Şimdi Ara

WV Bakım Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2017 model jetta aracımın yıllık bakımını yaptırmak için doğuş oto bursaya götürdüm faturayı aşağıya ekliyorum.
    ayrıca aracınızın bakımı yapılırken aracınıza bakabileceğiniz bir bölge mevcut bence gayet iyi düşünülmüş.
    wv yetkili serviste bakım yaptırmak istiyenler için fikir sahibi olması acısından açtım konuyu.
    WV Bakım FiyatıWV Bakım FiyatıWV Bakım Fiyatı

• Zubizu indirimi olmadi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey var dimi
  • zubizu indirimi uygulandı %15 iskonto yazıyor ya o zibuzu indirimi
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    İndirimli fiyat benim gördüğüm fiyatlar..

Hepsi iki katı para maalesef yetkili servis böyle oluyor. Litresi 105 lira 5-30 hiçbir yağ yoktur ama mevbur DSGli ise orada yaptırmak durumunda kalıyoruz. Benimki manuel özel servise gideceğim haftaya hayırlısı artık..
  • 40 liralık ne ampulu değiştirdi hocam bunlar ? düz sarı ampülse 5-10 lira dışarıda
  • sis farım su alıyodu hocam orda bi çatlak varmış onu düzelttiler farı da değiştirdiler 41 lira yazmışlar halojen sis farına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 Bakım fiyatları
    7 yıl önce açıldı
    corolla bakım masrafı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar ne kazanıyor be. Bilseydim okul okumazdım gidip oto tamirci olurdum.
  • hocam fiyatlar pahalı ama sanayi de ne olduğu belirsiz it çakal sürüsü de beni korkutuyor burda en azından karşında bi muhatap bulabiliyorsun bişey olduğu zaman aracın garantisi devam ediyor zaten. benim bi ustam yok olsa bende gitmek istemem ancak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YawuzS

Adamlar ne kazanıyor be. Bilseydim okul okumazdım gidip oto tamirci olurdum.
    Tamirciler hor gorulurdu onceden bak okumazsan boyle surunursun olurdu
    Adamlar para basiyor:)

• çok iyi fiyat. opel sağolsun sadece filtre ve bakıma 1200 tl fiyat çekiyor. gitmiyorum o yüzden bende. wv ne olursa olsun kalite standartlarını koruyor ve kaliteli algısını bozmuyor.

sanayide adam bi filtre getirdi 100 tl diyor, 10 tl etmez, aynı şekilde adı duyulmamış filtreleri gelip sana nerdeyse servis fiyatına sunuyorlar.

ben kendim alıyorum araştırıp gidip sadece taktırıyorum. yoksa sanayide ustalarda kimse kusura bakmasın saatli el bombası gibi bekliyor. artık kime patlatırlarsa.

belirttiğiniz fiyatlarda olsa bende düşünmeden servise giderdim.

• 422TL+KDV 4L motor yağı = 500TL civari. Dışarıda en iyi 4L yag 250TL civarı. Yetkili servis dahi olsa yağınizi gerekli onaylara sahip faturali olduktan sonra kendiniz koydurabilir olmalisiniz. (Yasal olarak hak)

Sanıyorum benzinli araç 3.6 Yazacaklarina 4L yazmışlar varilden doldururken 3.6 dolduruyorlar.

Tabi doğrulamak için Motor kodunu bilmek gerek.

Filtrelere girmiyorum bile. Hava yag neyse ama polen Filtresine gerçekten yazık.

Bir ampül standrt osram'a 50TL vermek vs, bunlar garantiyi bozmaz.
    Sadece ampul polen filtresi ve yağ farki cikarildiginda 1000TLaltina gelmiş oluyor bakım.

Benim yazdıklarımı doğru okumaniz dileğiyle, bakimi yine yetkili servis yapsin, yine araç garantili kalsin ama sizin haklarınıza sahip çıkın. Elbette kimsenin kâr miktarina kimse serbest piyasada bir sinir bicemez, ancak sizin servis esnasi da seçme hakkiniz var. Bilinçli olun.

WV Bakım Fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 24 Temmuz 2020; 15:0:19 >

• Fiyat garantili araç için normal ancak ben serviste ampül vs değiştirmeyi mantıklı bulmuyorum.

Basit bir halojen veya t10 led vs ampüldür muhtemelen onlara ayrıca fahiş fiyat ödemeye gerek yok, cam suyuda öyle 3lt antfirizli cam suyu alabileceğin fiyata 1lt satılıyor Allah bilir yazlık olanlardan koymuşdur onlarında litresi 3tl bide ben bireysel alıyorum adam 20 litrelik cam suyu bidonuyla vs toptan getiriyor aldığının üstüne %700 fln koyuyor bildiğin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 tsi kasım 2019 15bin km bakımı

WV Bakım Fiyatı

• hocam yağ konusunda o kadar cok sahte yağ var ki gidip yetkili satıcıdan almak lazım bidahakine dediginiz gibi yağımı kendim getiricem istedikleri yağı öyle bakım yaptırıcam. ampül olayıysa ben para almıycaklarını düşündüm, yaptıkları çatlak düzeltmeden para almamıslar ama taktıkları ampülden para almıslar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.