Şimdi Ara

Sadece merak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 mazda 3 aracimin sol amortisoru patladi(helal olsun 225000km gitti). Neyse servise gittim tekine 465dedi brovo dedim. Sonra eski mazda servisi şuan ise suzuki resmi servisi olan işin ehli başka biyere gittim.
    Sonuçta 2 ön amortisör( KYB marka) sol tabya burçlari ve rot işlemleri vede işçilik derken 1000tl verdim.
    Tamam mazda servisten az verdim ama yine çok gibi geldi bana. Durum normalmidir güzel kazıklandım mı. Bilen arkadaşlar bi zahmet bilgi verebilirmi çünkü eğer geciriyosa giderim başka islemler icin orjinal servis gecirsin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha gecen 2000clio arkadas on iki aks rot amortisor degisimine 1000tl verdi iscilik dahil yazayim dedim

• madem 225bin km gidiyor; yani normal bir kullnıcı sürüşü ile neredeyse 11 yıldan fazla.

üçe beşe bakmam orjinalni takardım;

japon arabalarının farklılığı burada; evet parçaları pahalı; ama diğer markalara göre çok uzun ömürlü oluyor. diğer marka 3 kere değiştiriyor bu km sürecinde toplasan ya aynıya geliyor yada japon arabası daha ucuz kalıyor.

hayırlı günler.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    size katılıyorum, Japon olsun kafamız rahat olsun
  • Doğru diyosunuz ama gittiğim yerde eski mazda servisi. Şuan ise suzuki orjinal servisi. Ve taktıkları Amortisör Ordaki suzukilere taktıkları KYB marka amortisör. Ustanın dediğine göre Japon firmasıymış ve bir dönem mazdalar bunu kullanıyomuş. Valla onun yalancısıyım öyle dedi doğrudur dedim geçtim
    Ama clio örneğine aks falan demiş arkadaş biraz çakmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exseri -- 19 Temmuz 2017; 15:28:23 >
  • bana çakmış yani clio sahibine değil
  • bunun cevabını yapıcağınız iş için parçalar ve orjinallikleri ve işçilik adına alacağınız

yetkili servis ve fazla değil 2 özel servisten alacağınız fiyat belirler..

sonra kar edip veya zarar ettiğinizi anlarsınız..

yetkiliye göre kardasınız gözüküyor ama piyasa şartlarında göre

hangi çapta bir iş yaptırdığınızı kestirmek zor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neyim var merak ediyorum.
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    En temizi dediğiniz gibi yapmak. Ama şu garanti biraz kazıklamış tabi ama taktiğı parçaların markası ve resmi bir markanın servisi olması ayrıca eski mazda servisi olması açısından bi lr iç rahatlığı var. Herhalükarda tama teiz iş yaparlar herhalde.

Eski aracım palio weekendimin motora giden benzin borusunu eriterek tutturmuştu sanayide bir usta. Heberim yok tabi ilk yokuşta öğle sicaginda araba kut diye durmuştu hayır biri izmarit atsa patlayacaktik belkide

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.