Ortada bir engel yok . Engellilerin hala ÖTV siz araç alma hakkı bulunuyor. |
ÖTV’siz araç alımında yeni dönem başladı: Yüzde 40 yerlilik şartı geldi! (4. sayfa)
-
-
şahane olmuş en başından böyle olmalıydı. %90 zaten eşe dosta akrabaya alıyordu. acayip sevindim geç kalındı hatta
-
Plakalarda engelli logosu olması lazım.
Ayrıca BMW i8 gibi araba almaya çalışanlar bu işten mutsuz olacak.
Engelli plakası olmasıni istemeyenler hepsi haksız şekilde arabaya binenlerdir.Bir nevi hırsız bunlar 4te1 fiyaina araç alanlar.Cevreye hava atmaları etkilenmesin diye engelli plakası takilmasin diye kendini yirtiyorlar beyefendiler.
Bunlar yüzünden ihtiyacı.olanlar mağdur oldu -
Simdi Xtrail Tiguan Tucson BMW den acılıs yapan bunlar olmayınca A dan B ye gidemeyen grup simdi C-HR Full Pakete hucum edecektir.
-
10 sene çok uzun hocam, ben Türkiye Sakatlar derneğindeyim. Yaşı yüksek olan engelli bireylerin genellikle ölüm ortalaması 5 sene oluyor. Sonra da araç boşa çıkıyor ihtiyaç kalmıyor ama mirasçıları satamayacak. Bu tarz kurallar yerine suistimal edenlere caydırıcı cezalar olmalı. Denetim eksikliğinden dolayı böyle yasalar geliyor maalesef. -
Bunun sebebi gene hükümet değil mi? Doları uçurursan 1 milyondan başlayan araç fiyatı olursa ve alım gücümüz azalırsa, millet de çevresinden engelli olup araba almayan tanıdık arar durur. Gerçekten parası olupta suistimal eden şeytanlar vardır ama illa ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 27 Aralık 2024; 17:6:45 > -
Atı alan üsküdarı geçti diyen akp+fetö+pkk+özgür suriye örgütü koalisyonuna mı güveneceğiz?İstedikleri yetki ellerinde degil mi?Togg %100 yerli dese de olur sıkıntı yok.
-
Parasını kendisi ödemiş gibi Tucsonu kapıya çekip 5 yıl sonra üstüne bide satarken para kazanan 5 yıl MTV ödemeden binen yamyamlara çok iyi oldu.
Hayır paşalar 800bine icon Megane Corolla alıyor hala salyaları akarak ağlıyorlar. Sebep ne? 10 yıl binecek satarken para kazanmayacak, yatalak dedesinin üzerine aldığı i20N ile cadde de karı kız kesemeyecek
-
geçen yıl markalarda hususi geçeni yoktu. Hyundai staria artık hibrid yerlilik oranı kurtarıyorsa iyi bir seçenek -
Corolla satışı patlar o zaman.
-
staria türkiye de üretilmiyor ki , hyundai türkiye fabrikası i 10,20,bayon üretiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 27 Aralık 2024; 19:9:5 > -
elde çokta bi seçenek yok öyleyse -
%20 derken birden %40 yerlilik oranına çıkartılmasının sebebi byd olabilir.byd nin olayı zaten tüm parçaları kendinin üretmesi.%40 yerlilik altında kalabilir bir modelini %40 yerliliğe de yükseltebilir .yaşayıp göreceğiz
-
10 yıl bencede uzun ama engelli kişi vefat ettiğinde mirasçı vergileri ödeyecek artık -
O madde de eklendi mi? Ben onu geri çektiler diye biliyordum. Vefat durumu olsa bile 10 sene satmadığı sürece mirasçıları vergi ödemeyecek öyle değil mi? -
Bana da öyle geldi. Byd zaten çok teşvik aldı. ÖTV indirimi olanları bari diğer yatırımcılarımıza kaydıralım demişlerdir. Ama Byd bu engeli de rahatlıkla aşabilir. Adamların şu anda isteyip de yapamayacakları hiç bir şey yok.
-
%40 yerliliği sağlayan araç
-
3 ay kadar önce öyle bi haber çıkmıştı bence o madde çoktan yasalaşmıştır. Bu kadar vergi varken onu atlamazlar -
İnsan engelli diye istediği aracı almaya hakkı yok mu? Fiyat limiti zaten lüks araç almayı engelliyordu. Hem 10 yılda bir hak ver hem de 10 yıl istemediği modele binsin. Bunun bir seviye üstü ötv indirimini direk kaldırmaktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X