Şimdi Ara

TOXOPLAZMA PARAZİT [ BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ] ( İYİLEŞTİM ! ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
16
Favori
25.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçicek olması beni sevindirdi hocam geçmiş olsun çok çok dikkatli olmak lazım.
  • ben gider intihar ederdim.

ne uğraşıon tomografı momografı endoskopigoprafi vs vs ?

hele kan vermek büyük işkence büyük !

gider atlardım bi yerden

canınız cok tatlı sizin
  • Çok geçmiş olsun, aydınlattığın için teşekkürler ayrıca. Ben sokak kedileriyle çok haşır neşir oluyorum dikkat etmek lazım.
  • Bu basligi gorunce 1 yil once yasadiklarim geldi aklima..

Koltuk altindaki lenf bezlerim sismisti. Dediginiz gibi bir cok kan testi vs yapildi. Ve hatta eksizyonel biyopsi de yapildi ama sonuc olarak lenfoma gibi bir suphe ile 2-3 haftam gecti. En sonunda anlasildi ki toxoplazma.. virusu vucudun kendi kendine yenmesini beklemekten baska care yok dedi doktor. Erkeklere bulasmasi nadir gorulurmus.

Cok gecmis olsun, hastaligin kendisi geciyor belki ama teshis edilene kadar dusundurdugu kotu hastaliklar ve yasadiklariniz unutulmaz bir tecrube bence. En azindan benim oyleydi. Iyi gunler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benimde erkek ve disi 2 tane kedim var 2 senedir. Asilari tam. Korktum bu konuyu gorunce. Umarim kimse karsilasmaz bir daha.

• Geçmiş olsun

• 1,5 yaşında oğlum var kedileri çok seviyor sokakta gördüğü kendini sevdiren kedilerin üstüne atlıyor resmen. Ben de çocuk hayvan sevgisiyle büyüdün diye çok müdahale etmiyorum ama bu konuyu okuduktan sonra artık sevdirir miyim bilmiyorum. Yetişkin olsa sıkıntı değil çocukta bi sıkıntı olsa derdini de anlatamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bizanskargası

Beyler benimde erkek ve disi 2 tane kedim var 2 senedir. Asilari tam. Korktum bu konuyu gorunce. Umarim kimse karsilasmaz bir daha.

Geçmiş olsun hocam kedi bakmayı bıraksan iyi olur

• Parazit aşısı olduysa kediden değildir. Kedilerin pisledigi otları bahçedeki yıkamadan yediysen olur. Et aldıysan bilinmedik merdiven altı temiz olmayan ondan olur. Kaynak kedidir ama kediden bulaşmaz dışkısından bulaşır. Erkeklerden çok kadınlara etki eder. Sana kötü denk gelmiş cidden. Geçmiş olsun.

Selam ve dua ile

• Tribe girdim hemen araştırdım varmış böyle birşey bende hep kedi beslerdim artık yanına bile yaklaşamam

doktora sorsana vucutta varsa kurtulmak yada korunmak için ilaç adı varmı içelim

edit: Çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 28 Kasım 2017; 8:18:56 >
  • Hocam bu toxoplasma gondii iler beyni ele geciyor dikkatli olun :)

Bak gozunden harakaet eden toxoplasma salyongozu yukariya cikarriyor kus yiyor kus diskiliyor ve tekrar serbest kaliyor.

tracetheheadcaseyoutube
    Zombie snails
    https://m.youtube.com/watch?v=EWB_COSUXMw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncesinde hiçbir belirti vermedi mi? Boğaz ağrısı, boyundaki lenf nodlarının şişmesi, gözde kızarıklık vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbaps3 -- 28 Kasım 2017; 9:16:41 >
  • Daha once gozunuzde sikinti olmadi mi? Kor olana kadar anlamadiniz mi?

Birde doktora tani koyulmadan once kedi beslediginiz soylediniz mi?

• Konu için teşekkürler

• vukuatname V kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi önemli olduğu için soruyorum nerden öğrendiniz?

• Geçmiş olsun

• İlk defa duyuyorum bende kardeş çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşAllah..

İş yerinde baktığım 2 tane köpeğim var her gün işe gittiğim gibi atlarlar üstüme hep oynariz severiz birbirimizi felan şimdi bir çekindim elleyesim gelmedi hayvanlara birden , üzüldüm çok zor birşey olmalı ama dermansız bir dert değil Allahtan dostum sabret biraz ve insAllah sağlığına kavuşursun biran önce acil şifalar..

• Toxo paraziti bağışıklık sistemi zayıf kişilerde hastalık yapar genelde.Aids gibi.Normal insanlarda hastalık yapamaz,birkaç test yaptırın bu durum için.

• 20 tane falan kedi beslemişimdir bugüne kadar. Kedi konusunda uzman sayılırım :) Çevreden gelen olumsuz tepkiler oldu. İşte bilmem kim kedi beslerdi ciğerinde kedi tüyü çıktı hasta oldu bilmem kim kedi severdi midesinde kedi tüyü çıktı falan zırvalarından bunaldım araştırdıydım ben de. Araştırırken bir belgesele denk geldim orada izlediydim. Ama bu tür parazitler sadece kediye has değil her türlü canlıda oluyor. İnsanın vücudunda bile kaç çeşit canlı yaşıyor haberi yok. Konuyu açan arkadaşınki milyonda bir olacak ihtimal ama olmuş. Evcil hayvan beslerken çocuk besler gibi davranmak gerekiyor. Temizliğine beslenmesine vs. Et (özellikle balık) alırken temizlerken yerken, dışarıda etli yemekler yerken dikkatli olmak gerekiyor. Her an vücudumuza bu tür parazitlerin girme ihtimali fazlasıyla var ama şansa bala kurtarıyoruz.

• Doktorlar zebaniye dönüşecek sandım Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.