Kıyma ile yarışıyor mübarek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Piliç Kanat Kilo 40 Lira
-
-
Şu bile lüks oldu memlekette ayrıca gıdaların yeme içme yerlerinin bu kadar yüksek olma sebeplerin de biri de zam ve ekonomik sebepler bir yana instagramda zortlayan abidik gubidik yeme içme yerleri. Adam instagramda reklam yapmış künefeye 60 lira yazıyor. haliyle diğer adam enayi değil 20'ye satsın üstüne saçma salak çikolata muz zart zurt koyuyor satıyor 40-50 bir tabak künefe. öyle aklıma geldi konudan bağımsız
-
Eğleniyor muyuz gençler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben üzülmüyorum artık.Beter olsunlar "bazıları".Yarın yolda otobüste karşıma çıksınlar aynen böyle diyeceğim.
Görüyorsunuz ülkenin zenginliğini, para var ki alıyoz gardaşım.... Hemm önceden kanat falan yoktu, tavuğu bütün satarlardı, 2 kanadı olan tavuğu artık kanadını ailede kim yerse. Ama 2002 den sonra artık istemediğin kadar kanat var.
-
yurt dışında millet tavuğun yüzüne bakmaz bizim için lüks oldu anasını satayım bütün tavuk çevirmenin 4-5 lira olduğu zamanları hatırlıyorum şimdi bi göğüs alayım desen 20 lira tavuk nasıl pahalı olabilir arkadaş?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Et alırım daha iyi dana kasap köfte 50-60₺ kg marketlerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanat işi iyice keriz.avi'ye dönüştü. Millet aldıkça fiyat uçuyor. Kemiğini çıkarınca antirikotla aynı fiyata geliyor. Kanat alacağına antirikot al mis gibi ye.
-
Ama imam suya zam yaptıııı!!! hemideee %otuzbeeeşşş, ama akapa oni düşirdi, vatandaşini düşindi ve buna karşi çıktiii!
Cereyan bizi çarpti o özel imiş dedi akapa, gaz ise çoh pahalaymış ama bize ucuza geçirmişler şukur hamdolsun!
-
biri yine beni mi çağırdı
-
Bizim burda 26 lira la hem de kralı. O ney gardaş o ney la.
-
Valla reklam gibi olacak biraz ama ben yemeksepetinden 1 kg kanatı ve/veya 1 kg tavuk şişi zaten 40 liraya buluyorum. Hatta güzel bir joker indirimi denk gelirse tavuğuydu pilavıydı içeceğiydi 25 liraya aslanlar gibi doyarsınız
Not: Bence 25 lira da çok uygun sayılmaz ama marketten kilosunu 40 liraya almaktansa internetten hazırını sipariş vermek daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 18 Temmuz 2020; 0:51:16 >
Piç kanat anladım :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cok degil 2016 senesinde okuldan 20 tl haftalik alip kendime tavuk,sut,yulaf falan alirdim...
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Eğleniyor muyuz gençler?Tavuk yoksa o zaman pasta yesinler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 18 Temmuz 2020; 2:38:18 >
Bunlar daha iyi gunler
-
Buffalo Wings keyfimizin icine ettiler..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yurt dışında millet tavuğun yüzüne bakmaz bizim için lüks oldu anasını satayım bütün tavuk çevirmenin 4-5 lira olduğu zamanları hatırlıyorum şimdi bi göğüs alayım desen 20 lira tavuk nasıl pahalı olabilir arkadaş?
|
Tavuk yoksa o zaman pasta yesinler |
Şu an Migros'da 1 kg kanat 150 lira. |
Benzer içerikler
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- singapur pasaportu neden güçlü
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- atık su bedeli nedir
- en milliyetçi şehirler
- togg ortakları
- bitcoin haram mı diyanet
- reeder nerede üretiliyor
- yurtdışından telefon getirmek
- telefon iade edilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X