< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17031. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Doviz bazinda da var. Paranin alternatif maliyetini unutuyorsunuz....
2023 te 100.000eur bozdurup araba almak yerine parayi tl medvuata koyan adamin parasi şuan kabaca 130.000eur yani 5 milyon oldu.
Gidip suan ayni arabanin "2025" modelini alir, ustune de 30.000eur cebinde kalir.
Ya da gider 2023 3 yerine ayni paraya 2025 5 serisi alir....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Döviz bozdurup faize yatıran zaten kazandı her türlü , ama bu iş herkese göre değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
bence tucson un polis arabası olarak kullanılması daha hızlı olmasından ötürü olabilir...
bi bakmak lazım...
-
o zaman dün yazdığım doğru gibi hocam buraya. Satış danışmanının cherydeki bana söylediği teşviği kendi cebinden chery ödüyor fiyatlara yansıtmadı demıstı. Chery türkiyenin onların ilettiği o imiş.
Ama sözde işte arttırdılar fiyatları %50 gümrük bahanesiyle sımdı ındırım yapacaklar aynı fiyatlara çekecekler byd gibi buda nanay:)
-
Xtrail için fiyat kesin mi acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işte o yüzden 1 hafta bile sürmez bu fırsat..
2700 lük araç 400bin indirimle 2300 lere alınabiliyor...
yarın stok biter hatta...
bu paket premium abim
2340 -2345 ne tutturabilirseniz verin kaparoyu bağlayın aracı...
acil fırsattır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 1 Şubat 2025; 16:52:6 > -
Eyvallah hocam
Kuzeyle konuştum xtrail premium 2350 tl fiyat istiyor keşke dediğiniz fiyat olsaydı tam da istediğim araçtı
stok durumuna göre fiyatı ayarlıyorlar...
bayileri tek tek arayın ben dün akşam aldım kuzeyden
-
1700 tuscon nisaan connet 1750 satıldığı yerde tiggo 7 1500 ve altında olmaliki almak mantıklı olsun şuan için chery satışlarını dahada düşecektir liste fiyatından Chery alinmaz bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun Tucson Sportage Tiguan Austral ve qq detaylica inceledim. Nissan qq aralarindaki en kotu kaliteye sahip suv, kol dayamasi ambiyans aydinlatmasi malzeme kalitesi vs 3.sinif, austral ile ayni motora sahipler 1.3 motor olarak ancak austral bunun yaninda audi bmw gibi kaliyor. Plastik kalitesi olsun ic dizayn olsun ozenilmislik olsun austral cok daha ileri seviyede qq den, zaten on kaputu bile kaldirirken fark anlasiliyor. Qq nun tek avantaji uzun sureden beri degismeyen ismi. Isin ozu qq ye binerken c suv yerine b sinifi orta kalite bir suva biniyor hissi edindim. Tucson sportage tiguan ve austral da ise c segmenti kaliteli bir araca biniyor hissi edindim. Reno nissan a sadece motorunu vermis nissan ise gerisini koyu vermis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 1 Şubat 2025; 17:31:36 >
Batarya enerji kablosu
Xtrail platinum premium paket mi yani üst paket mi? Üst paket ise fiyat bu büyüklükteki bir araç için çok iyi.
hocam bunlarda premium paket alt paket oluyor...
bahse konu paket premium...
alt paket yani...
napa koltuk + headup display system+19 inch teker üst pakette yer alıyor...
bencede bunlar olmadan bile bu araç için iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 1 Şubat 2025; 18:17:31 > -
Nconnecta donanım listesi nerede, ben bulamadım
Nissan qq yeni kasasinin bu kadar çok yakmasi normal mi herkes yakitindan şikayetçi
Kasım ayında 1270 e satıldı ama 1 Aralık’dan bu tarafa 1350–1400 arası istiyorlar. 1500 altı için c sınıfı vag araçlarda sadece buna bütçe yetiyor. Yatırım amaçlı alınmıyorsa ve yoğun trafikte kullanım durumu yoksa astra otomatik yetine golf manuel bana daha mantıklı geliyor
nissan ÖTV muhafiyeti ile satmak için ayırdığı stoğu eritebilmek için indirim yapması piyasayı biraz hareketlendirdi gibi...
Nissan şirket olarak iflasını açıklamak üzere olduğu gibi yanlış bir anlaşılma oluşmasın diye bu açıklamayı yapma gereği hissettim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X