Şimdi Ara

TÜVTÜRKTEN YENİ AĞIR KUSUR ( çok sevindim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğünce geçerli olacak yeni kusur tablosu yayımlandı.Buna göre "Plakayı delmek vida atmak kesinlikle yasak, Plakanın yazı stilini,harf kalınlığını oynamak,silinmiş boyasız olması,yansıma yapacak bişey (nikelaj), üzerine veya altına bir şey yapıştırmak(pleksi), Sahte (app) plakaları olan veya vida atılmışsa,delik varsa,Muayenede birinci derecede ağır kusurlu sayılıp muayeneden geçemeyecek ayrıca uyarı amaçlı cezada yazılacak....Silinmiş,delinmiş,eskimiş,kesilmiş veya boyasıyla oynanmış,nikelaj,pleksi yapılmış v.s durumdaki plakalarını yenilemek isteyenler emniyet müdürlüğünde 10 dakikada 31 tl'ye yenileyebilecekler"

Not:Alıntıdır...28.5.2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 28 Mayıs 2017; 17:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haydaa benim arkada da önde de vidalı plakalar.

Ekleme: saçma olmuş uygulama, aynı şekilde babamında vidalı. En sağ ve en sol köşelerine birer vida atmıştık zamanında. Anlaşılan devlet babamızın paraya ihtiyacı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 28 Mayıs 2017; 17:52:6 >
  • Arkadaşlar Yani orjinal plaka harici herşey yasak servisin taktığı gibi durmak zorunda,orjinal olmayanlarda orjinale çevirsin servisin plakalığında ve vidasız olsun hem sorun yaşanmaz hemde ceza yemezsiniz...

Benimkiler servisin taktığı gün gibi duruyor hiç ellemedim

• Oyleyse yolda su birikintisi gordugumuzde karayollarina dava acma hakkimiz olabiliyor mu?

Sen yollari kontrol altina alma kostebek yuvasi gibi heryer. Iki yagmur yagdi mi plaka dusuyor bunu nasil cozelim

• vidasız plakamı var,ben özellikle vidaladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis vidaladi plakalari,saka gibi memleket

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Arkadaşlar Yani orjinal plaka harici herşey yasak servisin taktığı gibi durmak zorunda,orjinal olmayanlarda orjinale çevirsin servisin plakalığında ve vidasız olsun hem sorun yaşanmaz hemde ceza yemezsiniz...

Benimkiler servisin taktığı gün gibi duruyor hiç ellemedim

Arkadsim bizde zevk olsun diye vidalamiyoruz o plakaliklardan dusuyor plaka. Plakaliklar cok dandik. Kalitelisi bi yerde satiliyorsa bilemem bu promosyon olanlarin hepsi cok dandik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neiss

Oyleyse yolda su birikintisi gordugumuzde karayollarina dava acma hakkimiz olabiliyor mu?

Sen yollari kontrol altina alma kostebek yuvasi gibi heryer. Iki yagmur yagdi mi plaka dusuyor bunu nasil cozelim

Benim hiç düşmüyor kardeş hatta dün deniz gibi sudan geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 28 Mayıs 2017; 17:54:53 >
  • Yine sarayin parasi bitti galiba boyle seyler nedense hep para bitince akillarina geliyor

• ülkenin %90 ı muayeneden kaldı o zaman.

edit: beyler sazan.avi olabilir. üstteki mesajı kopyalayıp google a yapıştırdım. sadece konunun linki sonuçlarda gözüktü ve kaynak da belirtilmemiş. ayrıca yenileme bedelinin 31 tl olması da şüphe verici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 28 Mayıs 2017; 17:56:28 >
  • Önce APP ler pleksiler satildi onlar para kazandı. Şimdi de plakalar yenilensin devlet kazansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

ülkenin %90 ı muayeneden kaldı o zaman.

edit: beyler sazan.avi olabilir. üstteki mesajı kopyalayıp google a yapıştırdım. sadece konunun linki sonuçlarda gözüktü ve kaynak da belirtilmemiş. ayrıca yenileme bedelinin 31 tl olması da şüphe verici.

http://m.star.com.tr/ekonomi/o-araclar-muayenede-agir-kusurlu-sayilacak-haber-1221932/ başka haber sitelerindese var değişik yazılar mevcut ama içerik aynı

• Yanlış vidalama yapanlar yüzünden yasaklanmıştır vidalama. Adam sıfır rakamının ortasına vida atıyor kamera 8 diye okuyor ceza başkasına gidiyor,ogs ve hgs yanlış okuma yapıyor. Düzgün vidalama yapılsa vidalama yasaklanmazdı.

• app plakayı anlarım ve destekliyorum da lakin vidalamayı ağır kusur saymak nedir ? Eğer köşelerden vidalanmış ve sayılara müdahalede bulunmuyorsa bunu ağır kusur saymak nasıl bir mantıktır ? İstanbul gibi şehirlerde plakalıktan plakayı sökenler var. Devlet buna karşı nasıl önlem alacak peki ? Ayrıca daha 1 ay önce arkadaşımın plakasını (vidalı) kanırtarak sökmeye çalışmış beceremeyince de öyle büküp kaçmışlardı..
    Karayolları konusunda devlet üzerine düşen her şeyi yaptı da vatandaşların çok ufak - göze batmayan kusurlarını düzeltmek kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobby632 -- 28 Mayıs 2017; 18:13:47 >
  • e bendede vida var ne olacak ?
  • 2 3 gündür ankara da iyi yagmur var altyapı berbat ve heryer göl oldu.Girin facede ankara trafik sayfasına onlarca plaka var gölet gibi olmuş yollarda düşen ve karakola bırakılmış..biz düşmesin diye vidaladık keyiften değil

Gideceksin emniyete başvuracaksın yeni plaka alacaksın sonra muayeneye gireceksin hey yavrum hey

• O plaka muhabbetlerini ben de pek sevmiyorum lakin,

Önceki muayeneye göre kilometresi düşük girenler ağır kusurlu değil de bunlar mı ağır kusurlu ?
  • Bakınız : Sinegin yagı nasıl cıkartılır ?

• Salak salak işlerle uğraşacaklarına trafikte insanların hayatını riske atan modifiyeli araçlara, hurda olmuş şahinlere, broadwaylere baksınlar bunları trafikten men etsinler.

0km aracın motor seri numarası tozdan okunmuyor diye hafif kusur yazıp, 3 kere pert olmuş yengeç gibi giden etrafa aygaz tüpü gibi gaz kokusu saçan şahine kusur bile yazmıyorlar. Tam bir işgüzarlık.

Amaç güvenlik falan değil, para gelsin. Bunlar hep böyle zaten geldiklerinden beri, para para para, başka umursadıkları birşey yok. Doymadı gözleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

saçmalık altı üstü bi teneke parçası eğer düzgün okunuyorsa vidalı olması neyi değiştirir. oynanmış plakalara bende karşıyım ama muayeneye giden adam normalde app plaka kullanıyorsa girmeden değiştirir gene hiçbirşey yapamazlar. anlaşılan okunmuyor bahanesiyle ruhsat yenilettirdikleri yetmedi emniyet müdürlüğüne para lazım.

zaten birkere olsun mantıklı birşey yaptığını görsem oturur ağlarım.

Vida bazen 0, 3, 6 gibi rakamların kameralarda yanlış okunmasına sebep oluyor. Bunun da çizgisini ayırmak zor olduğu için komple yasaklamışlar. Benim plakalarda da delik var ileride değiştiririz artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.