|
Bildirim
|
Arkadaş'ın hastalığı çok riskli yani kafasına göre ilaç değiştiremez hatta doktoruna danışmadan PAROL bile alamayabilir.
Bu yüzden ilaç tavsiye etmeyin doktor gerekli görürse ilgili bölümlerden konsültasyon ister fakat durum ciddi %90 BT ye göre tanı koyulabilir bence 184'ü arayıp işleri hızlandırın 1-2 gün de durum çok ciddi olur kronik rahatsızlık nedeni ile sizi bekletme gibi bir lüksleri yok siz önceliklisiniz. |
Anlamak mümkün değil, hem kronik rahatsızlıklarımın takip edildiği, hem de testi yaptırdığım İbni Sina ya gittim. Tomografi sonucu Covid19 gösteriyor dedim. Test sonucunu bekleyeceğiz diyorlar. Kronik hastalıklarım var, bağışıklık sistemimi baskılayan ilaçlar alıyorum, onlara devam mı edeceğim dedim. Doktorunuza sorun diyor. Dedim doktorum yok, bu hastanede poliklinikten takipliyim. En azından acile yönlendirme yapsanız, romotoloji doktoru konsültasyon yapsa. Yok. Sonuç çıkmadan bir şey yapamayız diyorlar. Sonuç da negatif çıkarsa yine bir şey yapamayız diyorlar. Enfeksiyona gitmeyi tavsiye ederiz o zaman diyor. Sizi. Yazdıklarınız ile gerçekte olanlar aksi uçlarda :(
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 23 Ağustos 2020; 0:27:48 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bridget1988 -- 23 Ağustos 2020; 0:40:22 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riseofstar -- 23 Ağustos 2020; 1:53:3 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 23 Ağustos 2020; 3:15:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |