Şimdi Ara

paycell müsteri hizmetsizliği, beceriksizliği ve ilgisizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 haziranda shell şirinevler istasyonunda akaryakıt alırken paycell le ödeme yapacağım dedim ve uygulamayı açıp akaryakıt işlemlerinden shell i seçip paycell kartımı seçip 311,05 tl lik ödemeyi onayladım. İstasyon pompasında onay bekleniyor diye yazıyordu ve bir süre sonra ödeme gerçekleştirilmedi dedi ve benim telefonumada paycellden mesaj geldi ödeme gerçekleştirilemedi diye. Bende gidip manuel olarak başka banka kartı ile ödemeyi gerçekleştirdim. Ancak hesabımı kontrol ettiğimde paranın paycell hesabımdan düştüğünü gördüm. Shell istasyon yetkilisi mobil ödeme görünmüyor dedi. paycelli aradım ödeme yapılmış gerekli evrakalrı gönderin inceleme yapalım dedi, tüm evrakları gönderdim mesajların ekran görüntüsünü 2. ödemenin çıktısını ancak gelen cevap
    ' 22/06/2020 tarihinde 311.05 TL tutarında yapılan harcama başarılı şekilde ilgili firmaya iletilmiştir. 2.kez Paycell karttan çekilmek istenen 311,05 TL yetersiz bakiyeden dolayı uyarı vermiştir. İlk harcama Shell firmasına iletildiği için ilgili firmayla görüşebilirsiniz.' bu kadar sorumsuz ilgisiz alakasız bir cevap görmedim. bundan sonraki süreçte ne yapabilirim.
    Buraya yazmamdaki amaç hem sizden yardım almak hemde böyle bir durumla karşiılaşabileceğiniz için sizi uyarmaktı.
    Maalesef halen çözülmedi şikayet var a yazdım anında cevap geldi ama otomatik cevap 😀
    Shell genel merkezine yazdım onlar incelediler ve ödemenin yapılmadığını ifade ettiler ama paycell ödeme gerçekleştirildi deyip birşey yapamayız diyor. Madem ödemeyi yaptın geri al yada ispatla ama adamların umurunda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muyas -- 11 Temmuz 2020; 6:21:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.