Şimdi Ara

Vag Grup Ve Stop Lambaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce VAG Grup neden bir çok aracında ( c ve d segmentte ) aynı dizayn ve tasarımları çok küçük dokunuşlarla farklılaştırarak kullanıyor. Acaba işin kolayına mı kaçılıyor; yoksa en doğru tasarımın ( güvenlik, sağlamlık ve tasarım olarak ) bu olduğuna mı inanılıyor.

audi A3 - A5 - A6 - A7
    VW Golf - Jetta - Passat
    Seat Leon - Toledo
    Skoda Superb

Yukardaki 2014 model araçların tümünün arka stopları çok küçük detaylar dışında birbirinin aynı.

Vag Grup Ve Stop Lambaları Vag Grup Ve Stop Lambaları Vag Grup Ve Stop Lambaları Vag Grup Ve Stop Lambaları Vag Grup Ve Stop Lambaları Vag Grup Ve Stop Lambaları Vag Grup Ve Stop Lambaları Vag Grup Ve Stop Lambaları Vag Grup Ve Stop Lambaları Vag Grup Ve Stop Lambaları

• Valla neden oldugunu bilmiyorum ama jetta harici cok hoş durdugunu soyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanların beğenilerini bi noktada yakalamaya çalışıyolar, o noktayı yakalayınca da ufak değişikliklerle her araçda uygulayıp sunuyolar, aksi halde her araçda yeni bi macera beğenilicek mi? Beğenilmiycek mi? Diye.

• Adamlar riske girmek istemiyorlar bence.

• adamların imzası o nerde görsen bu vag aracı dersin
  • Tasarım benzerliğini falan geç

2008 jetta ile passat ın stopları birebir aynı
  • birbirlerine de çok benzemeye başladılar, leon golf a3 peşpeşe bakınca karışıyor. hele yeni passat sw tam rs6 olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Evet , arkadan veya yukarıdan görünce fazla yaklaşmadan ayırt edemiyorum 2 aracı, geçen balkondan bakarken gördüm aşağıya park etmişti vallahi Passat mıydı Jetta mıydı anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Evet , arkadan veya yukarıdan görünce fazla yaklaşmadan ayırt edemiyorum 2 aracı, geçen balkondan bakarken gördüm aşağıya park etmişti vallahi Passat mıydı Jetta mıydı anlayamadım

Vag grup maliyetleri kısmak için sanırım yakında lego gibi tüm araçların parçalarını bir birine uyumlu yapacak anlaşılan
  • tutmamasından korkuyorlardır opel gibi cesur değiller,suberbinki de bayağı çirkinmiş
  • Vag grubu maliyeti düsürmek amaclı böyle yapıyor. Bir arkadas lego gibi parcalar birbirine uyar demis de bir cok parca uyumlu su an.

• Bu işin suyu çıkar. Yakında aynı motora daha fazla turbo basıncı verip büyük kasaya koymaya, aracın önünü ve arkasını aynı yapıp ortadan genişleterek büyük kasa elde etmeye falan başlarlar

Maliyetleri düşüreceğiz derken tüm arabaları birbirine benzettiler. Hatta bazıları birebir aynı zaten , ticarilerde

Nerede o eski araçların özgünlükleri..
  • Bence gayet güzel, hatta cls ve cla hariç tüm güzel stoplar vag grubunda
  • Bende tasarım İtalyan arabalarına özgü bir kavram.değerleri copy-paste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz da gelenekçi olmaları sebebiyle böyle oluyor. Üzerine kaç kasa çıksa da sen eski kasasına biniyorsan sırıtmıyor.

Bmw de de var aynı durum. Audi biraz suyunu çıkardı ama bunda hem maliyet az hem risk az hem de eski kasanın yüzü eskimiyor.

Mesela astra g - h ve j ye bakın. J kasanın yanında g ve h sırıtyor.

Ama golf 5-6, 7 nin yanında sırıtmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.