|
Bildirim
Overclock yapınca s500 oluyor mu?
|
Hava savunma sistemleri bence çok etkileyici teknolojiler
|
@Kerimcem Benim yaşım 37 Muhtemelen ağabeyin yaşındayım. Yaş olarak denksen de kusura bakma...
Ağabeyim ben Esat demedim... Sen diyorsun halkın bütyük bir çoğunluğu müslüman ama Esad Alevi(!) 1.si Alevilik Bİr TÜRK mezhebidir, araplar kendilerini ''nusayri'' olarak tanımlar. Bizim burada bilgisizler öyle diyor diye öyle olmuyor o işler. 2.Ölümlerden bahsetmişsin! Tabiki kedni halkı bu işi düzeltmeli, Elin Hristiyan'ın(Dinlisi-Dinsizi) gavuru denilenlerin tomahawk'ı ile gerdeğe girilirse, her sürev/zaman o el tomahawk'ı aranır. Sen gavur basının uydurma haberlerine ve yalanları ayan beyan ortaya çıkan beyaz miğferli denilen batı beslemesi basın-yayın yalan bilgi kaynaklarından takip ediyorsun. Bu tip haberlerindeki yalanlarından dolayı(ki bizzat kendi hakları ve bağımsız basın yayın kurumları tarafından ortaya çıkarıldı, anımsayın lütfen pkk'aynısını burada yaptı; Filistin'de İSRAİL Ülkesinin/devletinin öldürdüğü bebekleri, TSK öldürdü diye dünyaya duyurmaya çalıştılar) Ki kuranda; Hakkında bilgin olmayan şeyin ardına düşme! Çünkü kulak, göz ve gönlün hepsi bundan sorumlu tutulacaktır. (İsra 36) yazar. Aman diyim... 3. Ne yazık ki son 100 Yıl içinde Atatürk'ten daha büyük bir önder dünyaya şu ana kadar gelmedi!.. Bu ndenle bu büyük isnana öykünen, iyi kötü yüzbinlerce insan vardır. Korkuyorum ki ; ''Keşke yunan galip gelseydi'' dieycek kadar akıl yoksunu feslinin görüşlerine yakın gbisiniz. HA bu tarh bilmez şey, delikanlı gibi sağda solda, yalan yanlış sıktığı mavraların ardında ERKEK gibi duramayıp, içerde yatmamak adına, deli raporu alacak akdar düşük profilli biri. Askerden kaçamk için pembe teskere almayı göze alanalr var ya.... 4. Deli kanlı gibi şu yazdığın altına imzamı atıyorum :''dünyadan haberi olmayan tiplerin kör ideolojik ütopik dünyalarında mutluluklar dilerim'' 5.@Statistik: PKK'yi baba Esat besledi, apoyu tuttu, o dönem ciddi savaş tehdidinde bulundu Türkiye, nasıl bırakacaklarını şarşırdılar. Ama ben Esat yönetimini destekler bir yazı kaleme almadım. Hadi aldım desen; Tayyip Erdoğan'ın başbakanken, ''kardeşim Esad'' diyerek, fenerbahçeyi suriyedeki stdadın açılışına götüren, Türkiye'de birlikte tatil yaıp, Surieyde sarayında kalan da ben değildim, öyle değil mi? 6.Batı bir ülkeyi,sistemi/düzeni yıkmak bozmak isterse önce içeride karışıklık başlatır, kardeş kardeşi boğar, neredeyse tek kurşun atmadan istediği değişimi yapar! yeri gelir 15 temmuz darbesi, yeri gelir arap baharı, yeri gelir Turuncu Renkli veya Adı gül olan devrimeri... Ciddi ciddi düşünmeden mi yazdığımı sanıyorsun? 7.Irak Halkı diyor ki: Keşke saddam olsaydı! O gitti yüzlerce saddam geri geldi. HErşey bozuldu, o dönem saddamdan korkuyordum şimdi herşeyden... Libya: Kaddafi devrilmeden Evlenlere Ev, beyaz eşya parası, okumak isteyene yurt dışı bursu vs... Suriye halkının büyük çoğunluğu 5 yıl öncesine göre Esat gitsinden ölümüne Esat noktasına geldi. 8.Bizim Suriye gerginliğimiz 30 Yıl öcnesine dayanır. Bil diye yazayım!Fransız mandası suriye kukla devleti Hatay üstünde hak iddia etti. Hatay bir süre kendi başına cumhuriyetini ilan etti, Frasnzı askerinin gölgesinde! Atatürk'ün üstün taktiği ile kararıdna uygulanan gerginlik poltiaksı, Frasnız dış işleri ve Başbakanlığı pazar günü tatilindeyken, Bir gün önce yedikleri notayı yarabbi şükür diyw yalayarak, Türk askerinin Uygun adımla, frasnzı askerinin gözünün içine bakarak tek kurşun atamdan İŞGAL edildiğini bile biliyro olabilirsin. Suriyenin ezikliği o güdnen. İşte senin hatırladığın ise 20 yıl önceki 1998 tarihidne ortaya çıkan apo gerilimi... 9.Eğer o bizi bunu yaptı, şu bize bunu yaptı deyip Atatürk dünyaya bizi kapasaydı Kuzey Koreyi anadoluda yaşıyro olursun! İnsan biraz utanır! Emperyalist olmaması(!) -ki em yalan, hem de dinen gerçeğin üstünü örtmek küfür sayılır- ile eleştirenlerin, Devlet-i Aliye (Batının OSMANLI dediği) son döneminde, para karşılığı satılan topraklar mı ararsın, Devlet-i Aliye yıkılması diye gözünü Trablusgarp'da, canını Çanakkale'de bırakma pahasına, Doğu cephesinde sağlığından vazgeçmezdi! Ki o dinlense en azında halep'den kerküğe elimizde kalabilirdi. Silah ile korunan sınırlar yerine, Dil ile Korunan sınırlara çekilmeyi yalvarırcasına istemiş fakat şu an bir çoğunuzca milliyetçi(Türkçülük anlamında) sanılan Enver Paşa(Yurt Severdi bundan şüphem yok ama Türkçü değildi) tarafından ütopik ve hayalci ülküler nedeni ile kabul edilmedi! 10. Allah aşkına doğuda, orta asyada 1 tane numunelik demokrasi vardı da Son BAŞBUĞ, Gazi, Mustafa Kemal ATATÜRK onu ülkü/hedef göstermedi, örnek almadı? Ya kabile devleti, ya madan/sömürge... Yani ya hiç okumuyorsunuz veya bilerek çarpıtıyorsunuz! 11. Bir mümin olarak çok üzülüyorum. İlk suresi OKU! olan bir dinin insanları okumuyor, kuranda söylediği gibi durup derin derin düşünmüyor... 12.Çapsızları Atatürk ile kıyaslamayınız lütfen...(Bu herkese) 13.Evet egemen devlet! Emperyalistler ortalığı karıştırıp bebelerin, kadınların gençlerin ölmelerine neden olup ülkeyi bu hale soktular diye egemenlik haklarını yok sayacaksanız bir şey diyemem de. Hukuken bu böyle! Allah muhafaza bir önceki stratejik sığlık savunucusu başbakanın döneminde açılım sonucunda devlete karşı kalkışmaya tutuşan pkk ortalığı Suriye'deki gibi karıştıramadı. Ama ya öyle olsaydı? O sürev biz de mi egemenlik hakkı olamayan ülke/devlet olacaktık? Yani terörden canı yanan bir ülkenin yurttaşı olarak bunu yazmanız gerçekten çok enteresan... Demogojiye götürmezseniz cevap veririm. Hakarete varısa yasal haklarım saklı kalmak üzere gereğini yaparım! Beğenen, beğenmeyen herkes sağ olsun! Bizim insanımızın sorunu söylememek! Toplum olarak iyi de de, kötüde de hep söyleniyoruz! Söylenmeyin, Söyleyin! Beni eleştren @kerimcem ve @statistik 'i uygar cesaretlerinden dolayı kutlarım! Sayelerinde konuyu biraz daha açmama olanak tanıdılar. Umarım konuyu daha iyi anlatabilmişimdir. @sendemail Eksik olmayın! Bence görüşlerinizi siz de yazın Tengrinin/Allahın Barışı,Esenliği, herkesin eşit ve özgürce yaşadığı düzen Üzerinize olsun Selamın Aleyküm derken bunu dediğinizi bilin istedim. TENGRİ BİZMENEN |
Haber içeriğinden bir bölüm ; '103 cruise füzesinin kullanıldığı saldırı aslında bir göz dağı verme amacını taşımaktan öteye gitmiyor. Söz konusu ülkelerin askeri gücü düşünüldüğünde tanesi bir milyon dolardan daha ucuz olan cruise füzelerinden 103 tane göndermek epey minik bir adım.'
İhh başkanının açıklaması aklıma geldi bir an. https://tr.sputniknews.com/turkiye/201804141033031055-ihh-bulent-yildirim-suriye-saldiri-icimiz-serinlemedi/ |
SERİNLETMEMİŞ, ARKADAŞLARA BİR PORSİYON TOMAHAWK GÖNDERSİN ABD!
https://twitter.com/kacsaatoldunet/status/985118514468933632 |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybey -- 15 Nisan 2018; 22:3:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Nisan 2018; 2:34:13 > |
|