Bildirim
Starex mi Transit mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
STAREX ORTALAMA 100 KM DE 10 LT YAKIYOR, VE PİYASADA PEK TUTULMAYAN BİR ARAÇ. KESİNLİKLE TRANSİT HATTA İMKANIN VARSA TRNSPORTER AL DERİM. -
bütçe nekadar ?yanlız bu iki seçenekmi olacak?kullanım amacınız nedir?bu ikisi arasında ticari kullanılacaksa transit ama normal binek tarzı kullanılırsa starex. -
Starex otm. kullanıyorum. 100hp. Yakıt tüketimi şu aralar makul seviyelere geldi (şehir içi klm. açık 12lt). tüketim konusunda bazı rakiplerinden fazla yakıyor olabilir. Ancak bütçeye kıyasla tercih edilir. fordların motoru biraz gürültülü. Starex daha konforlu gelecektir sana. 140 olanlrı ise hem ekonomik hemde çok güçlü. Transit veya başka markaya göre bence (de) starex. -
DOSTUM ARACIN HAYIRLI OLSUN DİĞER KONUNDA OKUMUŞTUM 20.800 YTL'YE ALMIŞSIN OTOMATİK VİTESMİŞ!PANELVANMI?CAMLIMI?KAÇ MODEL?AMMA SORU SORDUK -
Teşekkür ederim dostum. 5000km'de servis pompa ayarı yaptıracak. İlllaaaaaaaaa 5000km rodaj diye tutturdu servis. Sanki 5000'den sonra araç 100km'de 2lt yakacak.
Araç panelvan ve 2008 model. Çift havayastıklı (otomatiklerde standarmış) Ancak kışa doğru 2-2.5 milyara çift sıralı koltuklu olabilecek. -
Transit sağlam olabilir ama tam bir takoz. Kamyon gibi. Babamda 2006 model CRDI starex var. Geçen ay 1500 km civarı uzun yol yaptım bu araçla. Klima açık ve yüklü iken 8 lt yaktı uzun yolda. Şehiriçi de 10 lt/ 100km. Bence makul değerler. Sonuçta 2500 cc motor hacmine sahip 2 tonluk ticari bir araç. -
quote:
Orjinalden alıntı: elmus
STAREX ORTALAMA 100 KM DE 10 LT YAKIYOR, VE PİYASADA PEK TUTULMAYAN BİR ARAÇ. KESİNLİKLE TRANSİT HATTA İMKANIN VARSA TRNSPORTER AL DERİM.
nasıl tutulmayan yaw... nereye baksam starex görüyorum... hatta bedava dağıtıldığın düşünmeye başlmıştım :) -
Transit tek geçerim yıllardır Türkiye yollarında her türlü yedek parçasını orjinal ya da yan sanayi olarak bulabilrsin. Eğer çok kasmazsan az da yakar.
Transit kendini aşmış vaziyette Sprinter ve Volt'a bile kafa tutuyordu ama Crafter ve Yeni Sprinterlar gelince koltuğu tekrar aldılar. -
Parça, bakım maliyetleri ve yakıt olarak transit daha iyi. ama starexinde fiyatı daha ucuz. -
Starex daha konforlu ve ucuz gibi görünüyor.Transit ise sağlamlık ve ticari yönüyle öne çıkıyor.Ben 140 lık starexi tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 20 Ağustos 2007; 19:01:33 > -
Ticaret için kullanacaksan Transit al. Ailemle büyük bir araba istiyoruz dersen Starex al. Panelvan olmasın ama paran varsa şöyle çorçocuk biner ferah ferah gezersiniz. -
http://www.acacentrum.cz/h1-van-technicka-data.php
bu sitede araç hakkında hem yakıt tüketimi hemde teknik değerler mevcuttur.
gördüğünüz üzere crdi'ler (hatta tdi'lar bile) abartı yakıt tüketmiyor.
Ancak tüm sitelerde ve katalogunda lastik ölçüleri 195 R15 gözüküyor. Bizlerdeki 205 70R15. Aracın yakıt tüketimi en az %10 (oda şehir içinde 1lt ) oynar. -
Starex'in konforu bir otomobile yakın, motoru çoğu araçtan hatta otomobillerden güçlü, tipi çoğu araçtan yakışıklı, fiyatı çoğu araçtan uygun birde 5 yıl garantiyi işin içine katarsak galiba cevap starex diye gözüküyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X