Şimdi Ara

Türknet Olumlu&Olumsuz Görüş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, öncelikle akn kaldırma olayını takdir ettim.

Yeni abonelik almak istiyorum ama internette gördüğüm ve çevremde duyduğum (bir sorun olduğunda bayilik yok, muhattap yok vs gibi) olumsuz yorumlar beni fazlasıyla düşündürdü. Eve yeni internet bağlatacağız modemimiz yok.Ttnete çağrı merkezinden başvuru yapıp randevu oluşturdum(24 mbps 35 gb paket), daha sonra foruma başlık açtığımda Türknet önerildi. Türkneti aradım 35 mbps alabileceğim söylendi. Fakat modemi ya kendim satın almalıymışım ya da onlar tek çekim 160 tl ye vdsl modem verebileceklerini söylediler. Ttnet de aylık 3 tl taksitle modem veriyor.

Özellikle ben taahhüt istemiyordum diğer issler bu yüzden beni korkutuyor bi sorun olduğunda 2 yıl beklemek zorunda kalıyoruz.

Ama birçok yerde abonelik sürecinin çok uzaması, bağlantı ve kopma sorunları, sorun olduğunda çözüm için günlerce bekletilme gibi başlıklar var. Bir de taahhüt yok ama iptal etmek istediğinde iptal sürecinin bile çok zor olduğunu iptal etmesine rağmen hala fatura geldiğini söyleyenler var. Memnun kalanlar da çok var, biraz şans işi mi? Emin olamadım ama en kısa sürede bağlatmam da gerekiyor görüşleri alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fableprinces -- 23 Eylül 2017; 2:18:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alt yapı sorunu olan hatlarda ve turkTelekomun işini tam yapmamasından dolayı malesef sorun yaşayan çok kişi var. Turknet sadece internet üzerinden forumlar aracılığı ile tanıtım yaptığından şikayetlere bu yollar ile geliyor. Ben bile taşınma esnasında 15 gün internetsiz kaldım turk Telekom personeli yüzünden. Hizmet taahhütsüz olduğundan ilk ay denemesi bedava kampanyasından yararlanabilirsiniz. Referans ilerde 1 er ay bedava kullanma hakkınız var. Şuan ki hat değerleriniz nasıl?

• telekomun hattı üzerinden alıyorum.(yapa ya da neyse o zımbırtı yok bizim burada.) evimde hem ttnet hem türknet var. türknette daha düşük ping ve daha stabil internet alıyorum.
  • Eğer sorun çıkarsa vay haline . adamlar 2 iş günü söyleyip aylarca bile bağlıyamıyor. Muzdarip olanlardan biride benim. Sadece sinyal vermesi kaldı ama haftalar geçti. iptal dilekcemi yolladım onaylanmasını bekliyor. Daha kullanmak nasip olmadan kapatıyorum. O kadar bunalttılar beni.

1 hafta içinde internet veremezeniz diye şart koş. Ona göre deneme et. Ya birde düşünün 1 sene sözleşme olsaydı uğraş dur. Başk işim yok internet bağlantısı ile uğraşıyorum. Bu kadar problemli bir firma ne gördüm ne duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 23 Eylül 2017; 10:6:31 >
  • denemesi bedava falan deil.. ay dolmadan iptal yaptığınızda size fatura çıkarıyorlar...

• epsotel E kullanıcısına yanıt
    İlk ay denemesi bedavaymış. Bir de beğenmezseniz paranız iade kampanyası varmış. Nasıl fatura çıkarabiliyorlar

• Siz şanslı taraftasınız galiba :))

Şuanda bile bu konuda siz memnun olansınız, diğer arkadaş hic memnun degil. Insan karar veremiyor gercekten. Bir de modemk kendimiz aliyoruz, kuruluma falan da karismiyorlar galiba degil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet hakkında
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fableprinces kullanıcısına yanıt
    denemesi bedava dediler ok dedik..

begenmedim benim abonelik iptal oldugunda ortada 26.günde fatura yoktu.

10 gün sonra fatura çıkardılar ok.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerimi bilmiyorum

İlk kez internet baglatcaz evde normalde internet kullanmiyordum telefondaki yetiyordu. Simdi baglatmak istiyoruz 3 kisi kullancaz ama karar veremedik bi turlu. Taahhüt istemiyorum ama malesef bunu yapmayan sadece türknet ve netspeed. Netspeed zaten burda yok. Fiber altyapisi da yok bulundugum yerde, olsaydi superonline alcaktim. Türknette bu kadar sikayet olmasa dusunmezdim ama kuruluma bile karismiyorlar galiba, ben ugrasamamki eve elektrikci falan mi cagirmam gerekiyor

• epsotel E kullanıcısına yanıt
    Anladim, o zaman ortada tüketiciyi kandirma olayi var. Denemesi bedava deyip fatura cikarmak

• fableprinces kullanıcısına yanıt
    Evet aynen elektirikçi çağırmak gerekiyor. Turknet bina kutusuna kadar bağlantı yapıyor. Bina kutusu kapalı olduğu durumda mecbur eve kadar bağlıyor(benim ilk aboneliğimi öyleydi). Kendiniz yapın diyeceğim ama biraz tornavida tutmuş olmak lazım. Ben Turknette başka cazip fiyat ve taahhütsüz veren firma görmedim.

• Bulunduğum ilde YAPA yok yani Türk Telekom alt yapısını kullanıyorum. Türk Telekom ile yaşadığım yavaşlama, kopma olayı yok. Fiyatı daha uygun. Taahhüt yok. AKN 150 GB iken bile aşamıyordum şu anda tamamen sınırsız oldu.

Şu anda TurkNet dışında başka bir firmadan internet hizmeti almak kadar mantıksız bir olay olamaz. İlk bağlantı da çok beklemiştim hatta forumda yazmıştım ama sonrası için hiç bir sorun yaşamadım.

Modemi kendin almaya çalış daha uyguna vdsl modem bulursun.

• NetSpeed'e bakın derim 58₺ ye 100mbps ye kadar taahütsüz internet veriyorlar, Turk.Net bir işi beceremiyor artık
  • Kardesim ben 8 aydir turknet adsl kullaniyorum çokda memnunum

Letgo dan 60 tl ye 2.el tp-link td-w9970v3 vdsl modem aldim daha yeni 1 haftadir vdsl e gecis yaptim adslde 16 mbps di vdsl 76 mbps hiz testlerinde 50 mbps goruyorum bazen 8 e 10 a dustugu oluyor ama mesela torrent indirirken 1 mb/sn zor goruyorken simdi 4-5 mb/sn den asagi dusmuyor telefon hizmetide cabasi 1000 dk heryone dakikasi var.

Taahhut olmamasi zaten basli basina mukemmel tercih sebebi seni zincirlere vurmuyor canini sikarsa odeyecegin 1 fatura olur ama baska sirketten aldigini dusun 24 ay o faturayi odeyeceksin.

Ben kesinlikle turnet diyorum pisman olmayacaksin.

Türknet Olumlu&Olumsuz Görüş?

• quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

denemesi bedava falan deil.. ay dolmadan iptal yaptığınızda size fatura çıkarıyorlar...

Merhaba, bir aylık denemesi bedava kampanyamız devam ediyor. Ön ödemeli firma olduğumuzdan dolayı sizden kullanacağınız hizmetin ücreti çekiliyor. Ancak siz hizmetimizi iptal ettiğinizde, sizden çekilen bu tutarın geri iadesi yapılmaktadır.
  • Merhaba, öncelikle sizi aramızda görmek isteriz. Biliyorsunuz yakın zamanda bütün kullanıcılarımızın AKN'sini kaldırdık. Sınırsız internet keyfimizi deneyin derim. Çünkü hizmetimiz taahhütsüz olup beğenmediğiniz takdirde ilk bir ay ücretinizi geri iade ediyoruz. Buda şöyle oluyor; ön ödemeli bir firmayız önce sizden kullanacağınız hizmet bedeli alınıyor ve bu hizmeti beğenmeyip bir ay içerinde hizmet iptali yapmanız durumunda bu tutar size geri iade ediliyor. Denemenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, öncelikle sizi aramızda görmek isteriz. Biliyorsunuz yakın zamanda bütün kullanıcılarımızın AKN'sini kaldırdık. Sınırsız internet keyfimizi deneyin derim. Çünkü hizmetimiz taahhütsüz olup beğenmediğiniz takdirde ilk bir ay ücretinizi geri iade ediyoruz. Buda şöyle oluyor; ön ödemeli bir firmayız önce sizden kullanacağınız hizmet bedeli alınıyor ve bu hizmeti beğenmeyip bir ay içerinde hizmet iptali yapmanız durumunda bu tutar size geri iade ediliyor. Denemenizde fayda var.

Size özel mesaj gönderdim. İlgilenir öisiniz?

• realjackal R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biraz geç oldu bunun için özür dilerim. Biliyorsunuz son zamanlarda forum tarafı çok yoğun ki bu bizim hoşumuza gidiyor . Hemen PM'lerle ilgileniyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.
  • Bide bizim ile ilgilenseniz çok güzel olacak. Müşteri hizmetleri berbat ötesi, tek destek umudu sizsiniz forumda

• Merhabalar, olumlu görüşleri olan varsa burada yazsın fakat olumsuz görüşleri okumak istersen bu forumda baktıktan sonra birde sikayetvar.com da Türk.net diye aratıp bakmanı tavsiye ederim. Müşteri ilişkileri sıfır. Bayi yok teknik destek yok saha ekibi yok (Türk telekom ekipleri yapıyor işlemleri) abone yapıyorlar ama 20 gün sonra anlıyorlar santralde port olmadığını port arızası için 24 gündür bekliyorum ev telefonum bile çalışmıyor. böyle masrafları kısarsam bende veririm bu kadar ucuza interneti.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.