< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manner34 -- 17 Temmuz 2019; 18:16:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manner34 -- 17 Temmuz 2019; 18:16:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tavsiyem hiç bulaşmayın. Ne güzel sıfır almışsınız. Şimdi bunu satıcaksın ne olduğunu bilmediğin belki sana az yakacak diye bir sürü masraf açacak nasıl kullanıldığı belli olmayan belki de zararın başka bir araç alacaksın. Elindekini satıp başka bir araç alırken edebileceğin maddi zararları da hesaba kat.
Dsg konusunda içiniz rahat olsun. Kullanımıyla ilgili dikkat edilmesi gereken şeylere dikkat ettiğiniz sürece fazla sorun yaşayacağınızı sanmam. Volkswagen hala yüzbinlerce aracında bu şanzumanı kullanıyor ve servis bakımlı olduğu sürece en az 7 yıl içiniz rahat olabilir. Sorun yaşasanız bile vw bunu çözüyor. Sorun yaşayıp sorununa çare olamayan birsürü distribütörün olduğu bu ortamda size tavsiyem aracı satmamanız. Aracınız kaç model bilmiyorum 1.0 mı 1.2 mi 1.4 mü bilmiyorum ancak belli km den sonra ve dsg ye de alıştıkça yakıtınızda önemli ölçüde düşüş olacağını düşünüyorum. |
Sorun yaşarsan çözeriz diyor ama garantisiz dsgye zinhar binmiyor
Ağzıyla garantili arabadan para alacaklarını da söylüyor Her st gibi dikkatli kullan birşey olmaz diyor Ama bak patlayan kullanıcıların konularında bunların bir tanesini göremezsin,arkalarına bakmadan kaçarlar |
Bu forumda DSG yi övünce ya fan oluyosun ya da satış temsilcisi.
|
St de olabilir 😀
|
Tabi dizelden ekonomik
Vag keyfinden dizel motor da satıyor işte... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 11 Temmuz 2019; 19:52:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |