Şimdi Ara

Windows'ta Açık Bulana 20 Bin Dolar Ödül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digital Armaments isimli firma, Windows'ta güvenlik açığı bulana 20 bin dolar vereceğini duyurdu.

Kendi amaçlarını, internet güvenliği dünyasında bir defans gücü olmak olarak tanımlayan Digital Armaments isimli firma, Ocak-Şubat ayları süresince gerçekleşecek olan bir yarışma duyurdu.

Firma kendi internet sitesinden duyurduğu yarışmada, Windows işletim sisteminde bilinmeyen bir güvenlik açığı veya zaafı bulup gönderenlere 20 bin dolar ödül vereceğini bildirdi.

Yarışmanın detaylarını öğrenmek ve başvuru yapmak için:

http://www.digitalarmaments.com/challanges_open.html

• Yemişim 20.000 dolarlarını gece gündüz uğraşıcam onların ekmeği yağ sürüyecek bu kadar verecekler haa..

Gider Acun 'a katılırım kafadan o parayı kazanırım oturduğum yerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Yemişim 20.000 dolarlarını gece gündüz uğraşıcam onların ekmeği yağ sürüyecek bu kadar verecekler haa..

kolaydı dimi acunun programına katılmak her başvuranı alıyorlardı acunda yarışmacı olmak sayısalda para çıkması gibi bişey
  • Çağırın kral Hackler'leri Bakın Nasıl Buluyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Çağırın kral Hackler'leri Bakın Nasıl Buluyorlar...

Kral mı hackliyor bu adamlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

ck guldum ya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Yemişim 20.000 dolarlarını gece gündüz uğraşıcam onların ekmeği yağ sürüyecek bu kadar verecekler haa..

kolaydı dimi acunun programına katılmak her başvuranı alıyorlardı acunda yarışmacı olmak sayısalda para çıkması gibi bişey

Kendisi Acun efendinin yeğeni O yüzden yani

• 60.000 cepte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Anlaşılan Herkesin Espiri Yapası Tutmuş Bu Akşam...
  • Az bir miktarla açıkları kapatıp sonradan gelecek zararları önleyecekler akıllarınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 22 Ocak 2008; 21:33:00 >
  • toplam 60.000 dolar etti Microsoftun yüklü bir miktarda borcu var bana parayı alınca hemen araba alacagım
  • dakkada binlerce dolar kazanan microsoft bence kesenin agzını açmalı
  • ben buldum con diye bi klasör açılmıyo normal yollardan 20bin doları nerden alıyoz
  • Aslında Taktik İyi Açıkları Bulup Kapatıcaklar Akılları Sıra Ve Verdikleri Paranın 2-3 Misli Onlara Geri Dönecektir.
  • quote:

Yokum diyor..
  • peee o kadar çok açıgı vardır ki vistayada güya çok güvenli diyorlardı.hacker lar 10 dakkada kırdı be.günde zaten 20.000$ dan fazla kazanıyor windows akıllarınca bi açıgı düşük ücretle kapatıp kendileri daha çok kazanacak
  • Ne uyanık adamlar yav binlerce güvenlik açığı bulur gönderirler adamlara bunlarda 1 tane birinci seçer geri kalan açıklarıda kaparlar
  • :)Vista ses komutlarıyla bile hacklenebiliyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.