Şimdi Ara

otomatik vites araç tercihi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 1 aydır otomatik vites araç arıyorum. hangi marka-model olacağı konusunda kafam karışıktı zaten, oradan buradan yorumları okudukça duydukça iyice karıştı.

" 20000-24500 tl arası, otomatik vites, 2006 üstü, 90000 km altı " bir araç arıyorum.

çoğunlukla eşim kullanacağı için;
    " şanzımanı,motoru arıza çıkartmayacak (bu yüzden triptonikten vazgectim) , yakıt tüketiminin normal/ekonomik olması, model yılı mümkün olduğunca yüksek, km'si düşük "
    olması önemli.

aklımdaki seçenekler ;

- hyundai accent era 2008-2010, 1.4/1.6 otomatik (yakıt tüketimi konusunda olumsuz yorumlar var)
    - peugeot 307 2006-2008 (şanzımanın çok sık ve maliyetli arıza verdiğini söyleyen de var, hiç sıkıntı yaşamadım diyen de, şansına ne cıkarsa galiba)
    - honda city 2007-2008 (tasarım?)
    - fiat grande punto 2007-2009 (şanzımanı konusunda çelişkili yorumlar yine)

yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

• Honda city'nin tasarımı öyle kötü değil bir önceki kasanın kurbanı oldu o araç.Donanım ve yakıt tüketimi açısından sizi yormayacak bir araçtır.Benzinli alacaksanız önerim : Jazz ve City

Benzinden biraz daha fedakarlık yaparsanız, honda civic 2006 model alabilirsiniz.En sorunsuz kasalardandır.
  • otomatik accent era alma ne alırsan al o kadar diyorum
    (yakıt konusunda çok yakmakta ne demek içiyor resmen )
  • dizel otomatikler fiyat olarak fazla maalesef, onun için benzinli yada benzin+lpg li olacak
  • 1.4 dualogic grande punto kullanıyorum..
    Otomatik ve bütçe arabası arayorsanız gayet mantıklı bir seçim..
    tek kavramalı olduğu için alışmak biraz zaman alabiliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.