< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Volkswagenin yol tutan arabasi var mi ki?
Ben gormedim. Konfor odakli suspansiyon tok kapi sesi ve yumusak plastikle satis rekorlari kiriyor adamlar. Normal musterinin ne istedigini biliyorlar. Gozle gorulur elle tutulur disiplinlere odaklaniyorlar ve olcumu zor ya da teknik ustunluk isteyen noktalara bes kurus harcamiyorlar. |
Arteon 74
Golf 77 Leon 77 Polo 77 Segmentinin en kötüsü oluyorlar. "En iyi olamıyorlar" değil. |
Bosch işte hepsi aynı diye bişey yok
Ayrı modüller var hepisinin bi ayarı, kapasitesi var Symboldeki esp sistemi ile maybachın sistemi aynı mı, tabiki değil |
Başka arabalara teneke diyorlar vw suvu çapraz iki teker üstüne kalınca kapısı düzgün açılıp kapanmıyor. Şasi zayıf ama dış sac kalın o yeter.
|
Allah razı olsun ya. Bir otomobil forumu nasıl böyle olur aklım alamıyor, bir kişi doğru yorum yapmaz mı bir kişi? Otomobil dinamikleri ile zerre ilişiğiniz yok onu anladık, altyazı açın bari.
Burada hem yol düzgün oldugu için, hemde belli ki lastikler çok iyi tutuyor çok başarılı Leon. Tepkiler, çeviklik, gram yatma yok, kafadan kayma mimimum, şasi söz dinliyor, arkası oyuncu, ESP geç giriyor çok çok başarılı. Normal yollarda kesinlikle böyle başarılı değil bu araba, estirmiş burada. |
Arkadaş bu terimler nereden çıkıyor anlamıyorum. Esp kontrolcüsü ne?
Esp dediğin sistem Bosch işte markası yok hep aynı. Araç yol tutmuyor araç. Esp devreye girmeden girip çıkanlar var o dubalara. |
Bari alt yazıyı okuyun. Adamlar geyik testi için esp az çalıştığı için araba hızını yeterince düşüremiyor demiş ama bunun dışında güvenli ve kolay kontrol edilebilir demişler. Slalom için de oldukça çevik ve direksiyonu da iyi demişler. Burda vw yol tutmuyor diyenlere gülüyorum. Gayet güzel yol tutuyorlar, sınıfındaki en iyisi olmayabilirler ama kötü yol tuttukları anlamına gelmez.
|
araba hem yol tutmuyor hem 2 dakkada farları çalınıyor ne garabet bişi bu
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Ağustos 2019; 20:44:58 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|