Şimdi Ara

Park halinde kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar az önce park halindeki aracıma çarpıp kaçtılar çevreden bir görgü şahidi sayesinde plakayı öğrendim ve polis çağırdım gerekli işlemleri yaptık ve kaza numarası ile trafik şubeye gitmem gerektiği söylendi merak ettiğim memur arkadaşlar aracın sigortasının son günü olduğunu saat 24 ten önce olayın meydana gelmesinin benim şansım olduğunu söylediler. polisler gittikten sonra alelacele araç sahibi geldi sigortasının olmadığını aramızda anlaşabileceğimizi davacı olmammamı istediler. Anlamadığım polis sigortası var dedi ama poliçede sigortasının olmadığı görünüyor bu mümkünmü???

(kaskom yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amenna__20 -- 10 Mayıs 2013; 1:07:35 >

• o arkadasın telaşından ötürü bilgisizligine denk gelmiştir ama benim size tavsiyem asla bu tarz insanlara güvenmemeniz..

bundan yıllar once ben guccukkene arabamıza park halindeyken carpmıslardı (peugeot 504 sw orj 3 koltuk yanlıs olmasın ) neyse işte adam once kacmıs ama babam beden egitimi ogretmeni oldugu icin bi kosu adamı yakalamıs ve dayıogullarına falan haber vermişti. onlar da abi ben carptım diyelim hem arkadasın ehliyeti gitmesin hem de biz odeyelim tazminatı demişlerdi ve uyduruk kıytırık sekilde yapıp bırakmıslardı..

sizin de basınıza bu tarz bişey gelmesin aman dikkat edin
  • Acımanızı önermem yoksa acınacak hale düşersiniz.
  • Acima taraftari degilim zaten polis gelmese arkadasin donup geleceginide sanmiyorumda merak ettigim bu carpan arkadaslar pek tekin tipler degil "abiya arabayla ise cikiyoz cicek satiyoz sigorta ypk baglatmayalim arabayi" dediler polis ise sigortalari var diyor sorgulama sonucuna gore hatali olma ihtimali varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırakırsan en iyi ihtimal sanayide yalan yanlış boyanır araban bu en iyi ihtimal.

birde arabanı yaptırtmak için adamların peşinden koşacaksın.bugün yarın, param yok vs. sen onların peşinden koşacağına bırak sigortalar halletsin. büyük ihtimal sigortanın son günü olması sebebi ile adamlar geçerliliğinin olduğunu bilmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen58 -- 10 Mayıs 2013; 6:26:49 >
  • Acımayın, olan size olur.
  • şu an itibariyle öğrendim sigortaları yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polis dün gece sigortalarının bitmesine 1 gün var dedi bu adamlar ise 1 sene oldu biteli yaptırmadık diyor ellerinde poliçe yok sigortalarının olma ihtimali varmı
  • sigorta bile yaptırmayan adamdan her halt beklenir.Sakın güvenmeyin.
  • sigortaları olmadığına emin oldum şu dakikadan sonra ne yapabilirim? izlemem gereken yol nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amenna__20

sigortaları olmadığına emin oldum şu dakikadan sonra ne yapabilirim? izlemem gereken yol nedir ?

Yerinizde olsam adamları yetkili servise götürür ve hasarı orada ödemelerini isterdim reddederlerse de davayı açardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.