Şimdi Ara

Passat 1.6 102 Yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2010 1.6 102 Hp trendline passata sahibim aracım atmosferik hitler motor bu kasaya bu motor hantal kalıyor aracıma detaylı bakım yaptırdığımdan ve yüklü masraflar ettiğimden satıp heleki şu piyasada yeni araba almak içimden gelmiyor chipntuningte 10 hp ile yaklaşık 20 nm tork faydası verildiği bilgisine ulaştım forumlarda zararlı veya zararsız olarak millet ikiye bölünmüş sizce değermi yaptırmaya ?

• O motordan hic bir hayir gelmez aynısı bende var golf. Tüple ucuza gezersin o kadar.
  • bakımlı masraf yaptığınız satmak istemediğiniz araca chip tuning mi istiyorsunuz?

allah akıl fikir versin.

• alacagin 10 hpyi farketmeyeceksin bile. lpgni doldur ucuza gez baska da bisey yapma. ya da sat 1.4 tsi al
  • atmosferik motora yazılım atmak paranı çöpe atmakla eşdeğer

ya böyle devam ya da satıp turbo üniteli bir araç bak.

• Chip tuning bir işe yaramaz, satıp 1.4 TSI veya 2.0 TDI alacaksınız performans istiyorsanız.
  • O motorun verebilecegi tek sey lpg ile ekonomik surus, baska da bir guzel yani yok. Motor yetmiyorsa daha guclusune gecin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    1.0 TSI YAZILIM?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar atla deve bi olay değil, fazladan 5-10beygirin bi zararı olacagını düşünmüyorum, bu kadar katı yaklaşmaya gerek yok.
  • Ben olsam aracıcımı oynatmazdım. Ne olur ne olmaz. 11 yaşında araba. Chip tuninge karşıyım. Ya satıp 1.4 tsi alın ya da hiç dokundurtmayın. Duyduğum kadarıyla chip tuning dizel araçlarda daha etkiliymiş.
  • Atmosferik motorda yazılım veya çip oluyor mu?
    Ben iridyum buji ve kutu içi filtre kullanıyorum biraz daha seri oldu o kadar
  • O motora chiptuning olsa olsa la fontaine masalı olur yani bi anlamı olmaz. Ben olsam aracımı elletmem.
  • Yazılım yapana kadar hafif jant hafif bijon al etkisi daha çok olur o araca
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

5-10 beygir çıkana kadar onu enjektörlere, dpf ve turboya sor.

biz malız 5-10 beygir daha çıkartamıyoruz değil mi?

• Atmosferik motora chip tuning olmaz , turbo motor olsa en az %20 HP ve tork geliyor

• Evet atmosferik bi motorda zaten dpf ve turbo mevcut

Siz kim oluyorsunuz bilmiyorum.

Ayrıca 230bin kmde aracımda 130bin kmdir yazılım ile kullanıyorum, turbo-enjektör-dpf orjinal ve sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 14 Mart 2021; 13:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

atmosferik motora yazılım atmak paranı çöpe atmakla eşdeğer

ya böyle devam ya da satıp turbo üniteli bir araç bak.

Sadece atmosferik olsa, üstüne bir de 8 sübap. O motorla passat zor gidiyor, yokuşta klima kapattıran bir motor o

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Evet atmosferik bi motorda zaten dpf ve turbo mevcut

Siz kim oluyorsunuz bilmiyorum.

Ayrıca 230bin kmde aracımda 130bin kmdir yazılım ile kullanıyorum, turbo-enjektör-dpf orjinal ve sorunsuz.

dpf iptal etmediler mi yüklerken ? dpf egr iptal etmeden yazılım verimli olmaz diyorlar hep.

• Sat turbolu araca geç bende kullandım leş bi motor

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

1-chip tuning asıl gücü enjeksiyon zamanlaması ve turbo ayarlarını oynayarak ortaya çıkarır, turbosuz karbüratörlü v.s. düz sistem araçta zarardan başka birşey getirmez.

2-dpf turbo v.s. ayrım olmaksızın her araçta bulunur (Dizel Partikül Filtresi veya Katalizör veya Katalitik Konvertör)

3-1 adet araçta sorun çıkmaması sorunsuz olduğunu göstermez, aksine nette bolca motor bitirmiş yazılımlı araç mevcut.

böyle kullanmaya devam edin, sanayii esnafının da işe ihtiyacı var.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Ben dpf egr iptaline karşı olduğum için iptal yaptırmadım. zaten soft yazılım olduğu için çok bi zararının olacağınu düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.