Şimdi Ara

Sevgilimden ayrıldım ve ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yardım edebileceğinizi düşündüğüm için bu konuyu açıyorum . Lütfen dalga geçme , aşağılama gibi davranışlarda bulunmazsanız çok mutlu olurum

Beyler kısaca anlatayım olayı üç ay önce altı ay beraber oldugum kız arkadaşımdan ayrıldım ve tabiri caizse Allah cezamı veriyor .
    (11. sınıfım ) Okulda ve dışarıda oldukça sosyal olan ben birden ne olduysa içime kapandım . Okulda erkek arkadaşlarım dışında hiç bir kızla konuşmuyorum daha doğrusu konuşamıyorum . aslında ağzım oldukça laf yapar ortalama bir tipim var fakat kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra diğer kızlarla konuşamıyorum çekiniyorum . Artık oldukça can sıkıcı bir durum haline geldi

ne yapmalıyım ? cevap veren vermeyen herkese teşekkürler , hayırlı forumlar

• Ayrılık kimin seçimi veya kimin suçu? Nedeni nedir? Ona göre yorum değişir.
  • Geçer kardeşim, sana şuan geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçecek. Sen doğal davran. Daha kimler gelecek kimler.
  • Spora basla Kafani dagitacak ne varsa onu yap. Tabii derslerini de aksatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Ayrılık kimin seçimi veya kimin suçu? Nedeni nedir? Ona göre yorum değişir.

Ayrılık sebebimiz onun şehir dışına taşınması . Bunun bana bir engel olmadığını ayda 1 2 kez gelebileceğini defalarca kez söyledim anlattım fakat olmadı sosyal ağlardan engelleyip bir sms ile beni terketti. Arkaşlarından öğrendiğim kadarıyla cep telefonu numarasınıda değiştirmiş zaten ayrıldıktan 2 hafta sonrada şehri terk etmiş

Diğer yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar elimden geldiğince toparlamaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash06

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Ayrılık kimin seçimi veya kimin suçu? Nedeni nedir? Ona göre yorum değişir.

Ayrılık sebebimiz onun şehir dışına taşınması . Bunun bana bir engel olmadığını ayda 1 2 kez gelebileceğini defalarca kez söyledim anlattım fakat olmadı sosyal ağlardan engelleyip bir sms ile beni terketti. Arkaşlarından öğrendiğim kadarıyla cep telefonu numarasınıda değiştirmiş zaten ayrıldıktan 2 hafta sonrada şehri terk etmiş

Diğer yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar elimden geldiğince toparlamaya çalışacağım

Bütün durum anlattıklarından ibaret ise Allah senin cezanı niye versin? Kız suçlu. Terk eden de o. Ayıp etmiş alenen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zamanla toparlarsın
  • Dostum kız seni terk etmiş sen değer vermişsin elinden geleni yapmışsın neden içine kapanıyorsun Ona inat kendini dahada geliştir ve umursama senin içine kapanman onun belkide işine gelir . Fakat eğer kendini eski gücünde hissedersen psikolojik yönden kızın gerçek değerini o zaman anlarsın yeni adımlar at . Farklı yollar dene baskalarıyla olan hakimiyetini kaybetme sakın belki birgün birbirinizin karşısına çıkarsınız ve sen ona suskun bir şekilde değilde eski senden farklı bir şekilde bakabilirsin . Belki yaptığı hataya karsılık pişman edersin ama artık iş işten geçmiştir .. Arkanı döner ve gidersin o zaman anlar işte asıl terk etmek nasıl oluyormuş Eğer küçücükte olsa aranızda bir bağ varsa birgün mutlaka karşılacaksınız çünkü ama o gün asla taviz verme ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 12 Şubat 2014; 9:51:48 >

• quote:

Okulda erkek arkadaşlarım dışında hiç bir kızla konuşmuyorum

• Meniz kullanıcısına yanıt
    ibretlik tespit
  • Hiçkimse vazgeçilmez değildir kardeşim. Pozitif düşün daha kaç sevgilin olacak kimbilir yaşın daha erken keyfine bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.