Şimdi Ara

Türkiye de herkesin prenses sendromunda olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes süper zeka.Kendilerinden başkası üstün değil en büyük çocuklar Türk karılarının çocukları.Tek başına dışarı çıkamayan çocuk bile süper zeka.

• Yeni nesil çocukların pratik ve uygulama zekası bizden düşük. Yaratıcı da değiller. Bizim çocukluğumuz dışarıda geçti. Bin türlü oyun oynadık, kendi oyuncağımızı yaptık, oyun icat ettik. Toprakla, börtü böcekle, hayvanlarla uğraştık.
    Şimdi 3 yaşında çocuk zırlayınca eline telefon veriliyor. Sonra tablet, sonra bilgisayar. Çok kısıtlı bir oyun ve faaliyet alanları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 19 Ekim 2024; 13:46:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

Benim neslimde böyleydi yaratıcılık falan yok sadece anneleri üstün olduğu düşüncesiyle büyütülmüş.Fakat ben 25 yaşımdayım seni bilmiyorum.

• Şimdii o biraz da açgözlülükle, cimrilikle, bencillikle ve paylaşımsızlıkla ilgili.

Adam olacaksa onun çocuğu olsun,

bişey kazanılacaksa onunki kazansın,

ara sıra eve, çaya-yemeğe arkadaş getirmesin,

bu gerçekleri anlatmak istemeyenler, benim oğlum süperzeka diyerek geleceğe zemin hazırlıyor,

bu arada tabi ki kendi çocuğunun da beynini yıkıyor, onu da kendi gibi yapıyor,

çocukla tartışınca, hediyenin geri istenmesi, toplu ortamda ayak kaydırma uğraşları,

efendim sonra bu tipler büyük adam olup yönetime geçiyor, memur oluyor

ama beyin yine o eski yıkanmış beyin olduğundan, ülke gündemi, haberler diye çığ büyüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 19 Ekim 2024; 16:2:38 >
  • Sokağa salsan ne olacak kuru gürültü oluşturup top oynayacak. Ne bileyim gezmek, sosyal aktivite kitap vs yok. Burda çoğu aile çocuğun eline kitap verip okumasa bile kitap okuyor. Bir tek ben zorlandım bu alışkanlığı edinmeye. Burda da aynı telefon tablet veren var çocuğa ve aynı şekilde çocuk robot gibi oluyor tepkisiz. Kitap okuyanlar da cin gibi. Çocuk benden daha profesör o kadarını diyeyim. Benim çarpım tablosunu çözdüğüm 8 yaşında çocuk kendi dili almancayı geçtim ingilizce+ ispanyolca biliyor. Ben daha kaç yıl geçti almanca bilmediğim kelimeler var ingilizce bilmediğim kelimeler var çocuk bana hocalık yapacak neredeyse. Utanmamak elde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.