Arkadaşlar merhabalar herkese öncelikle yıllardır bir XP kullanıcısı olarak bende artık Windows7 ye geçmeyi düşünüyorum benim fazla bir bilgim yok sistemim aşşağıdaki gibidir sizden rica etsem ben bulamadımda bunların bana Windows7 driverlerini bulabilirmisiniz.
Monitör için herhangi bir sürücü yüklemenize lüzum yok. Ana kart linkindeki sürücülerin tamamını kurmanızda fayda var. Gerçi Windows 7 birçok donanımınızı otomatik tanıyacaktır ama sürücülerinizi kurun. Ses kartına gelirsek, düz 5.1 modellerden ise Windows 7 sürücüsünü bulmak bir az sorun. Elinizdeki sürücü hangi işletim sistemi ise(ki XP kullandığınıza göre XP de çalışıyordur) Windows 7 'de kurmadan önce uygulama(exe) dosyasına sağ tıklayıp - Özellikler - Uyumluluk - Windows XP --> seçerseniz, sürücü Windows 7'de sorunsuz olarak kurulacaktır...
Şunu ekleyeyim örneğin ekran kartınızın driverını kurmanıza gerek yok aynen ses kartınızın da ikisini de Windows 7 kendisi otomatik olarak bulup indiriyor sizin ekstra hiç bir şey yapmanız gerekmiyor. Bulamayacakları belki webcam ve yazıcı olabilir onun dışında dahili olan herşeyi tanıyacaktır zaten
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
Şunu ekleyeyim örneğin ekran kartınızın driverını kurmanıza gerek yok aynen ses kartınızın da ikisini de Windows 7 kendisi otomatik olarak bulup indiriyor sizin ekstra hiç bir şey yapmanız gerekmiyor. Bulamayacakları belki webcam ve yazıcı olabilir onun dışında dahili olan herşeyi tanıyacaktır zaten
Ben windows 7 yüklediğimde ses kartı driverını bulamamıştı
Ses kartım ise realtek alc655
Çok nadir olarak bulamayabiliyor ama genelde ses ve ekran kartı driverlarını kuruyor. Örneğin ben hiç bir şeyi kendim kurmadım ethernete kadar herşeyi kendi tanıyıp yükledi.
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
quote:
Orijinalden alıntı: keroooo
Ses kartım ise realtek alc655
Çok nadir olarak bulamayabiliyor ama genelde ses ve ekran kartı driverlarını kuruyor. Örneğin ben hiç bir şeyi kendim kurmadım ethernete kadar herşeyi kendi tanıyıp yükledi.
benimde bir tek ses kartı olmamıştı.onu nereden bulabilirim bir fikriniz varmı?