Şimdi Ara

Turkcelli bırakıyorum neye gecmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar turkcell hattım 35 liradan 46 liraya çıkacak 1 ay içinde buna elbette ki göz yummayacagim

Gençturkcell olmasına rağmen bu fiyatları asla kabul edemem

Hattımı taşımayı düşünüyorum da neleri önerirsiniz

Ankara ve Mersin de yaşıyorum yüksek bölgelere de arada çıkarım doğa gezileri niyetiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani dağda bayırda iyi çeksin diyorsan Turkcell'den vazgeçme.

Ama bu o kadar önemli diyorsan Bimcell'i tavsiye ederim. Neyin karşılığında ne verdiği çok açık. Kafa karıştıran onlarca tarifesi yok. 29 liraya 750 750 5'lik paketini kullanıyorum, ek olarak 25TL ve üzeri yüklemeye 500SMS ve 1GB internet hediyesi var. Ki zaten 6 saniyesi 1krş olduğu için diğerleri gibi seni paket yapmaya da zorlamıyor. Eğer ki telefonla çok konuşan biri değilsen paket yapmadan da çok rahat idare edersin.

Onun dışında merkezde 4G hızı 60mbps'i civarında.

Şimdiye kadar gördüğüm tek dezavantajı Türk Telekom'un faturasız müşterilerine VoLTE'yi vermemesi. Bimcell de TT alt yapısını kullandığı için ve faturalı tarifeler olmadığı için VoLTE yok.

• Vodafone geçmede. Şuan en makul turk telekom gibi

• TT
  • Dagda bayirda tt cekmiyor. Vf dene bence. Sehir ici full kalirsan tt derim.

• Vodafone kullanıyorum bir dahaki ay türk telekoma geçicem vodafone çekmiyor
  • tt ye gel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 yıldan sonra Turkcell den turktelekom a geçtim. 1 aydır kullanıyorum çekim kuvvetini ben bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim. Sırf denemek için faturasız aldım. Eşim Vodafone kullanıyor İzmir'de yaşıyoruz çok gezeriz Ege bölgesi köylere vs gidiyoruz çekmiyor şehiriçinde 4.5g yerlerde. Bugün 5-6 dağlarda köy geçtik hepsinde net çekim vardı tt de.

• 900 mhz 3g sonrası tt bir hayli aştı olayı, ben 4g kapalı hep 3g de kullanıyorum, hem çok iyi çekiyor hem pil çok daha uzun gidiyor, 3g hızı hiç 4g yi aratmıyor. son dönemde sadece 1 yerde zayıf çektiğine denk geldim o da izmir westpark avm bodrum kat ve kapalı otopark.
  • Telekom çekmiyo cart curt diyenlere inanma. Turkcellin çekmediği yerde telekom çekiyo. Fiyatlarıda uygun daha ne olsun

• telekoma gelmelisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.