< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uyku sorunsalı
-
-
Aynı sorun bende de var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Derste herkes uyuyor. O konuda sıkıntı yok. (Ben dahil.) (Sıkıcı ders...)
Çözüm çok simple
Erken yatmak.
-
Aynısı bende de oluyor. Çözüm bulamadım tam. Eğer okuldan sonra da ders çalışmam gerekiyorsa kütüphanede çalışıp dönüyorum.
-
arada 20-30 dk kestirmeyi denedin mi hocam? bana bir öğlen 1 gibi bir de akşam 9 gibi acayip uyku bastırıyor 20-30 dk kestiriyorum fişek gibi oluyorum.
-
Kahve sevmiyorsan çay içmeyi deneyebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Knk bı B12 baktır yorgunluk da hissediyorsan. Doktora gitmistim uglum sen de b 12 yok dedi iğne verdi gte 5 iğne b12 yaptik ondan sonra geçti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 7 Aralık 2023; 7:47:20 >
8 saat uyuyunca geçiyor
1 yıl geçti halen bu sebeple halen evde 2 saat oturup ders çalışamıyorum, pcyi de kütüphane vs dışarı çıkarmak istemiyorum, umarım ilk 2 hafta yorgunluğudur yoksa inanılmaz bir ders birikecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Ekim 2024; 23:57:26 >
1 sene önce yazmışım bunu. hala aynı sorun devam ediyor, derslerde uyumamak için kendimi çok zor tutuyorum.
-
hocam 6 saat uyku az. 8 saate çıkarmayı deneyin ve gün içinde 30 dk olsa bile spor (kardio-esneme) koyarsanız enerjiniz artar diye düşünüyorum
-
hocam senin ortalama 4'e yakındı, dersi dinlemeyince sonra sıkıntı olmuyor mu? yoksa genellikle bireysel çalışmalarınla mı öğreniyorsun?
-
Erken yatıp erken kalkacaksın. 7 saat uyku önemli(sınav dönemleri vb. hariç). Gece uykusu çok önemlidir saat hesabını gündüz yapma mesela. Gece 12 sabah 7 uykusuyla atıyorum öğlen 12 akşam 7 uykusu bir değil.
Abartmışım.
Elbette sadece derste "olmak" yetmez. Tüm ders uyur isen ne anlamı kaldı.
Belirli derslerde 100% kendimi koyamıyorum, o doğru. Kendim tekrar çalışırım.
Derste öğrenmeyi seven biriyim ama her dersin kalitesi bir değil...
Ki ne olursa olsun sınav öncesi oturup çalışmak şart. "Lise" değil.
-
Belirtmeyi istersen ortalaman kaç hocam
3.79
.8 aşamadım
-
Evet ders kaliteli olsa dersi derste öğrenmek aslında en tembel ve etkili öğrenme metodu, çünkü bir daha ona zaman harcamak gerekmiyor. Kalitesiz ders çok fazla ekstra yük bindirir insana ama yapacak bir şey yok.
-
Afiyet olsun hocam Asarsin umarim
8 9 saat uyursan sorun kalmaz.dene ve gör çok basit
Şey oluyor ilk gün çalışmadım o yüzden kendimi rahatlatmak için gece 1de falan çalışıyorum, sonra 6 saatlik uyku kalıyor eve gidince gündüz uyuyorum sonra ders yine akşama kalıyor diye sonsuz döngüye giriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- obp kırılması çok etkiler mi
- eyüp boncuk hangi üniversite mezunu
- düşük obp ile derece yapılır mı
- meslek seçemiyorum
- ders çalışırken dikkat dağınıklığı için ilaç reçetesiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X