Şimdi Ara

Ve daha fazlası ++++...X5 ///M POWER 575PS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler bugün aldığım bu aracı Türkiyede çok az bulunması nedeniyle belki ilginizi çeker diye resimleri paylaşıyorum
    Şu an telefonumda sadece bu resimler var yarın aracı yıkadıktan sonra detaylı ve güzel resimler paylaşırım...

575ps / 750nm tork / 0-100km = 4.2 saniye / maximum hız 280km (M Drivers Package mevcut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esco54 -- 10 Mart 2018; 20:47:54 >

• Bazı resimler ters çıkmış
    Telefonumda düz çıkıyorlar 🤔

Diğer konuları takip edemeyen arkadaşlar burdan takip edebilirler :

https://forum.donanimhaber.com/brabus-730-beygir-m5-stage-2-tuning-ve-digerleri--118398415

https://forum.donanimhaber.com/yeni-resimler-eklendi-bmw-m3-v8-mercedes-c63-amg-bmw-m6-maserati-gt-s--99450878-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esco54 -- 22 Şubat 2018; 20:48:58 >

• Arabanin uretimi duracak yakinda. Bu konu icin biraz gec kalmadin mi?
  • Yasiyorsunuz bu hayati be abi

Muhtesem bir arac. Normalde ben Suv sevmem tasarimlari guzel olsa da bir turlu isinamadim ama şu araç bir baska. Yarinki resimleri heyecanla bekliyorum.

Sana da araba dayanmiyor abi gel de Turkiye de gercek bir arac gor 1.4 180. Gecen gelmistin gerci ama zaman uymuyordu diye hatirliyorum bir de İstanbul da durmamistin galiba.

Not : haberlelectro gelmis yine Mercedes aylik maas vermiyorsa yazik bu kadar emege bedavadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Şubat 2018; 20:45:11 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Selam kardeşim...bu yaz kısmetse yanındayım Istanbulda

Bende jeep tarzı araçları pek sevmem ama bu makina gerçekten mükemmel hacı...

4x4 sayesinde 0 dan 100'e benim mavi 730ps'li modifiye M5'ten daha hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esco54 -- 22 Şubat 2018; 21:19:51 >
  • 2 Tonun üzerinde bir araç için 4,2 Sn çok iyi değer.Hayalimdeki araçlardan biri.Keşke video felanda çekseniz.Keyifle izlerdik.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam şoförsüz ve yakıtsız tam olarak 2.250kg ağırlı var aracın. Buna rağmen 4.2 saniye ve 280km hız çok iyi değerler.

Video çekebilirim fakat youtuba yüklemeden buraya paylaşım olmuyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

Selam kardeşim...bu yaz kısmetse yanındayım Istanbulda

Bende jeep tarzı araçları pek sevmem ama bu makina gerçekten mükemmel hacı...

4x4 sayesinde 0 dan 100'e benim mavi 730ps'li modifiye M5'ten daha hızlı

Yaza kac ay var kim bilir bunun yerine ne gelir diye dusunmeden edemiyorum.

Şile yollarinda bir deneme surusu yapariz. Sakin kullanimda ne kadar tuketimi var ?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yaza kadar kesin satılır bu

O zamana kadar artık ne düşerse elime hacı, ayıp ettin tabiki test sürüşü yaparsın

Şehir içi 14-15 litre gibi bir yakıtı var...
  • Sizin konunuzdanda bir hayırlı olsun dileyeyim
  • Esco54 kullanıcısına yanıt
    Turkiyede hic alamayacagimizami yanalim yakitinami yanalim biz bu aracin neyine yanalim bence biz hic konuya bakmiyalim saka bi yana gule gule kullanin
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Vay be Sakaryalı hemşerim

Bu arabalara rüyamda bile binemiyorum. Allah daha güzellerini nasip etsin cümlemize
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah. Merakımdan soruyorum. Makyaj evveli Porsche Cayenne'i Ankara'dan Antalya'ya kadar sürdüm. Çekiş kontrol sistemleri, bas fren, bilmem kaçıncı nesil esp, devrilme önleyici vesaire gibi onlarca sistem olmasına rağmen virajlı yollarda ödüm koptu. Siz acaba neden bu kadar güçlü bir suv tercih ettiniz ? Cayenne sizin aracınızdan 200 beygir kadar güçsüz o bile beni tedirgin etti

Dahası benzer bir tecrübe yaşadınız mı? Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

Yaza kadar kesin satılır bu

O zamana kadar artık ne düşerse elime hacı, ayıp ettin tabiki test sürüşü yaparsın

Şehir içi 14-15 litre gibi bir yakıtı var...

Bu makine şimdi Tucson kadar mı yakıyor?
  • Öncelikle hayırlı olsun, iyi satışlar dileyelim.

Avrupa'da Amerikan karavanlarina rağbet var diye biliyorum. Buraya Belçika'dan karavan bakmaya gelen biri vardı. Gayette iyi kazandırıyor diyormuş. Sizin karavan getirtme gibi bir niyetiniz oldu mu?
  • yukarda dendiği gibi araç yüksek hızdayken kullanması tehlikeli mi oluyor
  • Bunu fiyati nedir hocam burda 1200000 tl gibi ikinci eli var sanirim
  • shintai kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
    Karavan derken?
  • Sağol hocam :)

Sorduğunuz soruya gelirsek.

SUV tarzı araçlardaki sorun yüksek ağırlık merkezinden kaynaklanıyor. Sizin edindiğiniz tecrübe gayet normal ve Mercedes ML, Range Rover Sport ve Audi Q7 ile aynı problemleri kendim yaşadım.

Size yıllar içinde edindiğim tecrübeye göre bunu rahatlıkla söyleyebilirim...Normal araca en yakın sportif kullanım ve yol tutuşunu Bmw X5 modeliyle elde edebilirsiniz.

Burda 3 büyük rol oynayan faktörler var...1. Arabanın kendi şasisi, 2. neredeyse tüm yeni M modellerde bulunan ADAPTIVE M-SUSPENSION - ACTIVE STEERING - ADAPTIVE DRIVE gibi çok önemli opsiyonlar ve 3. kaliteli lastik seçimi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.