Şimdi Ara

Skoda Fabia Syle 2016 & Hyundai i20 Elite Hakkında Yardım Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu 2 araç arasında kaldım.Polo ve seat modellerini eleyerek bu aşamaya geldim.Bi ara spacheback çok düşündüm ne alacağım konusunda çok kararsızım gerçekten görüşlerinize ihtiyacım var.

İ.20 Elite oto 1.4
    Donanım Süer
    Araç görünüm:Çok iyi
    Genişlik : Çok iyi
    motor ve şanzıman : Vasat & Kötü 8-9 fabrika verisi / şehir içi 11 falan yakar muhtemelen yazılanlardan anladığım ( MPI motor eski 4 ileri şanzıman )
    Cam tavan op ile birlikte 58.000 TL fiyat aldım.Op.hariç 55.000 TL ( lpg taktırmak gerek 2.000 TL )

Yeni Skoda Fabia 1,2 DSG Style
    Donanım: Süper
    Araç görünüm : Fena Değil
    Genişlik İ20 sanki daha geniş
    motor Şanzıman : Süper&iyi uyumları güzel. 5-6 LT fabrika verisi 7-8 yakar sanırım 1,2 TSİ DSG 7 ileri

53.000 TL Fiyat Aldım

gönlüm i20 den yana iken sadece motor ve şanzımandan dolayı fabiaya yöneldim araştırınca çok hoşuma gitti fabia ısındım

Sizce doğru yolda mıyım

i20 ve fabia ilgili donanımları kıyaslarsanız siz ne alırdınız?

Sizden görüş gerçekten akıl beklemekteyim bu 2 aracı bilenler varsa kulnanlar araştıranlar görüşlerinizi rica ederim

Başka araç tavsiyeside olabilir ama İ20 motor ve şanzımandan dolayı alınmayacak bir otomobilmi sizce ?

Fabia nın multimedya özellikleri donanım genel havası gerçekten hoşumada gitti.
    İ20 genel olarak çok iyi genişlik kokpit harika bence.

Ama kararsızım i20 benzin ve şanzımandan üzermi yılda 8-10 bin km yapan biri olarak

Herkese şimdiden çok teşekkür ederim

• Ben olsam illa otomatik alacaksam fabia alırdım
    Ama i20 yide çok beğendiyseniz o motor şanzımanla almayın t-gdi ve dct seçeneği yakında gelecek ama fiyat ne olur bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

çok teşekkürler

Eğer dediğiniz şanzıman / motor seçeneği olursa fiyat i30 da yaptıkları gibi bu donanımda yukarı zıplayabilir ama çok iyi bir haber oldu teşekkürler

Evet illa otomatik alacağız eşimde kullancak aracı aynı zamanda
  • i20 disardan daha guzel bence ama fabia da goz ardi edilemez cok mantikli bi araba

• badking kullanıcısına yanıt
    fabia derim ama ibizayı neden elediniz? fabiada cc ve yokuş kalkış yok diye biliyorum
  • Seatin disi cok guzel ama uc hacim skntili biraz birde 1.0 motor biraz muamma ayni.perfrmansi 1.2 den almak daha mantikli birde fabia donanim olarak daha iyi

Cc yok hiz limitleme var
    Yokus kalkis var
    Arka park sensoru goruntu destekli standart 2016 fabialarda bu sebeplerden

• quote:

Orijinalden alıntı: cello1234

Ben olsam illa otomatik alacaksam fabia alırdım
    Ama i20 yide çok beğendiyseniz o motor şanzımanla almayın t-gdi ve dct seçeneği yakında gelecek ama fiyat ne olur bilemem

1.0 lik motor ilk olarak i20 active e gelecek. Sonrasında diğer i20 modelleri için sunulacak. Bu arada i20 ye DCT gelecek bilgisi için resmi bir açıklama var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alman olmasından dolayı fabia derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: cello1234

Ben olsam illa otomatik alacaksam fabia alırdım

1.0 lik motor ilk olarak i20 active e gelecek. Sonrasında diğer i20 modelleri için sunulacak. Bu arada i20 ye DCT gelecek bilgisi için resmi bir açıklama var mi?

Haklıymışınız hatta i20 active satışa sunulmuş
    1.0 motor t gdi manuel 61.800
    @badking hocam dct şanzıman gelecekmi belli değil ama ben gelecek diye biliyorum ama manuel active bile 62 binse daha dct farkı eklenir hadi hb olduğu için daha ucuz olsun 62-63 den aşağı kurtaramazsınız bence fabia yı alın

• Kesinlikle fabia
    Ayrica fabia da elektornik dif. kilidi mevcut diye hatirliyorum

• 53bine fabiayi kacirmayin derim.2016 model style tsi dsgyi gecen gun arkadasim 55 kusure aldi.Sizin aldiginiz fiyat 2015 mi 2016 mi ?
  • Merhaba benim fiyat aldigim model 2016 dogus personel indirimi var esimden dolayi bayi ve dogus indirimi ile 53.500 metalik boyali olacak..
    i20 dedim ya araca binice acaip sindi ama dusunuce fabiaya yoneldim kismetse alcaz ama kararsizlik cok kotu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badking -- 10 Mart 2016; 21:12:22 >
  • İş arkadaşım da 2015 mavi cam tavanlı style paket 1.2 TSİ dsg fabia var. 10.000 km de. Benim 2008 dizel yarı otomatik corolla ile kiyaslarsam sürüş özellikleri olarak tek eksiği daha az dingil mesafesinden ve biraz daha sert süspansiyonlarından ötürü konforu olacaktır. Onun haricinde ister motorun atakligi, canlılığı ( 0-100 9.6 sn) ister şanzımanın hızı ve konforu olsun kıyas bile yapamam. Fazla trafiğin olmadı yerde yaşıyoruz. Ortalama hızı 35 km/sn ortalama tüketim 6.5-6.8 litre arası.

• badking kullanıcısına yanıt
    Corsa-fabia-i20 arasinda gittik geldik,corsayi eledik basta sonra i20nin 5 yil garanti,donanim vs artilari cok ama o motor ve sanzimandan dolayi benim gazimla biraz direk eledik onuda.

i20nin dis tasarimi,donanimlari iyi ama ic mekan biraz koreli oldugu belli ediyor.

Fabia ekrandan dolayi guzel geldi.Arka diz mesafeside hic fena degil,yine bagaj yeterli.Arac 2 yil garantili ama israrla sormama ragmen dsg 5 yil garantili denildi.Kitapcigi ve kagitlari incelemek lazim yine
  • Fabia nin fiyati cok iyi. Bence Fabia yi degerlendirin.

• Merhaba Arkadaşlar ;

Hafta sonu skoda bayisine gideceğim oradan yine yeni haber ler ile konusurz ama i20 aklımdan tamamen çıkmak üzere bu seviyelerde başka araç bulmamız mümkün mü sizce "0" olarak polo lounce var 62,900 TL liste fiyatı ufak gibi geldi bana fiyat indirimler dahil 57-58 TL olur arada 5000 TL fark ve donanım hemen hemen aynı oyüzden Fabia yı daha detaylı incelemeye alıyorum görüşleriniz yada kullanıcı deneyimler olan var ise yorumlarnızı bekliyorum

Teşekkürler
  • adamlar 60 bin liraya i20 fabya felan diyosıyırmaya az kaldı.

ne oldu bize ne oldu böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

adamlar 60 bin liraya i20 fabya felan diyosıyırmaya az kaldı.

ne oldu bize ne oldu böyle

Euro 3.30 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasenger

Alman olmasından dolayı fabia derim.

sahibi alman diye alman mı oldu o da şimdi... :)
    o zaman opel de amerikan... :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: badking

Merhaba benim fiyat aldigim model 2016 dogus personel indirimi var esimden dolayi bayi ve dogus indirimi ile 53.500 metalik boyali olacak..
    i20 dedim ya araca binice acaip sindi ama dusunuce fabiaya yoneldim kismetse alcaz ama kararsizlik cok kotu.

şu an nedir bilmem ama 2 ay önce 57'ye golf vardı. fabia'nın en full modelini bile golf'e değişmem.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.