Şimdi Ara

SEAT LEON GEYİK TESTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Volkswagenin yol tutan arabasi var mi ki?
    Ben gormedim. Konfor odakli suspansiyon tok kapi sesi ve yumusak plastikle satis rekorlari kiriyor adamlar. Normal musterinin ne istedigini biliyorlar.

Gozle gorulur elle tutulur disiplinlere odaklaniyorlar ve olcumu zor ya da teknik ustunluk isteyen noktalara bes kurus harcamiyorlar.
    Allah razı olsun ya. Bir otomobil forumu nasıl böyle olur aklım alamıyor, bir kişi doğru yorum yapmaz mı bir kişi? Otomobil dinamikleri ile zerre ilişiğiniz yok onu anladık, altyazı açın bari.

Burada hem yol düzgün oldugu için, hemde belli ki lastikler çok iyi tutuyor çok başarılı Leon. Tepkiler, çeviklik, gram yatma yok, kafadan kayma mimimum, şasi söz dinliyor, arkası oyuncu, ESP geç giriyor çok çok başarılı. Normal yollarda kesinlikle böyle başarılı değil bu araba, estirmiş burada.
    Bari alt yazıyı okuyun. Adamlar geyik testi için esp az çalıştığı için araba hızını yeterince düşüremiyor demiş ama bunun dışında güvenli ve kolay kontrol edilebilir demişler. Slalom için de oldukça çevik ve direksiyonu da iyi demişler. Burda vw yol tutmuyor diyenlere gülüyorum. Gayet güzel yol tutuyorlar, sınıfındaki en iyisi olmayabilirler ama kötü yol tuttukları anlamına gelmez.
  • Yine yazalım. Vag grubunda özellikle Seat'taki Esp kontrolcüsü iş yapmıyor. Ateca da kötüydü hadi altı yüksek müksek dediler. Bu da kötü, Ibiza da kötü.

Çok mu kötü ? Yani tartışılır ama Focus mocus görünce bu ne ya diyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Ağustos 2019; 20:44:58 >
  • Volkswagenin yol tutan arabasi var mi ki?
    Ben gormedim. Konfor odakli suspansiyon tok kapi sesi ve yumusak plastikle satis rekorlari kiriyor adamlar. Normal musterinin ne istedigini biliyorlar.

Gozle gorulur elle tutulur disiplinlere odaklaniyorlar ve olcumu zor ya da teknik ustunluk isteyen noktalara bes kurus harcamiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

Volkswagenin yol tutan arabasi var mi ki?

Başka arabalara teneke diyorlar vw suvu çapraz iki teker üstüne kalınca kapısı düzgün açılıp kapanmıyor. Şasi zayıf ama dış sac kalın o yeter.

• VW nin saglam bir altyapisi olmayan araclari sasirtmadi esc ile ancak bu kadar toparlayabildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süspansiyon geç tepki veriyor gibi. Olay esp değil tamamen süspansiyon ayarı. Esp çalışır lakin teknik altyapı yetersizse esp napsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yine yazalım. Vag grubunda özellikle Seat'taki Esp kontrolcüsü iş yapmıyor. Ateca da kötüydü hadi altı yüksek müksek dediler. Bu da kötü, Ibiza da kötü.

Çok mu kötü ? Yani tartışılır ama Focus mocus görünce bu ne ya diyor insan.
    Arkadaş bu terimler nereden çıkıyor anlamıyorum. Esp kontrolcüsü ne?
    Esp dediğin sistem Bosch işte markası yok hep aynı. Araç yol tutmuyor araç. Esp devreye girmeden girip çıkanlar var o dubalara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A4 Allroad Geyik Testi
    5 yıl önce açıldı
    CUPRA LEON (ANA KONU)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    Bosch işte hepsi aynı diye bişey yok

Ayrı modüller var hepisinin bi ayarı, kapasitesi var

Symboldeki esp sistemi ile maybachın sistemi aynı mı, tabiki değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Arkadaş bu terimler nereden çıkıyor anlamıyorum. Esp kontrolcüsü ne?
    Esp dediğin sistem Bosch işte markası yok hep aynı. Araç yol tutmuyor araç. Esp devreye girmeden girip çıkanlar var o dubalara.

Alıntıları Göster
    Dostum cevap bile vermeye gerek yok yanlis anlama uzatmayalim bos yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

Volkswagenin yol tutan arabasi var mi ki?

SEAT LEON GEYİK TESTİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bari alt yazıyı okuyun. Adamlar geyik testi için esp az çalıştığı için araba hızını yeterince düşüremiyor demiş ama bunun dışında güvenli ve kolay kontrol edilebilir demişler. Slalom için de oldukça çevik ve direksiyonu da iyi demişler. Burda vw yol tutmuyor diyenlere gülüyorum. Gayet güzel yol tutuyorlar, sınıfındaki en iyisi olmayabilirler ama kötü yol tuttukları anlamına gelmez.

• Arkadaşlar Esp son noktadır. Çekişi kaybolan ya da yoldan çıkan araca müdahale eder. Telefonlardaki Snapdragonun markalara göre değişik performans vermesinin sebebi işte. Evet dediğiniz gibi başka veriler girilir her araca da burda olay Esp değil işte.
    Otoparkta Arteon vs İnsignia var bakarsanız sevinirim orada fark çok net.
    Bu sonucun sebebi aracın üreticisidir.

• Kötü yol tuttuğunu biliyoduk, tescillenmiş oldu.

• Ben beğendim. Araç yüksek hızda bile kontrolsüz kaymıyor. Sürüş keyfini baltalamıyor.Arkasını fazla atıyor gibi sadece.

Esp yi biraz daha fren yaptıracak şekilde ayarlasalar daha yüksek hızla geçer testten. Geçenlerde troc mu ne o daha yüksek hızla sonuç alıyor ama esp hayvan gibi müdahale ediyor.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    hocam ciddi değilsiniz demi ? sürüş keyfini baltalamıyor ???
  • Normal bi durum scirocco forumuna gidin o arabaya bile yol tutsun diye neler yapiyorlar gorursunuz.

ama konfor konusunda cok iyiler

Misal ibiza spor cupra vs 208 gt kiyasi yapsan 208 kutuk gibi bobrek tasi dusurur o derece ama is yol tutusa geldimi 208 gti rakip b yoktur.

• Arteon 74
    Golf 77
    Leon 77
    Polo 77
    Segmentinin en kötüsü oluyorlar. "En iyi olamıyorlar" değil.

• Fransız dersiniz ama.. :)

https://youtu.be/nCOyDu3YeFA

• Lınc L kullanıcısına yanıt
    208 gti sınıfındaki en konforlu hot hatch, benim de favorim ama böyle şeyleri nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. İbiza cupra da konfor konusunda çok daha zayıf

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.