Şimdi Ara

Pilot Garage expertize gitmeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bayi adıda verebilirim.Çalışanlar varsa bilgilendirsin. Boyasız dedikleri araçta satarken öğrendim sağ arka çamurlukta boya çıktı bir kaç yerde aynısını dedi.Birde 300 lira verdik rezillik bu işi yapmasınlar o zaman.Kime güveneceğiz.Dava açmayı düşünüyorum.

• Hocam bu iş berber açmak gibi oldu 3 ay experde çalışan bir kişi exper açıyor. Arkadaşların hakkını yemek istemem ama sizi zor durumda bıraktıkları için haklı olmalarını gerektirecek bir durum yok. Tek expere değilde sağlam bir tanıdığa gitmekte fayda var.
  • Dikkate alalım bu bilgiyi.
  • geçiren geçirene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 liraya expertizmi kaldı ya. Benim arkadaşımda bunun bayisi 100-150 lira arası alıyor.
  • Ben de alırken yaptırdım, tüm belgeleri elimde satarken farklı bir şey çıkarsa giderim kafalarına atarım arabayı ayrıca tüm belgelerde imza ve kaşe var veririm mahkemeye uğraşır dururuz.
  • Bu iş bilmez expertiz merkezlerinin tamamen kalkması lazım adama expertiz yaptırıyoruz adamın herhangi bir yükümlülüğü yok. Devletin yerine olsam Tüvtürkün yanına kurarım devlet güvenceli expertiz merkezleri ne güzel gelir elde ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Ben de alırken yaptırdım, tüm belgeleri elimde satarken farklı bir şey çıkarsa giderim kafalarına atarım arabayı ayrıca tüm belgelerde imza ve kaşe var veririm mahkemeye uğraşır dururuz.

Hocam alırken yaptığınız expertiz satarken nasıl geçerli olabilir ki? Siz arabayı aldınız 2 gün sonra araca bir şey olmayacağı ne malum. Hiç bir şekilde hak iddia edemezsiniz. Mahkemede hiçbir şekilde haklı çıkacağınızı sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Ben de alırken yaptırdım, tüm belgeleri elimde satarken farklı bir şey çıkarsa giderim kafalarına atarım arabayı ayrıca tüm belgelerde imza ve kaşe var veririm mahkemeye uğraşır dururuz.

Hocam alırken yaptığınız expertiz satarken nasıl geçerli olabilir ki? Siz arabayı aldınız 2 gün sonra araca bir şey olmayacağı ne malum. Hiç bir şekilde hak iddia edemezsiniz. Mahkemede hiçbir şekilde haklı çıkacağınızı sanmam.

Hayır demek istediğim o değil, misal aracım 60 binde 6 parça boya var dedi , satmaya karar verdim ama aracımda farklı şeyler çıktı bu sefer ekşirim başına adamın, dediğiniz gibi mahkeme belki sallamaz zaten hiç bir şeyi salladıkları yok. Ben kendi mahkememi kurarım magandayım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Bu iş bilmez expertiz merkezlerinin tamamen kalkması lazım adama expertiz yaptırıyoruz adamın herhangi bir yükümlülüğü yok. Devletin yerine olsam Tüvtürkün yanına kurarım devlet güvenceli expertiz merkezleri ne güzel gelir elde ederim.

Bakın dediğiniz çok güzel olur, hiç değilse aracın net verileri sistemlerde oluşur.

Hem tokatçılar zarar eder hem de devlet bir gelir kapısı daha elde ederek vatandaşı düdüklemekten vazgeçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

300 liraya expertizmi kaldı ya. Benim arkadaşımda bunun bayisi 100-150 lira arası alıyor.

Hocam tam kontrol 300lira dyno motor testide yapilmisti. Eminim onun yuzdesinide yanlis olvmustur makinasi.birdaha gitmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.