Bildirim
Volvoyu Parçalamak :)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yuh be kaç tane araba pert etti halen tek parça
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duran arabalara vuruyor. Ne kadar zarar görebilir ki. Aynı hızla duran bir tıra vursa yine bu kadar zarar görürdü heralde. -
-
Gayet başarılı -
Bu arada takla barları var arabada 2:24'te gözüküyor. -
videoyu güncelledim -
arabanın hakkını vermiş -
volvo.. -
Aynı performansı Renault Modus karşısında da beklerdik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
felix uzaydan volvoyla atlasaydı keşke. -
Burunu hiç ezilmiyor.. Ya firma o artaçlarda ekstra düz burulmasız şasi yaptı ya da video yu çekenler çekime başlamadan önce ufak bir iki tadilat -
Volvo işte fark burada. -
quote:
Orijinalden alıntı: Utku
Aslında o video bile Volvo için büyük başarı. Çelik yorgunluğu da eklenince o hale geliyor araba haliyle. Yine de Volvo her zaman döneminin en güvenli arabalarını yapmakta.
Amerikalılar arabalara daha ne kadar krom takabiliriz diye düşünürken Volvo arabalarını 72 km/s(Euro NCAP'te bu hız 64 km/s) hızla duvara vuruyordu :D
Daha hızlı olduğunu belirttim de Euro NCAP'te darbeler arabanın %40lık kesimine vurularak yapılıyor. Videodaki tam kafadan gerçekleşiyor.
Daha akla gelmeyecek kazalar:
-
Evet, süper araba. Kale kapısı gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Duran arabalara vuruyor. Ne kadar zarar görebilir ki. Aynı hızla duran bir tıra vursa yine bu kadar zarar görürdü heralde.
aynen. -
Koca koca adamların, komiklik olsun diye (porsche videosu başta) güzelim araçları böyle parçalamalarına çok karşıyım.
Motoru,yürüyeni,kaportası taş gibi daha senelerce sorunsuz şekilde görevini yerine getirebilecek, birilerinin ayaklarını yerden kesebilecek araçlara neden yapılır ki bu?
Sonra da tutup kapitalizm şöyle böyle diye ağlanır bunlar.
Konu başka yerlere sapmasın ama bu kadar da bilinçsiz tüketim toplumu olmak marifet midir?
Bana kalsa oradaki hurda diye ayrılmış araçlar bile bir şekilde değerlendirilebilir.Sadece milli değil, tüm insanlık için bir servet yatıyor orada ve böyle adamlar gidip zevkleri için çarçur ediyorlar kimse de çıkıp "ne yapıyorsun?" diyemiyor.
Tuhaf.
Düzeltme:Fazla kelime.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [CéM] -- 30 Aralık 2012; 1:30:47 > -
@Utku her şeyin iyi güzelde şu dizi-film gibi ironilerinle adamı soğutuyorsun.
Post mu kasıyorsun nedir yeter artık. Şirinlerde ki somurtkan şirin aklıma geliyor seni görünce... -
Volvo'nun çarpışma merkezinin videolarını konulunca benden alıntı yap think of idea. -
quote:
Orijinalden alıntı: Utku
Zaten o videoda anlatılmak istenen volvo sayesinde gelişen teknoloji bugün küçük araçların dahi güvenli olmasını sağladı.
sen reno modus 80 model volvo dan daha güvenlidir mi demek istiyorlar sandın
neyse bak arkadaşım ben sana olayı özetliyim.
volvo sadece çarpışma testlerine göre araç üretmez. gerçek kazalara göre araç geliştirir.
güvenlik demek volvo demektir.bunu senin gibi bir fiatçı gayet rahat kavrayabilir. hani vw fanboy da değilsin o anlamda dedim.
Benzer içerikler
- downpipe nedir
- honda cr-z neden tutulmuyor
- araç koltuk süngeri yenileme
- hankook kinergy eco 2 yorum
- megane 4 led ampul tavsiye
- mazda cx 60
- yeni cla
- 2025 araba fiyatları ne olur
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- yeni bmw 1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X