Şimdi Ara

SİLECEK SUYU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Silecek suyu olarak ne kullanıyorsunuz.
    Evde saf suyu pratik yolla elde eden arkadaş var mıdır ?
    Calgonit parlatıcı kullanan oldu mu saf suya katarak. Kaydırıcı özelliği var sanırım. Prill +Saf su + Calgonit parlatıcı nasıl olabilir ? sileceğe zarar verir mi ?

Çeşme suyu yada hazır kullananlar yazmazsa sevinirim. Çeşme suyu tartışmasız en kötü olanıdır. Suyun içinde mineral,pislik,klor var çünkü,
    Markette satınlardan al diyenler de yazmasın boşuna lütfen.

• Opet 5 litre cam suyu 15 lira üstelik -36 derece
    Aksiyon aramaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saf suya ne gerek var. Aküye koymayacaksınki? Çeşmeden doldur yada içme suyu koy.

Saf su hazırlamak istiyorsan çaydanlıkta kaynattığın suyun buharını bir bidonda yoğunlaştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 20 Haziran 2014; 9:42:32 >
  • İçme suyu+ sonax konsantre cam suyu 25ml olandır 3-4 lira birşey fakat performansı mükemmel.
  • Hepsiburadadan 5l lik silecek suyu almıştım.Bilmem - kaç derecelere kadar dayanıklı olduğu için saf suyla seyrelterek kullanıyordum.
  • Würth ve su denedim, hiç bir fark olmadı. Camsil ve su koyuyorum.

• hocam çek benzinliğe doldur suyu üzerine kışın antifrizli sular oluyor ondan ekleyin bitsin gitsin. Bu kadar mesele edilecek bir konu değil zaten kendileri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Antifrizli Cam Suyu?
    10 yıl önce açıldı
    Anifiriz ve silecek suyu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok detay olmuş.. çeşmeden doldurduğun suyu cam sularıyla seyrelt , yola devam..
  • A101'de 5 litresi 4,95 TL ye satılanı kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 101den almıştım idare eder
  • Çeşme suyu + camsil + elma sirkesi sirkeyi tavsiye ederim.

• Camsil 2 TL
  • Çeşmeden doldurduğunuz su kireçli zamanla hortumları tıkar,saf su daha iyidir ben po dan aldım onu kullanıyorum.ama fark göremiyorum.

• Cesme suyunu kaynatarak ekliyorum. Uzerinede antfrizli cam suyu devam

• quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Çeşmeden doldurduğunuz su kireçli zamanla hortumları tıkar,saf su daha iyidir ben po dan aldım onu kullanıyorum.ama fark göremiyorum.

Arkdaşlar,

Çeşme suyunu koymamanızı tavsiye ederim. Hem pis hem de kireçli olabilir. İstanbuldakiler hele hiç koymasın. :)
    Saf su her zaman en iyisidir. Tıkanma olmaz.

Bir arkadaş sirke yazmış ama sirke asitiktir. Sıkıntı yaratabilir. Camsil alkollü. kaydırıcı özelliklten dolayı calgonit parlatıcı mantıklı geliyor. 5-10 damla en azından ekleyeceğim. bazıları da prilden bahsetmiş. pril kullanan var mıdır ?
  • Kışın antifrizli su, yazın normal su.

Görende suyu sıktık silecek muhteşem temizliyor sanır.

Ankara zaten toz memleketi hiçbir faydası yok anlık camı silme dışında. Eline bez alıp sileceksin illa düzgün görünsün diyorsanız.
  •  SİLECEK SUYU

A101' den 2,75 TL ye aldım ve berbat durumdaki tıkalı bulaşık makinesini tertemiz yaptı

http://forum.donanimhaber.com/m_92266677/f_//tm.htm#92266677

• Siradan camsile icme suyu karistirin.oldukca guzel oluyor

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Farkındamısın senin mesaj sayıları yine yerinde sayıyor,Hayırdır
  • Hocam evde klima varsa çıkan suyu kullanabilirsin içerisinde kireç olmaz camsil falan koyarsan içine güzel olur ben yazın öyle yapıyorum daha bi zararını görmedim açıkçası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.