< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnapDragon -- 10 Eylül 2018; 21:41:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnapDragon -- 10 Eylül 2018; 21:41:51 > |
"Opel Pişmanlıktır" sözünü ben yıllardır söylüyorum, özellikle Vectra B-C kasalar, Astra G ve H kasalar tam bir başbelasıdır. Ben bunu söylediğim de bu forumda ki bazı süper zekalar "Astra H kasalar taş gibi arabadır, dağa taşa vuruyorum hiç bir şey olmuyor hedele hödele" diye yorum yapıyorlardı, Benim arkadaşımda Opel Vectra B kasa araç orjinal 98.000 km de, İzmir Ödemiş Bozdağ da kar fırtınasına yakalanıyor, kar fırtınasın da nasıl beceriyorsa araç hararetten conta yaktı, tam komedi yav
|
|
2000 model 255 bin km de passat 1.6 lpg li otomatik aracım vardı ve eşşek ölüsü niyetine kullanırdım hiçbir şeyine bakmaz ilgilenmezdim sadece gaza bas git
araba hararet ikaz ışığını söndürmediği halde 1500 km yol yaptım sonra ustaya gösterdim bu ışık neden sönmüyor diye usta baktı ve arabayı susuz kullanmışsın dedi 2015 senesinde sadece 40 tl blok kaynak masrafı çıkardı |
7 sene astra h kullandım bakım dışında servise girmedi aracım.saat gibi işledi.
|
Şu saçmasapan başlıkları açmayı ne zaman bırakacaksınız çok merak ediyorum
|
Hocam çaktırma aklı sıra bizi kekleyecek..susuz 1500 km yol yapmış 40 lirayla Kurtulmuş bak bak... Klasik tuvnera işte
|
Blok çatlaması olayından emin miyiz Hocam, yani usta sağlam mı, tanıyor musunuz ?
Yedek su deposuna yağ kaçırma mevzusu yağ soğutucusundan oluyor genelde. Chevrolet'e de var aynı problem. Özellikle de LPG ile kullanınca. |
O ustadan uzak durun. Yağ soğutucu sorunu o. O ustanın kapısının önünden geçmeyin.
|
evet bence de opel pişmanlıktır 20 senedir kullandığım opel 2,0 cc aracımı değiştiremiyorum . araba bozulmuyor da ,
hayvan gibi gidiyor 5 kişi ile bagaj dolu 180 km/h hala ilk günkü gibi gıkı çıkmıyor . bana mısın demiyor , yolda kalamadım bu araba yüzünden bu yaz bir defasında 3 kere marşa bastım çalışmadı ah işte bozuldu dedim. 4. de çalıştı millet ne güzel usta getiriyor , çekiciye yükleyip binip gidiyor ben bunları yaşayamadım çok çok pişmanım araba kendini bıraktırmıyor ., müptelası oldum , lanet olsun aldığım güne , çok pişmanım ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|