Şimdi Ara

Pilot Garage Ekspertiz Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27.08.2020 tarihinde firmanın kurumsallığına güvenerek alcağımız aracı Pilot Garage Firmasının Torbalı bayisine götürdük. Full paket yaptırdığımız ekspertiz sonucu aracın egzoz bölgesinden beyaz duman çıkardığı bunun su veya enjektör sorunu olduğu sölendi ve ekstra olarak conta testi yapıldı ve sorun cıkmadı. Son olarak enjektör kirliliğinden dolayı oldugu motorun herhangi bir sorunu olmadığı belirtildi ve rapor verildi. Buna istinaden aracı satın aldık ve 3 4 gün sonra servise enjektör bakımı için aracı götürdüğümüzde acı gercekle karsılastık. Adamlar daha bakar bakmaz bu enjektör değil yağ dumanı dediler. Yapılan kontroller sonrası aracın segman kırdıgı motorun komple degişmesinin gerektigini sölediler. Düşünün eskpertiz bitik motora sağlam dedi. Daha komiği aracta turbo var ve raporda aracın turbosunun olmadıgı yazılmıs aracın %20 güç kaybının mevsimsel nedenlerden oldugu belirtilmiş. Daha sonra ekspertize aracı geri götürdüğümde hala bunun yag olmadıgı sölemeye devam edebilcek kadar pişkin ve bilgisizler. Bu firmanın merkezi deseniz allaha emanet hiç bir şekilde size yardımcı olmuyorlar. sonuc olarak mahkemeye verdim hem satıcıyı hem ekspertizi. Demem o ki pilot garage ekspertizlerden uzak durun çünkü hiç bir kurumsallıgı yok. Merkezleri hiç birşeyi kabul etmiyo cevap bile veremiyor. Siz siz olun bu tarz firmalardan uzak durun yoksa başınız ağrıyabilir.

• Öncelikle yaşamış olduğunuz bu rezillikten dolayı üzgünüm ama hani derlarya size mübah kardeşim diye. Neredeyse bunu diyeceğim yani. Aldığın araçta turbonun olup olmadığını bilmiyor musunuz hocam siz? Rapor çıktı. Baktın rapora. Gördünkü turbo yok yazıyor. Sizin ben yapacağınız ekspertize s*çayım verin ulan paramı. Turbosu olan arabaya turbo yok yazacak kadar vasıfsızsın diyip orada olay çıkarıp ağızlarına etsen hiçbir sorun olmayacaktı ve belki erkenden bir şeylere uyanacaktında. Aracın turbosunun olupta bunu bilmemeniz yada raporda dikkat etmemeniz arabanın 4 tekerini görmemeniz gibi bir şey bence.
    2007 model bir aracım vardı 2016 senesinde.
    Pilot garajdan exper yaptırarak aldık. 2 parça boya vardı.
    Satarken de oradaya götürmek istedi alıcı.
    Exper sonunda araçta 2.5 parça boya çıktı.
    Eski raporu gösterdim ve ben hiç kaza vs yapmadım dedim elemanlara.
    Elemanlar olabilir böyle şeyler, gözden kaçmıştır dedi.
    Sonrasında önünden bile geçmedim.
  • Tarcanlar der susarim
  • 2007 model bir aracım vardı 2016 senesinde.
    Pilot garajdan exper yaptırarak aldık. 2 parça boya vardı.
    Satarken de oradaya götürmek istedi alıcı.
    Exper sonunda araçta 2.5 parça boya çıktı.
    Eski raporu gösterdim ve ben hiç kaza vs yapmadım dedim elemanlara.
    Elemanlar olabilir böyle şeyler, gözden kaçmıştır dedi.
    Sonrasında önünden bile geçmedim.
  • Öncelikle yaşamış olduğunuz bu rezillikten dolayı üzgünüm ama hani derlarya size mübah kardeşim diye. Neredeyse bunu diyeceğim yani. Aldığın araçta turbonun olup olmadığını bilmiyor musunuz hocam siz? Rapor çıktı. Baktın rapora. Gördünkü turbo yok yazıyor. Sizin ben yapacağınız ekspertize s*çayım verin ulan paramı. Turbosu olan arabaya turbo yok yazacak kadar vasıfsızsın diyip orada olay çıkarıp ağızlarına etsen hiçbir sorun olmayacaktı ve belki erkenden bir şeylere uyanacaktında. Aracın turbosunun olupta bunu bilmemeniz yada raporda dikkat etmemeniz arabanın 4 tekerini görmemeniz gibi bir şey bence.
  • Sami Tarcan’ın da dediği gibi köfteciler, mobilyacılar, galericiler parasını verip ekspertiz açıyor. Boya ve kaporta işinden gelmeyen insanlar çoğu. Bu da müşteri için ciddi risk taşıyor. Starbucks değil her şube benzer kalitede olacak. Kurumsal ekspertizcilerin bir şubesi mükemmelken bir şube rezalet olabiliyor, çünkü olay markada değil ustada.

Kurumsallığın zerre önemi yok. Garantili vs. diye piyasanın 2-3 katına ekspertiz yapıyorlar. Bir hataları da olursa işin içinden sıyrılıyorlar.
  • Biz yaptık bi eşşeklik biz yandık başkası yanmasın die burdan uyarıyoz. Zaten mahkemeye verdik orda gereken bedel karşılarına çıkıcak. Siz siz olun bu merdiven altı firmadan uzak durun işte
  • keşke mahkemeye vermeden önce ekşisözlüğe yazsaydınız oraya kim ne zaman yazarsa sonuç alıyor.Buranın pek bi tesiri yok malesef.
  • Geçmiş olsun.
  • Eğer araç 15 20 yaşında değil veya araç değeri 100k üstü ise Ekspertiz için yetkili servisleri tercih edin. İş biraz uzun sürüyor ama hizmete değer.
  • You tube bir kanal var kanal sahibinin ekspertiz şirketi var kendine bile araç alırken aracı servise gösterip kompresör değerlerini vs ölçtürüp alıyor yani kendi ppra verip aldığı arabaları bile kendi elemanlarına güvenmeyip serviste ustalara baktırıp alıyor parası olan gidip belgesini alıp kuruyor dükkanı yalandan ekspertiz servisi veriyor bu işi hakkıyla yapan yerler çok ama çok nadir malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 30 Eylül 2020; 23:15:14 >
  • Hele bide aracıniza bakarken arkadan 1-2 müşteri sıraya girsin yarım saatlik işlem 15 dakika sürmeden bitiyor fatura fiş keselimmi diye soruyorlar ekspertizciler
  • Sana şunu solicem izmirde bir şubesi google yorumları kendisi yapıyor o yuzden pilot garage güvenmeyin
  • Benim 4 parça boyalı aracıma sağ ve sol yan direklerle beraber komple boyalı demişlerdi. İşten anlamaz para tuzağı bir yer.
  • Aynısı antalya şubesinde ben de yaşadım. Baskı balata bitmiş, şanzumanda boşluk var, direksiyon kutusu ölmüş hiçbirini söylemediler ki hepside maliyetli işlemler. Trajikomik boyası olmayan arabada boya çıkardılar. Adamın ağzında sakız ukala ukala. Satıcı boya yok diyor adam var diyor. Satıcıda şaşırdı. En iyi kaportacı bilir dedik birkaç kaportacıya gösterdik aynı yere baktı boya yok abi dediler. Yine trajikomik motor yüzdesi 80 çıkardı satıcı itiraz etti. Ukala adama da depoyu doldur getir dedi yine ölçtü yüzde 115 cıktı. Güler misin ağlar mısın. Merkezlerini aradık o da tırt. Aman yaklaşmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

Eğer araç 15 20 yaşında değil veya araç değeri 100k üstü ise Ekspertiz için yetkili servisleri tercih edin. İş biraz uzun sürüyor ama hizmete değer.
    100k altı araç mı kaldı???
  • Bi ara çiğköfteci açmak meşhurdu, şimdi ondan zarar edenler çiğköfte işini bırakıp ekspertiz atölyesi açmaya başladı.

İşini hakkıyla yapan firmaları ayrı tutmak lazım. Kurumsal şu, bu hikaye. BİM mi bu, her mahalleye açıyorsun da o kadar kalifiye ustayı ne ara yetiştiriyosun.
  • Sirf bu mesaji yazmak icin giris yaptim. Ben de 2020 yilinin temmuz ayinda corludan bir arac aldim. Ve bu lanet firmada expertiz yaptirdim. Full paket yaptik ancak kesinlikle aldiklari paranin hakkini vermiyorlar. Yok yetkili servise sor yok ustaya soralim. E ben bunlari yapacaksam sana ne diye 400₺ para verdim ki. Corlu pikot garage expertiz kesinlikle rezalet bir firmadir. Paranizi kaptirmayin.
  • Arkadaşlar sonuçta araç kusurlu bunuda mahkeme bi karara bağlıcak. Yasada hem satıcı hem ekspertiz suçlu. Artık neyse bedeli mahkemede görürler. Ben zararımı öyle yada böyle alıcam ama niyetim bu firmanın hiç bişiden anlmadıgını ve sorumsuz olduklarını ulaşabildiğim her mecrada paylaşmak. Dediğiniz gibi ekşisözlüktese paylaşım yapıcam insanlar uzak dursunlar. Son olarakta en güzeli dediğiniz gibi yetkili servis kesinlikle katılıyorum çünkü adamlar bi bakışta neyin ne olsugunu sölediler
  • Ekspertiz raporunu muhakkak noterde devir sözleşmesine ekletin. Yasada böyle bir şey var ama vatandaş bilmiyor. Noterler de sorumluluktan kaçmak için söylenmedikçe bunu yapmıyor. Böyle durumlarda çok yardımı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onderyksl

Arkadaşlar sonuçta araç kusurlu bunuda mahkeme bi karara bağlıcak. Yasada hem satıcı hem ekspertiz suçlu. Artık neyse bedeli mahkemede görürler. Ben zararımı öyle yada böyle alıcam ama niyetim bu firmanın hiç bişiden anlmadıgını ve sorumsuz olduklarını ulaşabildiğim her mecrada paylaşmak. Dediğiniz gibi ekşisözlüktese paylaşım yapıcam insanlar uzak dursunlar. Son olarakta en güzeli dediğiniz gibi yetkili servis kesinlikle katılıyorum çünkü adamlar bi bakışta neyin ne olsugunu sölediler
    ekspertiz falan hikaye abicim. insalnlar başına gelince anlıyor. alayı para tuzağı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.