< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TİGUAN PSİKOLOJİMİ BOZDU 15 LİTRE
-
-
Hesap pompada belli olur öyle şurada bunu yaktı burada şunu yaktı boş muhabbet
Deponuzu fulleyin km yi kaydedin, yarıya düşünce tekrar fulleyin km yi okuyun aradaki farktan çıkar ne yaktığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ort hız nedir? Güzergah kaç km? Bunları bilmeden yorum yapmak boş…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suvlar her zaman bineklere göre çok daha fazla yakar
vw zaten çok yakıyor 1.4 tsi motor ayrıca yağ yakmasıyla da ünlüdür
şu an satılan 1.5 tiguanlarda iyi yakıyor
şuda var hem ağır oldukları , ortalama 1550kg hemde yükseklikten dolayı rüzgar direnci fazla olduğundan benzinli az yakan suv pek yok
en az yakan austral var 1.3 160 hp o bile 6,5 ortalama veriyor .. suv benzinli olacaksa ya hafif duster captur gibi B sınıfı olacak yada kesinlikle dizel olacak
-
Birde chery e çok yakıyor derler
2015 yılında sıfır almıştım sakin kullanımda ortalama 9.5-10 lt ortalama vardı
Şehir içi kısa mesafede bu tüketim normal görünüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya tamam suvlar çok yakar ama bu kadarı da biraz fazla gibi. mazutlu bazzat ile devam galba.
-
Vw üstün bir motor böyle yakmamasi lazım aslında benim bildiğim chery çok yakardı
10 yıllık 1.4 tsi motor alınır mı be abi gözünü seveyim? devir 1.5 tsi devri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 31 Mart 2024; 23:6:37 > -
Hani TSI lar benzin üretiyordu. Tiguan gibi yüksek bir aracın 12 13 litreler yakması normal şehir içinde. 1.2 motora sahip corsam kışlık lastiklerle 18 20 km hız ortalamasıyla yokuşta çıkıyorum 11 litre yakıyor. Bence çok fazla değil sizin aracınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz Chery kullanıcıları olarak 9-10L arası yakıyor dediğimizde ortalık yangın yeri oluyordu. Konu VW olunca sessizlik olmuş
15L çok uç bir tüketim, karma olarak muhtemelen 9-12L arası bir şey yakıyordur ki bu da çok normal
-
hocam bu da bizim çapımızın aslanı, yemini düşünmicen korkmucan
-
Hangi şehirde 9-10?
İstanbul.
Son 3-4 gündür ağır trafikte takılmadım ortalama 8.9 a düştü ama normal zamanda 9-10-11 arası gidip geliyor.
-
1.6 qashqai var 8 lt yakıyo Şehiriçi
Yoğun trafiğe girmiyorsundur. Yoksa imkansız. Ben de isranbulda yaşıyorum.
Yoğun trafikte bu cüssede ki araçların hangisi 9-10 dan aşagı yakıyor ?
Günde 2 km yol yapıyorsa normal.
1.4 tsi motorunuz eski verimsiz olanindan..Yeni nesli 150 ligi cok daha ekonomik sizinkine göre..Benim 1700 kg tarraco sehirlerarasi 120 sabitte 6.2 ile gittim Ankara - izmir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Birde chery e çok yakıyor derler
|
Biz Chery kullanıcıları olarak 9-10L arası yakıyor dediğimizde ortalık yangın yeri oluyordu. Konu VW olunca sessizlik olmuş 15L çok uç bir tüketim, karma olarak muhtemelen 9-12L arası bir şey yakıyordur ki bu da çok normal |
vw zaten çok yakıyor 1.4 tsi motor ayrıca yağ yakmasıyla da ünlüdür şu an satılan 1.5 tiguanlarda iyi yakıyor şuda var hem ağır oldukları , ortalama 1550kg hemde yükseklikten dolayı rüzgar direnci fazla olduğundan benzinli az yakan suv pek yok en az yakan austral var 1.3 160 hp o bile 6,5 ortalama veriyor .. suv benzinli olacaksa ya hafif duster captur gibi B sınıfı olacak yada kesinlikle dizel olacak |
Vw üstün bir motor böyle yakmamasi lazım aslında benim bildiğim chery çok yakardı
|
Hani TSI lar benzin üretiyordu. Tiguan gibi yüksek bir aracın 12 13 litreler yakması normal şehir içinde. 1.2 motora sahip corsam kışlık lastiklerle 18 20 km hız ortalamasıyla yokuşta çıkıyorum 11 litre yakıyor. Bence çok fazla değil sizin aracınız.
|
Forumdaki sol şeridi 50km hızla kapatıp kimseye yol vermeyen sinek sürüşçülere inanıp alırsanız sonuç normal. 1.4/1.5TSI Motorların sınırı yok tüketim konusunda. 1.0 Taigo'lar bile 10 litre altına düşmüyor. Foruma sorsan 5.5 karma xD, 6 ortalama .s diye gezerler. |
Şu lafa da çok fitimdir he aslan besliyorsan kıçını gıdıklayacaksın falan ne aslanı ya görende GMC, Lincoln falan gezdiriyor sanacak Bildiğin sıkıntılı vw neresinden tutarsan elinde kalıyor işte. |
Hani tsi az yakardı burda neredeyse Benzin üretiyorlardi araçla gezerken vosvos sahipleri ne oldu hangi deliğe kaçtılar :)
Chery ile ugrasanin çocuğu olmaz :) |
komşum 2021tiguan 1.5 tsi r line aldı. ikimiz de önlü arkalı konvoy olarak şehir dışı yol yaptık geçen gün. aynı yerden yola çıktık aynı yere vardık. benim araba da 2013 model 1.6 mitsubishi asx. aynı hızda (90 km sabit) asx 5.5 litre / 100 km yaktı. 4 kişi ve ağzına kadar dolu bagaj, klima da açık. tiguan aynı koşullarda (yine 4 kişi bagaj dolu klima açık) 6.8 l/100 km yakmış. az filan yaktığı yok tsi'nin. 2013 model 140 binde atmosferik mitsubishi bile daha az yakıyor. ha ama gidişte tabii ki atmosferiği yer, yani yapıştırdı mı uzar gider. o ayrı konu. benim burada yaptığım kıyaslama sadece yakıt tüketimi üzerine. |
Benzer içerikler
- enjektör tamiri ne kadar sürer
- kia sportage 1.6 gdi concept plus
- en iyi şanzıman hangisi
- apartmana ait otoparka yabancı araç park etmek
- ilk yardım çantası hafif kusur mu
- 2025 araba fiyatları ne olur
- yeni sportage 2025
- cupra terramar ne zaman gelecek
- zeekr türkiye fiyat listesi
- mercedes eqb 250 yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X