Şimdi Ara

Tek tip yakıt sorunu özellikle shell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakıtların tek tipe geçmesi forumda pek gündem olmadığı için ve biraz araştıran tüketici olduğum için özellikle işin içinde çalışan varsa onlardan da görüş alıp bu konuyu netleştirmek istiyorum.

Şimdi bence saçma şekilde yakıtlar tek çeşit yapıldı ve tüm üreticiler işte pahalı olan iyi olanı satıyoruz diyor. İlk geçişte mecburen Shelli yakından bildiğim için örneği oradan vereyim fuel save yakıtları da v power gibi sattılar.

Şimdi öncelikle Shell de benim bildiğim v power ın istasyondaki deposu bile farklıdır. Özellikle kırsalda bazı shellerde v power satılmıyordu bende bunu araştırırken öğrendim. Vpower standardını sağlayan depo ekipman olmayınca Shell bu yakıtı bayiye vermiyordu. Şimdi tüm istasyonlarda depo ve ekipman değiştirilmesini tahmin etmek zor değil sadece pompa rengi tek renk yapılıp sadece v power yazısı asıldı içindeki yakıt nedir kimse bilmiyor.

Bence tüm markalarda benzer standartlar vardı ama bunlar yok edildi bu yasayla güncel en iyi yakıtı nereden alırız acaba Shell artık bitti gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 8 Eylül 2024; 15:41:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BP ile Shell yakıtı fark etmeye başladı. BP bir tık daha iyi yanıyor gibi hissettiriyor.

Tek tip yakıta geçmeden önce, hepsi fuelsave olacak demişti sorduğum shell çalışanları. Pompaların üstündeki etiketlerden de pek bir şey anlaşılmıyor. Yani katkılı etiketleri duruyor fakat benzin tek tip katkısız olması lazım. Ortada bir karmaşa var aslında benzinliklerde.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Bana da tam tersi hissettirdi. Taşıtmatikten ötürü genelde bp kullanırdım, tek tipe geçildiğinden beri shell daha iyi geliyor

• masterap M kullanıcısına yanıt

Bölgesel değişiklikte olabilir dediğim gibi normalde v power ekipmanları farklı altyapı yeterli olan yerlerde vpower diğer yerlerde fuel save veriyor olabilirler tek farkı eskiden bunu istasyonda görüp almayabiliyorduk şimdi hepsi tek tip görünüyor ama içerikte ne olduğu belirsiz fiyatta hepsinde aynı

Zaten bu ürünler arasında fiyat farkı 5 10 kuruştu isteyen istediğini alıyordu mantığı ne oldu hepsini tek tip yapmanın devlet hepsini katkılı ya da katkısız yapacaksınız da demedi anladığım kadarıyla sadece ne yaparsanız yapın tüketiciye çaktırmayın tek fiyattan verin gitsin diye mantık anlayamıyorum

• Shellin eski performansı azalmış gibi. Bp ve opet daha iyi sanki. Önceden shell ile gaza basınca araç şahlanırdı. Şimdi önce bi düşünüyo :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zamanında 5 kuruşa fazla sattıkları yakıtta ne kadar fark olduğunu sanıyordunuz ki ?

• Zamanında aynı oyunu 95 oktanı kaldırarak yapmışlardı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Turbo beslemeli bir araçta farkındalığı olan bir sürücü farkı rahatlıkla anlıyordu. 5 kuruşa ne koyuyorlardı bilmiyorum

• masterap M kullanıcısına yanıt

Araç daha çabuk mu hızlanıyordu peki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.