Şimdi Ara

Windows7 ye geçmeyi düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar herkese öncelikle yıllardır bir XP kullanıcısı olarak bende artık Windows7 ye geçmeyi düşünüyorum benim fazla bir bilgim yok sistemim aşşağıdaki gibidir sizden rica etsem ben bulamadımda bunların bana Windows7 driverlerini bulabilirmisiniz.

Ekran Kartı : Nvdia 8800 GT
    Anakart : Gigabyte GA-P35 - DS3L
    Ses Kartı : Creative Sound 5.1
    Monitör : Acer H243H 24"LCD

• XP'nin 64 bit versiyonunu kullanmayacağını düşünerekten, Windows 7 'nin de 32 bitini kullanacağını tahmin ediyorum. Sürücüler;

Ekran kartı: NVIDIA 8800GT

Ana Kart: Gigabyte GA-P35 - DS3L ALL Driver

Ses Kartı: --

Monitör için herhangi bir sürücü yüklemenize lüzum yok. Ana kart linkindeki sürücülerin tamamını kurmanızda fayda var. Gerçi Windows 7 birçok donanımınızı otomatik tanıyacaktır ama sürücülerinizi kurun. Ses kartına gelirsek, düz 5.1 modellerden ise Windows 7 sürücüsünü bulmak bir az sorun. Elinizdeki sürücü hangi işletim sistemi ise(ki XP kullandığınıza göre XP de çalışıyordur) Windows 7 'de kurmadan önce uygulama(exe) dosyasına sağ tıklayıp - Özellikler - Uyumluluk - Windows XP --> seçerseniz, sürücü Windows 7'de sorunsuz olarak kurulacaktır...

• Şunu ekleyeyim örneğin ekran kartınızın driverını kurmanıza gerek yok aynen ses kartınızın da ikisini de Windows 7 kendisi otomatik olarak bulup indiriyor sizin ekstra hiç bir şey yapmanız gerekmiyor. Bulamayacakları belki webcam ve yazıcı olabilir onun dışında dahili olan herşeyi tanıyacaktır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

Şunu ekleyeyim örneğin ekran kartınızın driverını kurmanıza gerek yok aynen ses kartınızın da ikisini de Windows 7 kendisi otomatik olarak bulup indiriyor sizin ekstra hiç bir şey yapmanız gerekmiyor. Bulamayacakları belki webcam ve yazıcı olabilir onun dışında dahili olan herşeyi tanıyacaktır zaten

Ben windows 7 yüklediğimde ses kartı driverını bulamamıştı

Ses kartım ise realtek alc655
  • Orjinal Vistayı formatlayıp kopya Win 7 kurdum, iyiki kurmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: keroooo

Çok nadir olarak bulamayabiliyor ama genelde ses ve ekran kartı driverlarını kuruyor. Örneğin ben hiç bir şeyi kendim kurmadım ethernete kadar herşeyi kendi tanıyıp yükledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Çok nadir olarak bulamayabiliyor ama genelde ses ve ekran kartı driverlarını kuruyor. Örneğin ben hiç bir şeyi kendim kurmadım ethernete kadar herşeyi kendi tanıyıp yükledi.

benimde bir tek ses kartı olmamıştı.onu nereden bulabilirim bir fikriniz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benimde bir tek ses kartı olmamıştı.onu nereden bulabilirim bir fikriniz varmı?

Sanırım bu ses kartınızın driverı;
    http://www.nodevice.com/driver/ALC-655/get37104.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.