Şimdi Ara

vestel venüs samsungdan da iphoneden de daha kalitelidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet iddaa ediyorum vestel venüs samsungdan da iphoneden de daha kalitelidir aksini iddaa eden eden ıspatlasın ben venüsün daha kaliteli olduğunu simdi kanıtlıyorum

şikayet var sitesine girelim

samsung 10.000 şikayet %17 memnuniyet yani sikayet edenlerin %17 si sonradan memnun olmuş
    iphone 4 bin şikayet %10 mumnuniyet
    venüs 2600 şikayet %65 memnuniyet

evet buradaki şikayet sayılarının hiç önemi yok isterse birinin 10000 birin 100 şikayeti olsun önemli olan teşekkür oranıdır

venüs kullanıp bir sorunu çıkınca sikayet vara yazıp sorunu çözlünce memnuniyet işaretleyenlerin sayısı %65 yani bu demek oluyorki telefonunuzda bir sorun olursa %65 lik ihtimalle sorununuz düzeltilir ama samsungda bu oran %17 iphonede %10

yani en iyi teknik servir vestel venüste adamlar ürünlerinin arkasında samsung gibi her şeye kullanıcı hatası demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j700 -- 17 Şubat 2018; 10:50:32 >

• Yalnız vestel kullanan 10 kişi varsa 1000 kişide apple kullanıyor oranların saçma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oranlar hiçte saçma değil sadece şikayet yazanlar arasından % li olduğu için saçma olmaz dikkat ettiysen % li sayılı değil mesela iphonede 1000 kisiden 100 ü ise %10 olur vestelde 100 kişiden 10 onu ise %10 olur olur anladın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.