Şimdi Ara

Özgür Özel: Silah Bırakma Çağrısını Destekliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP Lideri Özgür Özel, Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısını önemli bulduğunu ve desteklediğini açıkladı:

• Terör örgütünün silah bırakması ve kendini feshetmesi çağrısı önemlidir.

• Bu çağrının onbinlerce cana mal olan, ağır ekonomik ve toplumsal tahribat yaratan terörün ilelebet sonlanmasını temenni ediyoruz.

• Cumhuriyet Halk Partisi, toplumun barış ve demokrasi taleplerinin hiçbir makam, mevki ve aktör tarafından kendi siyasi hedefleri doğrultusunda istismar edilmesine izin vermeyecektir.

Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta barış, dünyada barış” ilkesi doğrultusunda, her zaman barış ve demokrasi çabalarının yanında; savaşın, terörün, çatışmanın ve otokrasinin karşısındayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özgür Özel: Silah Bırakma Çağrısını Destekliyoruz 

• Eee ne oldu şimdi CHP'den de tam destek gelmiş olaya !

Bu gece full tek taraflı AKP'ye Sallamayı planlayan muhalif kitlenin twit e bakışı :D

Not: Muhalif olmak ile ülkeye muhalif olmanın farkına varın artık. Bu olay sonucunda 1 kişi bile teröre cephe alsa kardır. Boş atıp dolu ne çekersen artık yoksa terörle mücadele full devam edecek...

Özgür Özel: Silah Bırakma Çağrısını Destekliyoruz
  • Akp, CHP ve Dem üçgeninde ülkenin tüm değerleri yok ediliyor. Kol kola birlikte Batı'nın isteklerini yerine getirirken kitleleri de kuduz gibi kavga ediyor. Oysa hepiniz kardeşsiniz.

• Ben bu siyasiler hepsi proje diyordum gerçekten öyleymiş

Milliyetçilik solculuk hikaye hepsi aynı yolun yolcusu hepsi PKK aklama derdinde

• Özgür Özel ;

Alıntı

metni:
    Kürt meselesinin, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, toplumun tüm kesimlerini kapsayarak, şeffaflıkla ele alınması ve çözülmesi yönündeki tavrımızı koruyoruz. Demokrasi, hukuk devleti ve toplumsal barış için tüm toplumun görüşlerinin, şehit ailelerinin, gazilerimizin ve bütün mağdurların rızalarının öncelendiği çözüm için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bugüne kadar yaptığımız katkıları, bundan sonra da esirgemeyeceğiz.
  • BJK kullanıcısına yanıt

Birisi yöntem olarak meclisi yani kapalı kapılar yerine meclisi işaret ediyor diğerinin ne yaptığını veya ne söz verdiğini kimse bilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşı çıkmayacakları belliydi

Ta kk zamanından beri kürtçülerle kolkola yürüyorlar.Belediyeleri partiyi bunlarla doldurdular.Hatta Kk o kadar çoşmuştu ki seçilseydi güneydoğudaki çiftçilere beleş elektrik bile verecekti

Tek dertleri konunun meclise getirilip chp nin de onayının istenmemesi.

Tayyip bunların beceriksizliğini çözdüğü için gereksiz görmüş.İşini bahçeliyle halletti

• İstifanı ver partinin başından ayrıl, paşa gönlün nereyi istiyorsa git orada doya doya içinden gelen o şeyi aynen yapmaya devam et. Giderken de senin gibi düşünen kim varsa onları da al götür, gerekirse sadece 6 ok kalsın partide mevcut durumdan evladır.

• "...Türkiye’nin tüm sorunlarının çözümü ancak iç barışın sağlanmasıyla mümkündür." Lafa bak sen. Kimle savaşıyoruz içerde de barışacakmışız? Yazıklar olsun gece gündüz teröriste övgü düzenlere, kansız şerefsiz teröristi insanlaştıranlara, teröristin ağzından çıkacak iki lafa el pençe duranlara, teröristten medet umanlara. Şahsi menfaatleri için bu kansızlara konuşma hakkı veren siyasetçilerin ömürleri uzun olur da türk adaletinin önünde hesap verirler diye ümit ediyorum. Memleketin her yanını ele geçirse işgalciler bu kadar olurdu.

• Çağrıyı tek cümleye yani "pkk kendini feshetmeli" cümlesine indirirsek mükemmel görünüyor. Hiçbir siyasi de çıkıp "hayır silah bırakamazlar, onlar bırakmadan biz onları öldüreceğiz" demez. Ama 40 yıldır faal bir terör örgütü birden hidayete mi erdiler de haydi bırakalım silahları diyecekler? Neyin karşılığında diyecekler? Bir garantör ülke lafı dolaşıyor, öyle birşey olursa işler boka sarar, osmanlının son yüzyılına döneriz.
    Ortadoguda birşeyler oluyor ama senaryoyu biz mi yazıyoruz yoksa yazılanı mı oynuyoruz, bilmiyorum. Biz Esed ile görüşmek isterken Suriyede birden terörist kabul edilen bir grubun ülkeye hakim olması, herkesin kabul etmesi, mesela... Bu arada, pyd üzerine yürüyüp silahlarını alacaklar ve oraları suriyeye kalacaklar diye umutlanmıştım ama birileri sanırım onları durdurdu.

• Bu tür oluşumların bir ömrü var diğerleri gibi. Eta da İspanya da bir kaç sene önce aynı durumlar yaşandı.
    Olaya geniş açıdan bakmak lazım. Kürt halkının büyük çoğunluğu PKK istemiyor. Diyarbakır annelerinin 6 yıldır mücadelesi de bunun en büyük örneklerinden biri. Son zamanlarda PKK özellikle Siha ile birlikte oldukça güç kaybetti. Gelinen nokta da silah birakmaktan ve siyasi olarak devam etmekten başka çareleri kalmadı. Sonuçta ülkede yüzde 10 Kürt halkı var. Onları görmezden gelemeyiz. Kaldı ki ortada bir Kürt sorunu da kalmamıştır ben nasıl türküm diyorsam adam da zaten çok rahat kurdum diyor. Benim haklarım aynen onda da var. Eee peki neyin mucadelesi diye sormazlar mi. Hep çıkış noktaları özerklik Kürdistan diyorlardı. Şu durumda dünkü metinde de görüldüğü üzere özerklik artık bir çözüm değil de deniyor.
    Bence süreci desteklemek ve terörün tamamen bitmesini sağlamak lazım.
    Son bir de şunu söylemek istiyorum. Sosyal medya da şehit yakınlarını soyleyerek muhalif görünmeye calisanlara vereceksin silahı hadi git mücadele et diyeceksin.
    Şunu da eklemek istiyorum. En ufak taviz verilmeden bu süreç tamamlanmalidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Özgür Özel en azından bu konuda kendi kitlesinden daha makul konuşmuş. AKP'li troll , vatan haini ilan edin rahatlayın bence.. Olmuyor böyle Özgür Özel: Silah Bırakma Çağrısını Destekliyoruz 

• Meclisteki tüm partiler tek elden yönetiliyor resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özgür Özel: Silah Bırakma Çağrısını Destekliyoruz
  • Herzaman benim dediğime geliyor.Akp iktidarda kalmak için herşeyi yapar daha artık bunu o kalın kafanıza sokun.Halk memnun değilse bu durumda bir sonraki seçim de sandıkta gereken neyse yapar tamam yoksa ağlamasın zırlamasın Kemal Kılıçdaroğluna sallayan tayfa gene herzamanki gibi göz yaşı döküyor sandıkta gerekeni yapma sonra vır vır konuş oldu hadi git yastığında ağla! Öte yandan bu durumu bende destekliyorum herzaman destekledim.Bu Ülkeye eyalet sistemi mutlaka gelmeli! Dinciler kendi zihniyetine Kürtler kendi zihniyetinir inançsızlar kendi zihniyetine yani herke kendi çöplüğüne en sağlıklı çözüm yıllardıe tartışıyordum sırf bunun için CHP ye oy vermedi benim akrabalarım he şimdi noldu hepsi morardı hayretle seyrediyorlar olan biteni ben aynı çizgideyim şu Ülkede yapıcak en güzel şeylerden biridir herkesin kendi çöplüğüne gônderilmesi!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.