Şimdi Ara

Reno 19 RTE RT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Reno 19 96 modelAraç buldum klimalı 240 binde Hatchback kasa ama şöyle bir sorun var

Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Rne yazıyor ama plaka sorgulamada rt yazıyor
    Ben buna anlam veremedim Bu aracı almadan önce bunun ne olduğunu kimden öğrenebilirim

Reno 19 RTE RT SORUNU

Kayitlarimiza gore ***4006 sasi nolu RENAULT (OYAK) 19 EUROPA 1.6 RT markali arac 1 adet kazaya karismistir. KZ1: 01/11/2005 Carpma 889TL EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY 34XYZ34. Sorgulama ucreti 7 TL'dir. Sorulariniz icinhttp://goo.gl/JmGroF UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icinhttp://goo.gl/dPUvHw B001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ruhsata yazarken yanlış yazılmıştır
  • Model kodlamasi clio-1 ile aynı ise ruhsatta rt yazması doğrudur. Çünkü klimalı clio-1 ler rt diye geçer. Belki rt yazısı bulamadıkları için rne takmış olabilirler

• Ne degisecek oraya saatli bomba da yazsan gerkes biliyor o arabanin ne oldugunu.

Kotu anlamda demiyorum taniyor anlaminda diyorum.

• Anladım arkadaşlar abiler çok teşekkür ederim

• Klima,K7M (megane motoru),airbag varsa rne'dir
  • Bilgilerimde hata olabilir ama bu jant karbüratörlü 1.6 modellerde kullanıldı diye biliyorum eğer değişmediyse. Rne'ler enjeksiyonlu model. Jant seçenekleri farklıydı.

Araç enjeksiyonlu değilse rne değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT MEGANE 1 KİLİT SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araç rt zaten o yıllarda rne rte yoktu 98 yılında rne rte modeller çıktı.

değişen mpi motor dur airbag dir.

rt modellerdede klima olanı vardır.

rt modeller karbüratörlü motora sahip arjantin yapımı 1.6 80 hp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.