Şimdi Ara

Peugeot, GTi'ın 30. yıl özel versiyonunu tanıttı: Peugeot 208 GTi 30th

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene GTi'ın 30. yaşına bastı ve Peugeot, bu yeni yaş için "208 GTi 30th" adında sınırlı sayıda üretilecek özel modelini tanıttı.

Dış tasarımda çarpıcı görünen çift renkli gövdenin yanı sıra, modelin kalbinde de birtakım iyileştirmeler mevcut.

208 GTi 30th, model ismine gönderme yaparcasına 208 beygir güç ve 300 Nm tork üreten 1.6 litrelik benzinli turbo motordan güç alıyor. (Standart modelin motoru, 200 beygir güç ve 275 Nm tork sunuyor.) 6 ileri manuel şanzımanın eşlik ettiği modelin, süspansiyon ayarları ve iz genişliklerinde de değişiklikler mevcut. Süspansiyonlar standart modele göre 10 mm daha alçaltılırken; iz genişliği önde 10mm, arkada 22mm artırılmış. Daha yüksek güçlü motor ile alçak ve geniş gövde, tabii ki daha iyi bir yol tutuş ve 6.5 saniyelik 0-10km/h hızlanma süresi anlamına geliyor. (Standart modelin 0-100km/h hızlanması 6.8 saniye sürüyor.)

Fiyat hakkında henüz hiçbir açıklama yapılmadı, bakalım nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olacak bu yeni model..

Detaylı haber için; http://www.akselerasyon.com/2014/06/peugeot-208-gti-30th.html#more
     Peugeot, GTi'ın 30. yıl özel versiyonunu tanıttı: Peugeot 208 GTi 30th Peugeot, GTi'ın 30. yıl özel versiyonunu tanıttı: Peugeot 208 GTi 30th

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkocakm -- 27 Haziran 2014; 10:54:42 >

• Araç arka yanlardan hasar alırsa boya işi sıkıntılı olabilir
  • Çift renk kombinasyonunun bu şekilde uygulandığı araçları hiç sevmiyorum.Çok çakma bir görünüm oluyor.Onun dışında araç son derece iyi.
  • İki boyanın birleşim yerinde kaliteli bir stıcker ile ''208 GTi 30th'' yazsa idi aracın çift rengi çakma değilde daha orjinal durabilirdi...
  • Araç boyanıyormuş da yarım kalmış gibi duruyor. Hiç hoş değil bence.
  • Aracı aldıktan sonra soluğu emniyette ruhsata çift renk işlemekte alıyorsun
  • Böyle güzel bir araç yapmışsın ne gerek var çift renge. Onun dışında çok iyi duruyor.
  • Güzel.. çift renk de güzel düşünce ama uygulama daha iyi olabilirdi.
  • o çift renk olayını ergenken underground 2'de bile yapmıyordum, o nedir allah aşkına ya :)
  • beleş promosyon arabası gibi daha şık bir renklendirme olabilirdi(illa renkli olacaksa)
  • Bi tek ben mi beğendim ya aracı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç güzel de ama Kırmızı boyayı böyle değil de ortadan Çift şerit olarak çekselermiş keşke .

Mavi Dodge Viper beyaz şerit misali. Bir de katılıyorum 30. Yıl için belirten bir şey olsa güzel olurdu tasarımda.
  • Renkler birden değilde yavas yavas gecseymis daha guzel olabilirmis ama yine de iyi olmus

• K.çı açıkta kalmış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsan-k

Bi tek ben mi beğendim ya aracı

Bende çok beğendim

• 207 gibi Arka tampondan-tavan-on kaputa Cift seritli boya olsa daha iyiydi...

• Bi ara 50.000'e gelmisti

• Benim asıl korkum otomobilin orijinalliğinin sahipleri tarafından bozulma ihtimali.. Daha önce yine sınırlı sayıda üretlien özel bir versiyon 207 RC Le Mans'ın Türkiye'deki bazı modelleri kapılardaki aslan çıkartmalarını kaybetmişti :D

Bu özel versiyonu alıp tek renge çeviren çok olabilir sanki..
     Peugeot, GTi'ın 30. yıl özel versiyonunu tanıttı: Peugeot 208 GTi 30th Peugeot, GTi'ın 30. yıl özel versiyonunu tanıttı: Peugeot 208 GTi 30th

• Peugeot'un boyle modellerinde neden otomatik vites yok anlayamiyorum.Olsaydi kesinlikle 208 GTI veya 308 dusunebilirdim ama manual vites oldugu surece dusunmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 26 Haziran 2014; 22:46:40 >
  • Düşünce güzel, uygulama kötü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.