|
Bildirim
|
61 plaka
|
Park yerinde kendi aracım içinde beklerken önümdeki araca gözümün önünde bir kadın çarptı. kendi aracına baktı birşey yok bindi aracına. Bende aldım telefonu elime fotograf çekmeye başladım. Kadın farkedince durdu kafayı çıkarınca camdan çarptınız araca gidiyorsunuz dedim. Benim arabada birşey yok dedi. Diğer araca bakmadınız onda birşeyler olabilir diyince kadın indi bende gittim. Bir baktık adamın sol arka kapı göçmüş. Bekleyin araç sahibi gelsin tutanak tutun. Bakın ben görüntüleri vereceğim ama burdan çıkar başka biryerde aynı noktadan arabasını vurur. Bu sefer onunda suçunu size atar dedim.Kadın yok acelem var dedi. Zorla telefon numarasını kağıda yazdırıp camına bıraktırdım.
Araç sahibi gelince bana bakıyor dedim bu kapıya vurdu biri telefonda, araç kameramda görüntüler var yollayım dedim. Adam çarpan kadını aradı telefon kapalı. Plakalıkta kiralama şirketi numarasını arattırdım adama. Oradan uğraştı. Akıbetini bilmiyorum. Şahit yaz beni tutanağa dedim gittim. Teşekkür etti bol bol. Çizik bile olamayan sıfır aracın kapısı göçük oldu sonuçta... O an orda ben olmasam araç kamerası ya da çektiğim fotoğraflar olmasa kadın bırakıp gidecekti.. Malesef toplum olarak böyleyiz.. Vur kaç. |
Aracınızın tramerinde kayıt görüneceği için değer kaybı, bu işlerle uğraştığınız için de manevi tazminat davalarını açmayı unutmayın.
|
Bunun bir benzeri geçen yıl başıma geldi beyaz 34 plaka bi clio vurup kaçmıştı karakola gidip görüntüleri verdim. 2 gün sonra döndü kendisine epey bi kaydım telefonda randevulaştık yaptırmak için. Bir de ne göreyim 70 yaşında bi amca....
|
anladım,
Geçmiş olsun, bence doğru olanı yapıyorsunuz. Hatta vekalet verin dava falan açılacaksa avukat masrafını da ödesin hanzo. |
iki kerede benim aracıma park halindeyken çarptılar ikisindede şikayetçi oldum polis bişey bulamadık diye rapor tutmuş savcı dosyayı kapattı.
Bu arada savcı beni çağırdı ve dosyayı kapatıyorum dedi ben kapatmayın dedim o zaman seni 10 günde bir buraya çağırırım gelişme varmı diye sorarım dedi şaka gibi... |
Hocam sizin park ettiginiz yer kurallara uyuyo mu peki tam donus filan sikinti cikmasin?
|
keşke güvenlik kamerası olacak kadar şanslı olsak.
|
Hocam peşini bırakma. Utanmaza bak insanlar dişinden tırnağından artırıp araba alıyor Şoparın biri gelip vurup kaçıyor.
Donuna kadar al hocam |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|