve ölü bedenimi görür. Sonrası geçici bir kaos.
    Bense Özgürüm...

Hocam sanırım ilgisizlikten intihar etmek istiyorsunuz. Ama ölümden de korkuyorsunuz. Bende de bu var. İntiharı çok düşünüyorum ama korkuyorum ancak ölmek istemiyorum söylemek istemediğimiz gerçekse intiharı deneyip ölmemek. Ve sonunda konuşulan insan olmak. Yani her şey ilgi çekmek için. Yanlış anlamayın. Doktourmla konuşuyorum ve intiharın temelinde bunun yattığını düşünüyor. Çünkü insan ilgi görmediği için sevilmediğini düşünür ve intihar etmek ister. Geçmiş olsun. Beni akıl hastanesine yatırabilirler. Bak yatırabilirler diyorum bir yandan akıl hastanesine yatmak kötü bir şeymiş gibi gelsede insanların arasında farklı olacağımı bildiğim için yatmayı bir yanım istiyor. Çünkü ben manyağım.

• Öl tutan var sanki.Yemiyor paçan gelip burada edebiyat parçalıyorsun.

Bu konu ile kimse vay cool ölmek istiyor filan demez boş çaba.
  • Nerede yaşıyorsun hocam?

• Yaşamaktan korkuyorsun veya sıkıldın ve bilinmezlik ilgini çekiyor.Fakat önünde nereden gideceğini yalnızca senin belirleyeceğin bir yol var.
    Sence hangisi daha korkunç ve sıkıcı ?
  • Siyanür acı veriyo mu verirse kaç saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gncglurllll -- 27 Kasım 2015; 18:55:18 >
  • Bi fikir sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Bi fikir sana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.