Şimdi Ara

Uyku sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 6 7 saat uyuyorum en az ama gün içinde derslerde son 10dk zar zor uyanık kalıyorum (o gün 2 ders olsa bile) saat 3-4ten sonra eve gidince hiçbir şey yapmadan uyuyorum o zaman bütün vakit çöp oluyor sonra akşam uyumak da zorlaşıyor. Kahve falan da sevmiyorum tavsiyesi olan var mı daha enerjik bir yol için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aynı sorun bende de var

• Derste herkes uyuyor. O konuda sıkıntı yok. (Ben dahil.) (Sıkıcı ders...)

Çözüm çok simple

Erken yatmak.

• Aynısı bende de oluyor. Çözüm bulamadım tam. Eğer okuldan sonra da ders çalışmam gerekiyorsa kütüphanede çalışıp dönüyorum.

• arada 20-30 dk kestirmeyi denedin mi hocam? bana bir öğlen 1 gibi bir de akşam 9 gibi acayip uyku bastırıyor 20-30 dk kestiriyorum fişek gibi oluyorum.

• Kahve sevmiyorsan çay içmeyi deneyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk bı B12 baktır yorgunluk da hissediyorsan. Doktora gitmistim uglum sen de b 12 yok dedi iğne verdi gte 5 iğne b12 yaptik ondan sonra geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 7 Aralık 2023; 7:47:20 >
  • 8 saat uyuyunca geçiyor

• 1 yıl geçti halen bu sebeple halen evde 2 saat oturup ders çalışamıyorum, pcyi de kütüphane vs dışarı çıkarmak istemiyorum, umarım ilk 2 hafta yorgunluğudur yoksa inanılmaz bir ders birikecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Ekim 2024; 23:57:26 >
  • Guest-2C95D464A G kullanıcısına yanıt

1 sene önce yazmışım bunu. hala aynı sorun devam ediyor, derslerde uyumamak için kendimi çok zor tutuyorum.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

hocam 6 saat uyku az. 8 saate çıkarmayı deneyin ve gün içinde 30 dk olsa bile spor (kardio-esneme) koyarsanız enerjiniz artar diye düşünüyorum

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

hocam senin ortalama 4'e yakındı, dersi dinlemeyince sonra sıkıntı olmuyor mu? yoksa genellikle bireysel çalışmalarınla mı öğreniyorsun?

• Erken yatıp erken kalkacaksın. 7 saat uyku önemli(sınav dönemleri vb. hariç). Gece uykusu çok önemlidir saat hesabını gündüz yapma mesela. Gece 12 sabah 7 uykusuyla atıyorum öğlen 12 akşam 7 uykusu bir değil.

• Abartmışım.

Elbette sadece derste "olmak" yetmez. Tüm ders uyur isen ne anlamı kaldı.

Belirli derslerde 100% kendimi koyamıyorum, o doğru. Kendim tekrar çalışırım.

Derste öğrenmeyi seven biriyim ama her dersin kalitesi bir değil...

Ki ne olursa olsun sınav öncesi oturup çalışmak şart. "Lise" değil.

Belirtmeyi istersen ortalaman kaç hocam

• maroonedd kullanıcısına yanıt

3.79

.8 aşamadım    

Evet ders kaliteli olsa dersi derste öğrenmek aslında en tembel ve etkili öğrenme metodu, çünkü bir daha ona zaman harcamak gerekmiyor. Kalitesiz ders çok fazla ekstra yük bindirir insana ama yapacak bir şey yok.

Afiyet olsun hocam Asarsin umarim

• 8 9 saat uyursan sorun kalmaz.dene ve gör çok basit

• Şey oluyor ilk gün çalışmadım o yüzden kendimi rahatlatmak için gece 1de falan çalışıyorum, sonra 6 saatlik uyku kalıyor eve gidince gündüz uyuyorum sonra ders yine akşama kalıyor diye sonsuz döngüye giriyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.